Punți dentare Pitești

Punți dentare Pitești

Punți dentare – un tratament de care poți beneficia și la Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești.

Punțile dentare sunt soluții clasice de înlocuire a dinților lipsă. Deși în ziua de azi există tratamente de restaurare a danturii mult mai moderne, acestea se realizează în continuare la scară largă. În ceea ce privește tehnicile folosite pentru a concepe, confecționa și monta punți dentare, tehnologia actuală a cunoscut un progres remarcabil, iar aparaturile și materialele utilizate în Clinicile Dr. Leahu sunt unele moderne.

Puntea dentară este, practic, un pod care face legătura între cei doi dinți învecinați dintelui pierdut, între care urmează să fie inserată o nouă coroană dentară. Astfel, dinții vecini breșei sunt devitalizați și acoperiți la rândul lor cu coroane, devenind stâlpi de susținere pentru dintele fals care urmează să fie montat.

Clinicile Dentare Dr. Leahu oferă punți dentare, în Pitești

Dacă ai unul sau mai mulți dinți lipsă, te ajutăm să îți recapeți funcționalitatea printr-o metodă prin punți dentare pe implanturi!

Reconstruim o dantură de 5 ori mai rezistentă și mult mai estetică decât în cazul porțelanului. Punțile dentare din zirconiu, disponibile la Clinicile Dr. Leahu, îți asigură reușita tratamentului protetic prin faptul că sunt mult mai ușoare decât cele pe suport metalic, iar disconfortul tău va fi redus considerabil!

Te aşteptăm la un tratament cu punți dentare la clinica noastră din Pitești.

Prețuri Punți dentare în Pitești

Prețurile punților dentare se stabilesc după consultație, împreună cu medicul stomatolog. Iată lista tarifelor complete, de la prima consultație:
Serviciu Pret
Consultație medic dentist 150 lei
Consultație Dr. Leahu 300 lei
Radiografie panoramică 100 lei
 
Serviciu Preț
Air flow 240 lei
Detartraj și periaj profesional 300 lei
Igienizare profesională (detartraj+periaj profesional+air flow) 400 lei
 
Serviciu Preț
Albire dentară gutiere (pentru acasă) 830 lei
Albire profesională Zoom 1800 lei
Fațetă Ceramică EMAX 2500 lei
 
Serviciu Preț
Obturație  de la 310 lei
 
Serviciu Pret
Tratament la microscop de la 690 lei
Retratament la microscop de la 690 lei
Aplicare pivot fibră de sticlă 270 lei
 
Serviciu Preț
Pachet terapie parodontală grad 1 (PMCP, chiuretaj+laser+parodontom) / arcadă 1595 lei
Pachet terapie parodontală grad 2 (PMCS) / arcadă 1500 lei
Pachet tratament antimicrobian (gingivite+detartraj+laser+administrare soluții antiseptice) / ambele arcade 1250 lei
Decontaminare laser / ambele arcade 830 lei
Imobilizare compozit 630 lei
Imobilizare everstick 970 lei
Biostimulare cu laser (terapia durerii) / hemiarcadă 280 lei
PRGF parodontal 2850 lei
 
Serviciu Preț
Consultație (sub 5 ani) 180 lei
Consultație (peste 5 ani) 280 lei
Tratament de urgență 350 lei
Profilaxie completă (detartraj, periaj, fluorizare) 385 lei
Sigilare dinte temporar 145 lei
Sigilare dinte permanent 180 lei
Obturație fizionomică compozit de la 370 lei
Obturație de canal 370 lei
Tratament necroză/gangrenă/ședință 225 lei
Extracție dinte temporar mobil 150 lei
Extracție dinte temporar imobil 255 lei
Tratament carie incipientă tehnică ICON 350 lei
 
Serviciu Preț
Extracție dinte parodontotic (mobil) 245 lei
Extractie dinte de la 330 lei
Extracție molar de minte 560 lei
Extracție rest radicular 200 lei
 
Serviciu Preț
Coroană Metalo-Ceramică 1800 lei
Coroană CEREC/Implant 3000 lei
Coroană CEREC EMAX/Dinte 2500 lei
 
Serviciu Preț
Implant dentar Bredent 3500 lei
Implant dentar Nobel 5800 lei
Implant dentar Straumann 5800 lei
Implant dentar White SKY 5500 lei
 
Serviciu Preț
Consult medic specialist 200 lei
Aparat dentar combinat ceramică CX + metalic/ arcadă 3500 lei
Aparat fix bracketi metalici/arcadă 3300 lei
Aparat fix bracketi fizionomici/arcadă (ceramică, safir) 4800 lei
Aparat mobil/arcadă 1100 lei
 

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore
  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]


  Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu Pitești

  Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu Pitești și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu  Pitești se  specializează permanent pentru a obține rezultate optime și rapide.

  Testimoniale video cu părerile pacienților

  Pacienții ne recomandă!

  ,,Căutând pe internet, am descoperit Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești, unde am ales să îmi tratez problemele dentare cu toată familia. Echipa de medici este extraordinară, cu suflet blând, răbdare și tratează pacienții cu mult profesionalism. În preajma personalului din clinică ne simțim ca în familie, medicii sunt minunați! Procedurile efectuate aici au avut rezultate foarte bune. Recomandăm clinicile cu toată încrederea, prietenilor și apropiaților, dar nu numai”, familia Băzăvan.

