Punți dentare

Medic dentist care ajustează o punte dentară
O punte dentară este o soluție eficientă și mai puțin costisitoare de refacere a danturii

Punțile dentare sunt soluții clasice de înlocuire a dinților lipsă. Deși în ziua de azi există tratamente de restaurare a danturii mult mai moderne, acestea se realizează în continuare la scară largă. În ceea ce privește tehnicile folosite pentru a concepe, confecționa și monta punți dentare, tehnologia actuală a cunoscut un progres remarcabil, iar aparaturile și materialele utilizate în Clinicile Dr. Leahu sunt unele moderne.

Puntea dentară este, practic, un pod care face legătura între cei doi dinți învecinați dintelui pierdut, între care urmează să fie inserată o nouă coroană dentară. Astfel, dinții vecini breșei sunt devitalizați și acoperiți la rândul lor cu coroane, devenind stâlpi de susținere pentru dintele fals care urmează să fie montat.

Punți dentare, la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu din:

TIPURI DE PUNȚI DENTARE

Punți dentare pe implanturi

Daca ai unul sau mai mulți dinți lipsă, te ajutăm să îți recapeți funcționalitatea printr-o metodă prin punți dentare pe implanturi!

Mai mult

Punți dentare din zirconiu

Reconstruim o dantură de 5 ori mai rezistentă și mult mai estetică decât în cazul porțelanului. Punțile dentare din zirconiu, disponibile la Clinicile Dr. Leahu, îți asigură reușita tratamentului protetic prin faptul că sunt mult mai ușoare decât cele pe suport metalic, iar disconfortul tău va fi redus considerabil!

Mai mult

ETAPELE APLICĂRII UNEI PUNȚI DENTARE

Etape de tratament punți dentare pe implanturi

Determinarea culorii pentru punte – se face în concordanță cu nuanța dinților naturali ai pacientului

Amprentarea poziției implantului dentar, a dintelui sau a dinților – necesară pentru fabricarea punții

Aplicarea unei lucrări provizorii – cu scopul de a proteja implantul dentar, dinții și gingiile; pot fi necesare una sau mai multe sedințe pentru adaptarea punții sau a coroanei dentare individuale

Cimentarea provizorie – interval de 1-2 săptamâni pentru verificarea adaptarii organismului pacientului la lucrarea protetică

În funcție de statusul odontal al pacientului pot fi necesare și alte intervenții în vederea realizării ulterioare a unei punți.

Etape de tratament punți dentare din zirconiu

Determinarea culorii pentru coroana dentară – se face în concordanță cu nuanța dinților naturali ai pacientului

Șlefuirea dintelui sau a dinților vecini breșei edentate – pentru crearea spațiului necesar inserției coroanei dentare

Amprentarea poziției implantului, a dintelui sau a dinților – necesară pentru fabricarea punții

Aplicarea unei lucrări provizorii – cu scopul de a proteja implantul dentar, dinții și gingiile; pot fi necesare una sau mai multe sedințe pentru adaptarea punții sau a coroanei dentare individuale

Cimentarea provizorie – interval de 1-2 saptămâni pentru verificarea adaptării organismului pacientului la lucrarea protetică

Cimentarea definitivă.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele moderne, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

Avem politică de osteointegrare a implantului (dacă nu se vindecă corect un implant inserat la noi, îl înlocuim fără cost)

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă pregătire.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă o bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu noi tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de servicii de calitate.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore    Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

    Dr. Leahu Dental Clinics

    021 9134