Punţi dentare din zirconiu

Reconstruim un zâmbet de 5 ori mai rezistent şi mult mai estetic decât în cazul porţelanului. Punţile dentare din zirconiu, disponibile la Clinicile stomatologice Dr. Leahu, îţi asigură reuşita tratamentului protetic prin faptul că sunt mult mai uşoare decât cele pe suport metalic, iar disconfortul tău va fi redus considerabil.

Un alt avantaj foarte important este lipsa coroziunii în timp şi a reacţiilor iritante gingivale la metalul clasic. Nu vei sesiza nici gustul metalic ce poate apărea la lucrările clasice. Situațiile în care ceramica aplicată pe zirconiu sare sau se fracturează sunt extrem de rare și chiar dacă ar avea loc un proces asemănător cu cele amintite anterior, acesta nu ar ar reprezenta un risc în ceea ce privește vitalitatea dinților dumneavoastră.

Te așteptăm în cabinetele stomatologice Dr. Leahu pentru un plan de tratament personalizat cu punți dentare din zirconiu.

Medic dentist care ajustează o punte dentară din zirconiu
O punte dentară este o soluție eficientă și mai puțin costisitoare de refacere a danturii

Avantajele unei punți dentare din zirconiu

Pe lângă faptul că este foarte durabil, zirconiul are culoarea albă şi o foarte bună transluciditate, asemănătoare dinţilor naturali. În cazul acestor punţi dentare, variaţiile termice nu sunt transmise pulpei dentare), scăzând astfel riscul unei eventuale inflamaţii pe viitor.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore    Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

    Dr. Leahu Dental Clinics

    021 9134