  ,,Mă numesc Volkel Filofteia și am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la televizor, în cadrul emisiunii Un doctor pentru dumneavoastră, de pe TVR Internațional. Am venit la clinică cu dantura aproape compromisă. În urma sfaturilor primite am decis să fac extracții pentru a pune 11 implanturi.  În etapa de protetică am fost pacienta domnului Dr. Hamdam Ziadeh, care mi-a prezentat posibilitățile existente și avantajele lor, iar în urma sfatului său am optat pentru varianta cu ceramică Miyo.  Am fost impresionată de precizia de bijutier, de mâna ușoară și sigură. Mi s-au explicat toate etapele de lucru și totul a decurs într-un ritm plăcut și comod. Apreciez întreg colectivul de asistenți și echipa de radiologie, dar și întreaga atmosferă ambientală care te face să te simți bine în această clinică. Și bine-înțeles, mulțumiri domnului Dr. Ionuț Leahu pentru că a crezut în visul său. Mult succes în continuare!” 

  ,,Mă numesc Benegui Zenovia și sunt pacienta doamnei Dr. Vladu Andreea de la Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești. Am venit la această clinică la recomandarea soțului meu și sunt foarte mulțumită de serviciile oferite și de cum mi-am recăpătat zâmbetul. Mii de mulțumiri doamnei doctor care este specială. Vă mulțumesc și vă voi recomanda în continuare rudelor și cunoștințelor.”

  ,,Mulțumesc doamnei Dr. Andreea Vladu pentru serviciile de înaltă calitate care mi-au fost oferite. Recomand Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești pentru toți pacienții care își doresc servicii excelente”, Dobroiu Maria. 

  ,,Sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Vladu și sunt mai mult decât mulțumită de lucrarea realizată. Nu pot să spun decât că echipa acestei clinici este la nivel excepțional. Voi recomanda Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești ori de câte ori voi avea  ocazia”, Durdui Daniela. 

  ,,Mă numesc Chiriță Marian Norais și sunt pacient al clinicii Dentare Dr. Leahu Pitești, la doamna Dr. Rizea Cristina. Am auzit de această clinică de la părinții mei care au participat și ei în cadrul acestor servicii. Am venit la această clinică pentru problemele legate de dantură. După câteva servicii oferite de clinica Dr. Leahu am fost foarte mulțumit. Nu numai pentru serviciile oferite, ci și pentru personalul foarte drăguț și prietenos. Tratamentele pe care le-am urmat au fost pentru carii la câteva măsele. După urmarea tratamentelor am fost foarte mulțumit. Aș recomanda această clinică tuturor pentru serviciile excelente.”

  ,,Numele meu este Fonfoneață Constantin și sunt pacient al Clinicii Dr. Leahu din Pitești, la domnul Dr. Ziadeh. Am făcut implanturi și alte tratamente, totul a decurs foarte bine și sunt mulțumit de domnul doctor și de tot personalul clinicii. Am fost informat și îndrumat pe tot parcursul tratamentelor. Voi recomanda cu plăcere și siguranță tuturor cunoștințelor, prietenilor, rudelor, iar eu voi reveni cu plăcere de fiecare dată când va fi nevoie.”

  ,,Am venit la Clinica Dr. Leahu Pitești aflând despre aceasta de pe Internet. De la prima vizită am fost impresionată de personalul foarte amabil și primitor. Mulțumită de profesionalismul și devotamentul întregului personal, în special al doamnei Dr. Andreea Săndulescu. Acum am din nou zâmbetul pe buze”, Mariana.

  ,,Mă numesc Onexe Andreea și astăzi am terminat de rezolvat toate problemele dentare pe care le-am avut. Deși au fost mici probleme, am ales să mi le rezolv din timp pentru a nu ajunge la ceva mult mai rău. Experiența mea a fost una plăcută, alături de oameni profesioniști. Abia aștept să revin peste 6 luni la control.”

  ,,Mă numesc Manea Diana, pacienta doamnei Dr. Săndulescu. Sunt profund impresionată de experiența trăită alături de doamna doctor și foarte mulțumită de serviciile pe care mi le-a oferit cu atâta căldură și profesionalism. Recomand din tot sufletul tuturor să meargă la clinica Dr. Leahu Pitești. Voi reveni ori de câte ori voi avea nevoie. Vă mulțumesc!”

  ,,Mă numesc Florea Gabriela și sunt pacienta doamnei Dr. Săndulescu Andreea. Vreau să îi mulțumesc pentru că a făcut tot posibilul ca dantura mea să arate minunat și să scap de cariile apărute în urma sarcinii, fără să fie nevoie de nicio extracție. Cu ajutorul doamnei doctor am reușit să-mi păstrez dantura complete. O recomand din tot sufletul pentru că, pe lângă faptul că este un medic extraordinar, este și un om răbdător, care ascultă și are grijă ca pacientul să plece fără nicio durere.”

  ,,Mă numesc Jinga Oana Maria, mămica lui David. Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la prietena mea, care a venit și ea cu copilul aici. David se confrunta cu carii multe și nu a vrut să stea în altă parte la dentist. Aici cred că a fost și chimia dintre pacient și docrot, adică dintre băiețelul meu și Dr. Diana Diaconu. Am fost foarte mulțumită de serviciile acordate, din primul moment. Am urmat tratamentele pentru căriuțe (obturații), iar David este foarte fericit de fiecare data când ajunge în clinică. Recomand clinica Dr. Leahu oricând și oricui. Vom reveni cu drag pentru că doamna doctor a fost și este ca un magnet pentru el. Ne bucurăm că se plac reciproc.”

  ,,Mă numesc Ionescu Răzvan și am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești de la părinții mei, care au fost pacienți aici. Faptul că ei au beneficiat de servicii medicale de calitate, m-a determinat și pe mine să apelez la medicii din aceastp clinică. Astăzi am un zâmbet frumos, așa cum l-am dorit și pentru acest lucru vreau să îi mulțumesc în special doamnei Dr. Andreea Săndulescu. Sunt extrem de mulțumit de serviciile medicale oferite și de empatia de care a dat dovadă tot personalul acestei clinici. Mulțumesc!”

  Medic stomatolog in dreapta, pacient in stanga in clinica dentara

  ,,Am aflat de Clinicile Dr. Leahu Pitești în urma căutărilor pe Internet, iar când am văzut că este foarte aproape de casa mea, am decis să vin de îndată. Primul consult a decurs așa cum m-am așteptat, Dr. Hamdan Ziadeh mi-a explicat ce înseamnă un implant dentar, ce presupune procedura ,,Dinți ficși în 24 de ore” și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmez. Îi mulțumesc doctorului pentru încredere, susținere și toate sfaturile oferite, dar și întregului personal pentru amabilitate și echipei medicale pentru acest zâmbet.” Irina Dascălu

  Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

  ,,Cu ajutorul specialiștilor din clinica Dr. Leahu Pitești mi-am recăpătat zâmbetul de altădată. Anul trecut am început planul de tratament, ce a constat în refacerea întregii danturi, îndrumat, tratat și supravegheat de către Dr. Andreea Vladu. Este foarte important să-ți simți medicul aproape, să simți cum acesta îți elimină toate temerile prin explicații amănunțite despre etapele și evoluția tratamentului și mai ales să fii tratat profesionist și în maximă siguranță. Recomand cu încredere întreaga echipă de medici stomatologi din această clinică, indiferent de specializarea medicală pe care o ocupă și le mulțumesc tuturor pentru visul împlinit!” Georgică Dionisie

  ,,Mă numesc Lixăndroiu Veronica și sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Vladu. De clinica Dr. Leahu Pitești am aflat de la sora mea. Am venit cu probleme foarte mari de parodontoză, dantura mea era un dezastru. Îi mulțumesc foarte mult doamnei doctor pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Eu sunt foarte mulțumită de dânsa și o recomand cu toată încrederea că face o treabă minunată. Mulțumesc și întregii echipe. Recomand din toată inima!”

  ,,Mă numesc Bivolaru Georgeta și sunt din Curtea de Argeș. Am auzit de clinica Dr. Leahu de la prietena mea și am făcut o programare, am constatat că am probleme foarte grave. Am cunoscut cel mai bun și frumos om din lume, și anume Dr. Andreea Săndulescu. La recomandările dumneai am urmat tratamentul fast&fixed la maxilar și mandibulă. Sunt foarte mulțumită și mulțumesc tuturor din clinică. Astăzi am terminat tratamentul, doamna doctor mi-a fixat lucrările și sunt foarte mulțumită.”

  ,,Numele meu este Loredana Borș și de un an de zile sunt pacienta doamnei Dr. Rizea. Echipa de la clinica Dr. Leahu din Pitești este extraordinară și mereu dă dovadă de un profesionalism desăvârșit și fiecare pacient e tratat cu grijă și mai ales empatie și înțelegere. Mulțumesc doamnei Dr. Rizea pentru răbdare, blândețe, empatie și tot timpul acordat până în momentul de față. Ne vedem în curând pentru următoarea etapă de tratament!”

  ,,Mă numesc Florin Begeata, pacient la clinica Dr. Leahu Pitești, la doamna Dr. Cristina Rizea. Mă declar foarte onorat și mulțumit că am avut parte de un tratament foarte frumos și plin de profesionalism. Am auzit de clinica Dr. Leahu de la o cunoștință care a urmat tratamente în clinică. Profesionalismul și experiența m-au făcut să aleg clinica. Am urmat tratamente precum: obturații de canal și un retratament de canal la microscop. Recomand cu încredere tuturor apropiaților mei și celor care au frică de dentist această clinică, pentru profesionalismul de care a dat dovadă.”

  ,,Încă odată doresc să mulțumesc personalului Clinicii Stomatologice Dr. Leahu Pitești pentru grija deosebită care mi-a fost acordată. Etapa finală a unei intervenții complexe a constat în realizarea lucrărilor protetice definitive, atât pe dinții și măselele naturale, cât și pe implanturi. Emoțiile au fost mari. Competența profesională și talentul doamnei Dr. Andreea Săndulescu m-au ajutat sa parcurg procesul cu multă încredere. Standardul înalt de calitate a fost asigurat prin lucru în echipă: doctor, asistent și experții din laborator, care au fost consultați permanent. Pentru fiecare pas am primit explicațiile necesare în ceea ce privește avantajele tehnologiei avansate cât și limitările ei. Provocarea echipei a fost de a crea o armonie perfectă între culoare și forma dinților naturali și coronițe, precum și de a asigura confortul și sănătatea masticației. D-na doctor mi-a furnizat toate detaliile privind perioada de adaptare, igiena și necesitatea utilizării Gutierei Bruxism. Încrederea în actul medical a fost asigurată de importanța acordată interacțiunii cu pacientul. Sunt foarte mulțumită de calitatea lucrării. Mulțumesc d-nei doctor Andreea Săndulescu si echipei.” Marinela Munteanu

  ,,Mă numesc Vâlceanu Paul, pacientul doamnei Dr. Săndulescu Andreea și pot spune că sunt foarte încântat că am ales clinica Dr. Leahu Pitești. M-am documentat foarte mult înainte de a veni aici. Am citit pe Internet despre clinici și părerile pacienților. Am avut de făcut implanturi și de pus coroane dentare. Am fost foarte mulțumit de modul cum am fost tratat și informat de tot personalul clinicii și recomand cu toată încrederea clinica Dr. Leahu.”

  ,,Mă numesc Ionescu Elena și sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Săndulescu, de la clinica Dr. Leahu Pitești. Sunt foarte mulțumită de rezultatul final al lucrării. Interacțiunea cu doamna doctor a fost pe măsura așteptărilor. M-a sfătuit și mi-a oferit toate informațiile de care am avut nevoie pe întreg parcursul planului de tratament. Mi-am ales cea mai bună variantă de lucrare. Recomand cu drag tuturor pacienților Clinica Dr. Leahu!”

  ,,Mă numesc Din Mihai și sunt pacientul doamnei Dr. Andreea Săndulescu, de la clinica Dr. Leahu din Pitești. Am auzit de clinică de la prieteni, rude și cunoștințe, care au urmat tratamente aici. Am urmat tratamentul cu implanturi dentare și reabilitarea totală a danturii. Totul a decurs foarte bine și sunt foarte mulțumit de rezultatul obținut, de profesionalismul doamnei doctor și al tuturor angajaților acestei clinici. Vă mulțumesc pentru tot efortul pe care l-ați depus pentru ca eu să-mi recapăt zâmbetul. Recomand cu drag clinica, serviciile și tot personalul clinicii Dr. Leahu Pitești”, Mihai Din.

  ,,Am ales clinica Dr. Leahu Pitești pentru implant la maxilar. Am fost mulțumită după tratament. Mă simt foarte bine după implanturi. Recomand celor apropiați să vină pentru serviciile acordate”, Ioana Duculescu.

  Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in cabinetul de medicina dentara

  ,,Mă bucur enorm că am ales clinica Dr. Leahu Pitești pentru rezolvarea problemelor dentare ale fetiței mele Corina. Mulțumesc personalului din această clinică, care a fost foarte responsabil și drăguț de fiecare dată cu noi și în mod special doamnei Dr. Diana Diaconu. A reușit să o convingă pe fiica mea în vârsta de 5 ani și 6 luni ce importantă este igiena danturii și tratarea cariilor. Vom reveni mereu atunci când vom întâmpina orice tip de problemă orală.” mama Carinei Budunescu

  ,,Mă numesc Chivu Anișoara și sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Săndulescu de la clinica Dr. Leahu Pitești. A trecut mai bine de un an de când am lucrările finale cu care mă simt foarte bine. Mulțumesc doamnei doctor pentru toată atenția și profesionalismul dânsei. Am recomandat prietenilor și familiei care deja sunt pacienți acestei clinici. Vă mulțumesc tuturor pentru suportul și sprijinul acordat de fiecare dată când am avut nevoie.”

  ,,Cu emoții copleșitoare am pășit în clinica Dr. Leahu, în urmă cu circa 1 an. Aceleași emoții le am și astăzi, întrucât îmi este frică de dentiști. Am descoperit, însă, o echipă de oameni extraordinari, profesioniști și răbdători. Referitor la medicul care s-a ocupat de dantura mea, Dr. Andreea Vladu, pot spune că pentru mine a fost mai mult decât mă așteptam și țin să îi mulțumesc pentru dăruirea, implicarea, calmitatea și răbdarea pe care le-a avut cu mine. Cu mulțumiri și maximă prețuire”, Alexandrescu George.

  ,,Mă numesc Năstase Gabriela și m-am prezentat la Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești la recomandarea cumnatului meu, care este pacient și a urmat mai multe tratamente dentare. Aveam mari probleme cu dinții și am apelat la o intervenție de reabilitare orală totală prin implanturi dentare. Sunt mulțumită de colaborarea mea cu întreaga echipă din clinică, în mod special cu domnul Dr. Hamdan Ziadeh Muhammad. Recomand această clinică tuturor apropiaților, pentru profesionalismul de care au dat dovadă în relația cu pacienții.”

  Medic stomatolog in dreapta, pacienta in stanga in clinica dentara

  ,,Mă numesc Constantina Borre și am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești din media. Prima mea experiență cu personalul a fost indirectă, venind cu soțul meu pentru implanturi. Într-o zi am avut o durere cumplită de măsea și m-am hotărât să încerc și eu la rândul meu serviciile din clinică. Încă de la primul apel am fost impresionată de faptul că, în mai puțin de 10 minute, toată echipa s-a mobilizat și un medic a fost pregătit să mă trateze. Doamna Dr. Cristina Rizea a dat dovadă de o mare răbdare și empatie, făcându-mă să trec mai ușor peste acel moment destul de dureros. După ce am fost tratată extraordinar, am luat decizia să verific starea de sănătate a tuturor dinților. Toate interacțiunile pe care le-am avut cu doamna doctor au fost de un profesionalism extraordinar. Este pentru prima dată când merg la stomatolog cu plăcere și rezultatul este excepțional.”

  ,,Mă numesc Ion Corina și sunt pacienta clinicii Dr. Leahu Pitești și a doamnei Dr. Cristina Rizea, care este o superă fată, te face să te simți în siguranță și îți dă încredere. Despre clinică am aflat de la prieteni, care vin să se trateze aici. Recomand clinica pentru că prețul este ok pentru calitatea oferită.”

  „Sunt Marin Andrea Elena, pacienta doamnei Dr. Andreea Vladu din Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești, și vreau să menționez faptul că am întâlnit un personal extraordinar în cadrul acestei clinici. Oameni foarte amabili, care au folosit produse de calitate în realizarea tratamentului și nu regret faptul că am ales să vin aici. Am venit de fiecare dată cu drag la dumneavoastră și recomand cu încredere, inclusiv pe doamna doctor. Menționez că am avut plăcerea de a-l cunoaște și pe domnul Dr. Robert Lungu, de asemenea un medic extraordinar. Dumnealui mi-a recomandat-o pe doamna Dr. Andreea Vladu, despre care am numai vorbe bune de spus: amabilă, răbdătoare, profesionistă, drăguță și lista poate continua. Personalul de la chirurgie și recepție, de asemenea, impecabil. Vă mulțumesc pentru tot și vă doresc să faceți cât mai multe zâmbete minunate.”

  „Mă numesc Tvitcovici Lucreția și sunt pacienta clinicii Dr. Leahu din Pitești și a doamnei Dr. Andreea Săndulescu. Sunt foarte mulțumită de cum au decurs toate intervențiile aici. Personalul clinicii este foarte amabil, profesionist, iar doamna doctor este un medic deosebit, profesionist și înțelegătoare. Am aflat de această clinică de pe site și am venit din Italia, special să-mi rezolv toate problemele cu dantura. Îi mulțumesc și doamnei Mirela Frîncu pentru tot suportul acordat, pe tot parcursul desfășurării planului de tratament. O să recomand tuturor prietenilor și apropiaților să vină la dumneavoastră, pentru că vor avea parte de o experiență minunată.” Lucreția Tvitcovici

  Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

  ,,Sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Săndulescu din clinica Dr. Leahu Pitești și sunt foarte mulțumită de serviciile stomatologice realizate aici. Acum 4 ani am decis să îmi rezolv toate problemele ce țin de dantură și am ales împreună cu echipa medicală planul de tratament potrivit. Personalul din cadrul clinicii a fost amabil de fiecare dată, iar doamna doctor care mi-a realizat și lucrarea protetică este un medic excepțional. Experiența și-a spus cuvântul. O să recomand clinica din suflet tuturor membrilor familiei, prietenilor și nu numai!” Anișoara Chivu

  „Mă numesc Dincă Gheorghița și sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Săndulescu de la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești, unde am avut parte de o experiență plăcută. Am avut de realizat lucrări de protetică, atât pe dinții mei naturali, cât și implanturi, de care sunt foarte încântată. Nu credeam că o să pot zâmbi iarăși, cu toți dinții la vedere și să pot mânca tot ce-mi doresc. Tot personalul este foarte amabil și de un profesionalism desăvârșit. Vă mulțumesc tuturor, în special doamnei doctor. Sărbători fericite!” Gheorghița Dincă

  „Mă numesc Istrate Mariana și am apelat la serviciile Clinicilor Dentare Dr. Leahu Pitești. Sunt pacienta doamnei Dr. Cristina Rizea căreia aș dori să-i mulțumesc pentru toată înțelegerea, blândețea și răbdarea de care a dat dovadă, pe toată durata tratamentului. Menționez că am venit de urgență aici, iar doamna doctor mi-a înțeles problema. Un medic profesionist, dedicat muncii sale, cu multă răbdare și înțelegere. Recomand această clinică. Prețuire și admirație doamnei doctor. Vă mulțumesc și multă sănătate!” Mariana Istrate

  „Numele meu este Martinescu Steliana și sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Săndulescu, de ale cărei servicii sunt extrem de mulțumită. Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești de la fiul meu, care este pacient aici. Am venit la dumneavoastră având o problemă care mă chinuia de aproape 10 ani. Unul din dinții din partea de sus din față se alungise și arăta îngrozitor. Nu puteam să zâmbesc, iar cunoștințele mele mă întrebau ce am pățit. Așa am hotărât că trebuie să fac ceva și acel ceva a însemnat să vin aici pentru tratament. În urma recomandărilor doamnei doctor și a tratamentului urmat, acum sunt o persoană care și-a recăpătat încrederea în sine. Recomand cu multă căldură această clinică, tuturor care au o problemă stomatologică, oricare ar fi ea. Drept motiv, toți membrii familiei mele (nora și cei 2 nepoți) sunt pacienții acestei clinici. Cu mulțumiri! O pacientă extrem de mulțumită.”

  „Mă numesc Stănescu Andreea, pacienta doamnei Dr. Cristina Rizea, de la Clinica Dr. Leahu Pitești. Am auzit de clinică de la părinții mei, care sunt pacienți ai clinicii de ceva timp. Profesionalismul clinicii și foarte multe recomandări m-au determinat să vin aici pentru un control de rutină și câteva probleme dentare minore. Am fost foarte mulțumită de modul în care am fost tratată și de felul cum au fost rezolvate problemele. Recomand clinica tuturor cunoștințelor, deoarece medicii sunt super și dau dovadă de mult profesionalism, iar aparatura medicală este nouă, modernă.” Andreea Stănescu

  Pacient al Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Pitesti, alaturi de Dr. Andreea Vladu

  „Din punctul meu de vedere, Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești este una dintre cele mai perfecționiste. Personalul este foarte primitor, încă de la primul pas în clinică întreaga echipă te ajută să te simți foarte bine. Medicul meu stomatolog, Dr. Andreea Vladu, este un om minunat. De-a lungul tratamentului mi-a explicat pe înțelesul meu tot ce trebuie să fac. Cu siguranță voi recomanda această clinică tuturor.” Nicoleta Crivăț

  ,,Sunt pacienta Clinicilor Dentare Dr. Leahu Pitești de aproximativ 3 ani, iar astăzi am venit pentru controlul periodic și igienizarea profesională a lucrărilor protetice. Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite aici, de faptul cum arată clinica și de medicii profesioniști cu care am interacționat. Cel mai mult cu Dr. Andreea Săndulescu, datorită căreia am o lucrare foarte frumoasă. Îi mulțumesc dânsei și echipei de chirurgie pentru tot ajutorul și suportul acordat!” Mariana Sima

  „Mă numesc Robert Valentin Tănase și sunt pacientul doamnei Dr. Andreea Săndulescu. Au trecut 6 luni de la finalizarea lucrării dentare (4 implanturi și refacerea întregii danturi cu coronițe dentare). M-am obișnuit într-un timp foarte scurt cu noua dantură și totul a decurs foarte bine până acum. Mulțumesc frumos doamnei doctor și recomand cu încredere clinica.” Valentin Robert Tănase

  „Am venit aici acum un an și 8 luni și vreau să precizez că sunt foarte încântată de rezultatele obținute, de serviciile medicale prestate de doctori și asistente, de modul cum am fost tratată, cu promptitudine și cu rezultate obținute peste așteptările mele. La început am venit cu puțină teamă, dar cu ajutorul tuturor de aici, am depășit temerile și chiar am venit cu multă plăcere. Am să recomand și altor persoane această clinică. Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat și care m-au tratat medical și sufletește și pentru faptul că acum pot să râd cu gura deschisă larg și pot să folosesc dantura ca un om normal.” Mihaela Georgescu

  „Apreciez Clinica Dr. Leahu din Pitești și tot personalul foarte prietenos și simpatic. Am auzit de clinică de la mama mea, care a fost mulțumită de serviciile oferite, la fel și sora mea. Inițial am venit doar pentru detartraj și eram foarte speriată de medicii dentiști, în general. Însă văzând faptul că toată lumea de aici se comportă frumos, am venit pentru a rezolva și alte probleme mai grave, cum ar fi cariile. Voi reveni cu drag la această clinică, ori de câte ori voi avea o problemă cu dințișorii.” Mihaela Tomescu

  „Fetița mea Ava a avut cea mai frumoasă experiență la clinica dumneavoastră, datorită doamnei Dr. Diana Diaconu, care a dat dovadă de profesionalism și empatie. Cea mică a venit cu drag la vizite și totul a fost la superlativ.” mama Avei Ene

  Medic stomatolog in stanga, personal auxiliar in dreapta, pacient in mijloc

  „Experiența mea la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești a fost una de excepție! Mă confruntam cu dureri groaznice de dinți și nu mă simțeam deloc confortabil. Am avut încredere deplină să vin și să fac o schimbare majoră pentru viața mea. Am ales sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” și sunt foarte mulțumită, nu am avut dureri și m-am recuperat repede. La lucrarea mea a lucrat cu multă atenție și profesionalism Dr. Andreea Săndulescu, un medic foarte înțelegător, care mi-a explicat fiecare detaliu în parte. Acum pot mânca tot ce îmi doresc, zâmbesc în fiecare zi și mă simt foarte mândră. Recomand aceste clinici din tot sufletul!” Adriana Călbărău

  Medic stomatolog in stanga, pacient in dreapta in clinica dentara

  „La Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești am avut parte de o experiență extraordinară și de servicii stomatologice foarte bune. Am fost pacienta domnului Dr. Bogdan Pavel, care m-a ajutat foarte mult și mi-a rezolvat problemele cu multă răbdare, bunăvoință și profesionalism. Vă mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit în recuperarea mea stomatologică pe termen lung. Sunteți o echipă de excepție și voi recomanda oricărei persoane care se confruntă cu probleme dentare și care caută un loc unde să fie tratat așa cum trebuie.” Doina Diaconu

  ,,Clinica stomatologică Dr. Leahu Pitești este curată și atractivă. Întregul personal, inclusiv responsabilul de pacient, medicii stomatologi, asistenții și personalul de birou, acordă atenție și îngrijire potrivită pacientului. Dr. Andreea Săndulescu este plină de compasiune și foarte competentă reușind să aplice cu succes tehnicile stomatologiei moderne adaptate nevoilor specifice fiecărui pacient. În plus, colaborează cu ceilalți medici specialiști în tratamente endodontice și chirurgie, pentru coordonarea lucrărilor complexe. Rigurozitatea profesională, priceperea și meticulozitatea echipei medic-asistent mi-au caștigat încrederea, încă de la prima întâlnire. Acum mă bucur de beneficiile restaurării protetice provizorii care, pe langă faptul că ameliorează funcţionalitatea aparatului dento-maxilar, îmi oferă posibilitatea de a mă bucura de fiecare moment afișând un zâmbet plăcut și sănătos. Aștept cu nerăbdare următoarea noastră întâlnire pentru realizarea lucrărilor protetice definitive.” Marilena Muntean

  „Numele meu este Marius Floricică, pacient al doamnei Dr. Andreea Săndulescu, de la clinica Dr. Leahu Pitești. Îi super mulțumesc doamnei doctor pentru grija acordată lucrărilor efectuate, pentru deschiderea față de pacienți și pentru sfaturile constructive oferite. Recomand cu drag!” Marius Floricică

  „Mă numesc Popescu Ana Maria și sunt pacienta Clinicii Dentare Dr. Leahu din Pitești, la doamna Dr. Cristina Rizea. Sunt încântată de metoda de lucru, un medic foarte bun, amabil, care lucrează foarte curat și corespunzător nevoilor mele. Foarte încântată și plăcut surprinsă de personal.” Ana Maria Popescu

  ,,Numele meu este Florentina Radu, pacientă a doamnei Dr. Cristina Rizea. Am fost foarte mulțumită de serviciul doamnei doctor, foarte rapidă, excelent profesionist, comunicat. O recomand tuturor cunoscuților pentru competență și serviciu profesional.” Florentina Radu

  ,,Vin de 3 ani la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești și sunt pacienta doamnei Dr. Cosmina Enescu. Am găsit aici profesionalism, empatie și multă bunăvoință. Aceste vizite și îngrijirea de care am beneficiat îmi dau încredere în aspectul și sănătatea danturii mele. Mulțumesc din suflet!” Mihaela Belu

  „O echipă de tineri profesioniști cu care te simți în largul tău, un loc confortabil și o clinică cu standarde europene. Recomand cu încredere tuturor, Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești, deoarece odată ce vor trece pragul vor avea parte doar de zâmbete pe chip. Lucrare excepțională!” Macchi Severino

  „Sunt pacienta Marin Tanța și am urmat o intervenție la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești. Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu doamna Dr. Andreea Stănculescu și cu doamna Dr. Cosmina Enescu. Recomand cu încredere această clinică și apropiaților mei.” Tanța Marin

  „Sunt Bleangă Maria, pacienta Clinicii Dentare Dr. Leahu Pitești și sunt foarte mulțumită de modul de lucru al doamnei Dr. Andreea Săndulescu. Lucrarea îmi vine foarte bine, doamna doctor lucrează cu mare atenție și aproape de pacient. Voi recomanda și la alte persoane, care vor un zâmbet frumos să vină aici.” Maria Bleangă

  Pacienta si insotitoarea ei, alaturi de un medic din Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitesti

  „Sunt pacienta Clinicii Dentare Dr. Leahu din Pitești și vreau să profit de ocazia încheierii lucrării dentare efectuate de domnul Dr. Pavel Bogdan pentru a aduce mulțumirile mele pentru felul în care am fost tratată. Dacă mama natură nu a fost prea darnică cu mine în ceea ce privește dantura, domnul Dr. Leahu împreună cu echipa sa au reușit. La această reușită nu poate fi trecut cu vederea sprijinul întregului colectiv și profesionalismul de care dă dovadă. Mulțumesc din suflet tuturor! Vă doresc din inimă tuturor multă sănătate, bucurii și succes în continuare!” Maricica Bălălău

  ,,Sunt Popescu Cornel, tatăl copiilor Popescu Claudiu Ionuț și al Biancăi Maria. În decursul vizitelor la Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești am fost tatați cu respect și seriozitate din punct de vedere medical, având o părere foarte bună.” tatăl pacienților Bianca și Claudiu Popescu

  „Duminică Maria, în calitate de părinte al pacientului Duminică Alessio Ștefan, declar că am fost foarte mulțumită de serviciile primite și ne bucurăm că suntem pacienți ai Clinicii Dentare Dr. Leahu Pitești.” mama lui Ștefan Alessio Duminică

  Pacient al Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Pitesti, alaturi de un medic

  „Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu din Pitești datorită profesionalismului de care dă dovadă întreaga echipă medicală. Aici mi s-a oferit soluția potrivită nevoilor mele stomatologice, iar medicii mi-au redat zâmbetul de altădată și încrederea în mine, într-un timp foarte scurt. De asemenea, medicii stomatologi sunt minunați și foarte atenți la fiecare detaliu. Voi recomanda această clinică tuturor celor care au nevoie!” Gabriel Constantin

  „Am aflat de Clinica Dr. Leahu de la un coleg al lui David, care are o părere foarte bună despre aceasta. Așa că ne-am decis să venim și noi aici. De la prima vizită am rămas plăcut impresionați de profesionalismul și amabilitatea echipei medicale. Suntem foarte mulțumiți. David a interacționat foarte bine cu doamna doctor. Recomandăm cu încredere și altor persoane. Vă mulțumim pentru colaborare.” mama lui David Tamaș

  Pacient al Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Pitesti, alaturi de Dr. Evelina Colman

  „Eu cred cu tărie că nimic în viață nu este întâmplător, iar prima întâlnire cu echipa domnului Dr. Leahu din Pitești mi-a întărit această convingere. Atmosfera din clinică, receptivitatea, empatia și profesionalismul tuturor medicilor m-au determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești, pentru a-mi rezolva problemele mele stomatologice. Mulțumesc întregii echipe medicale, dar mai ales doamnei Dr. Evelina Colman, pentru toată blândețea și pasiunea cu care mi-a realizat cel mai frumos tratament. Felicitările mele domnului Dr. Ionuț Leahu pentru echipa pe care a format-o, o adevărată familie!” Daniela Olteanu

  Dr. Ioana Diaconu impreuna cu unul dintre micii ei pacienti in Clinica Dentara Dr. Leahu din Pitesti

  ,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești am întâlnit o echipă extrem de prietenoasă și apropiată față de copilași. Doamna Dr. Ioana Diaconu a știut cum să comunice cu fetița mea, Ana Maria, și mi-a plăcut tare mult stilul dânsei de abordare. Vă mulțumim tare mult și vom veni în continuare atunci când întâmpinăm probleme cu dințișorii.” mama lui Ana Maria Urluescu

  „Sunt pacienta doamnei Dr. Cristina Rizea, iar în urma consultației avută la dânsa consider că este o persoană drăguță, atentă la detalii și are o mână ușoară de lucru. Am rămas surprins plăcută de metoda de lucru, fără durere. Mulțumesc doamnei doctor pentru tot.” Alis Niculae

  „Sunt pacientul doamnei Dr. Andreea Săndulescu din Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești și vreau să-mi exprim mulțumirea cu privire la modul cum a decurs întreaga lucrare, de la profesionismul doamnei doctor, dar și al domnului Dr. Bogdan Pavel, până la profesionismul din clinici și dotările de care dispun. Mulțumesc încă o dată pentru timpul perfect pe care mi-l oferiți de fiecare dată când vin.” Ioan Ciobanu

  „Sunt pacientul doamnei Dr. Cosmina Enescu, medic parodontolog și țin să menționez faptul că m-a ajutat foarte mult în problema mea cu dinții pe care era să-i pierd. Datorită intervențiilor și a tratamentului oferit de către doamna doctor, am reușit să stabilizăm problema dinților și sunt extrem de mulțumit atât de dânsa, cât și de echipa din cadrul Clinicii Dr. Leahu Pitești. O recomand cu mare încredere pe doamna Dr. Cosmina Enescu, deoarece este un medic de mare calitate și de un profesionalism desăvârșit.” George Ilie

  „Cea mai frumoasă și puternică impresie mi-a fost lăsată de Dr. Andreea Vladu, a cărei rigurozitate și atenție pentru detalii mi-a oferit o dantură perfectă. Sunt recunoscătoare pentru această experiență excelentă. Veți rămâne mereu prima alegere pentru mine.” Ana Ristea

  „Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești este o poveste frumoasă! Vorbim despre profesionalism, despre excelentă, omenie, bun simț și noblețe. Doamna Dr. Diana Diaconu este o minune de om cu o inimă mare de copil. Mi-a convins fiica să iubească fiecare consultație și întâlnire. M-a impresionat profesionalismul, răbdarea cu care mi-a explicat în ce constă tratamentul și siguranța pe care mi-a transmis-o. Sunt foarte mulțumită de rezultate și o recomand cu încredere” cu drag Eva și mama ei

  Medic stomatolog in dreapta, medic stomatolog in stanga, pacient in mijloc

  „Am avut parte de o îngrijire foarte bună și de tratamente eficiente, datorită personalului medical din cadrul clinicilor Dr. Leahu. Sunt foarte mulțumită de rezultatul obținut și foarte fericită că pot zâmbi din nou. O să țin legătura toată viața mea cu această clinică și voi recomanda oricui vrea să-și trateze dantura. Mulțumesc din suflet doamnei Dr. Evelina Colman și domnului Dr. Hamdan Ziadeh, care au o inimă mare și mâini de aur. De asemenea, vreau să-i mulțumesc și doamnei Andrada Spînu, responsabil pacienți în cadrul Clinicilor Dr. Leahu Pitești, pentru o frumoasă și liniștită colaborare.” Niculina Buțan

  „Vizita în cadrul Clinicii Dentare Dr. Leahu Pitești a decurs cu foarte multe emoții pentru mine ca părinte. Aici am întâlnit oameni speciali, cu mult profesionalism și răbdare. Calmitatea și încrederea pe care ti-o inspiră de la primii pași în clinică te fac să revi mereu și mereu. De fiecare dată revin în clinică cu multă încredere că cel mic este pe mâni bune. Îi mulțumesc doamnei doctor și doamnei asistente care au reușit după prima vizită să transforme un copil cu teamă, într-un copil care atunci când află că trebuie să meargă la stomatolog merge cu încredere și cu zâmbetul pe buze.” mama fraților Denis și Elisa Voicu

  Pacient al Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Pitesti, alaturi de Dr. Andreea Sandulescu

  „Locuiesc în Irlanda și am apelat la serviciile Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Pitești. Mă bucur sincer că am reușit să ajung aici. Am beneficiat de sistemul „Dinți ficși în 24 de ore” și sunt foarte mulțumit. Recunosc, la început aveam anumite temeri, dar pe parcurs, discutând cu medicii, m-am liniștit. Intervenția a decurs perfect, iar acum am beneficiat și de lucrarea finală, alături de doamna Dr. Andreea Săndulescu. Recomand din tot sufletul serviciile Clinicilor Dentare Dr. Leahu.” Alexandru Atudorei

   „Mă numesc Băniceru Andrada Maria și sunt pacienta doamnei Dr. Cristina Rizea de la Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești. Recomand din tot sufletul clinica, pentru profesionalismul și pentru calitatea serviciilor oferite, cât și pe doamna doctor. Vin cu sufletul deschis și fără frica cu care eram obișnuită până acum. Doamna doctor este foarte atentă la detalii, dar și la nevoile mele. Încă din prima clipă am legat o relație frumoasă cu dânsa, drept pentru care îmi face o plăcere deosebită să vin la programări. Experiența mi-a dovedit că a fost cea mai bună alegere să vin la această clinică. Mulțumesc Clinicii Dr. Leahu și doamnei Dr. Cristina Rizea pentru întreaga experință de până acum.” Andrada Băniceru

  ,,Sunt foarte mulțumit de felul cum m-a tratat echipa medicală din clinica Dr. Leahu Pitești. Aici, am urmat un tratament complex, mai exact inserarea a 4 implanturi dentare pentru partea de jos. Mi-am dorit mult o dantură fixă, pentru a putea mânca corect, la fel cum o făceam cu dinții naturali. De curând am revenit la clinică pentru montarea lucrării finale, de către doamna Dr. Andreea Vladu, o persoană foarte amabilă și răbdătoare, căreia îi mulțumesc pentru tot! Voi recomanda cu drag clinica tuturor.” Mihai Iacob

  ,,La clinica Dr. Leahu Pitești am avut parte de un personal foarte bine specializat, care a știut cum să comunice cu fetițele mele, fără ca ele să simtă vreo neplăcere. Vă mulțumim pentru tot!” tatăl micuțelor paciente Ania și Alice Nicula

  „A fost o experiență frumoasă pentru micuțul nostru David, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Pitești, unde doamna doctor a fost foarte amabilă și răbdătoare cu el. David vine mereu cu plăcere la control și pe noi asta ne bucură cel mai mult, pentru că nu îi este teamă și putem să avem grijă de dințișori. Mulțumim frumos și recomand această clinică și pe doamna Dr. Diana Diaconu.” tatăl lui David Herțea

  „Îi mulțumim foarte mult doamnei Dr. Diana Diaconu de la Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești pentru profesionalism, răbdare și empatie. Este o atmosferă frumoasă în clinică, iar întreg personalul este foarte amabil. Vom recomanda cu drag tuturor apropiaților această clinică” mama lui Ghiță Mihai Alexandru

  „O echipă de medici profesioniști, sufletiști, blânzi și totodată o aparatură modernă sunt rețeta perfectă pentru pacienții care au probleme dentare și care se prezintă în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Pitești. Mulțumesc doamnei Dr. Andreea Vladu, cât și întregii echipe pentru sprijinul acordat, informațiile precise și necesare, motiv pentru care o să recomand clinica ori de câte ori am ocazia.” Dorina Băzăvan

  „Subsemnata, Dumitru Maria, pacientă a domnului Dr. Hamdan Ziadeh de la Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești, menționez că sunt foarte mulțumită de lucrarea efectuată și recomand această clinică, în special pe domnul doctor, deoarece mi-a redat zâmbetul pe care îl doream și încrederea de sine.” Maria Dumitru

  ,,Am ales această clinică în urmă cu 2 ani datorită profesionalismului cu care am fost tratat la prima vizită. Am avut de făcut mai multe tratamente dentare, printre care și 4 implanturi. M-am simțit excepțional de-a lungul tuturor vizitelor, iar lucrările realizate sunt conform așteptărilor mele. Vreau să-i mulțumesc în primul rând doamnei Dr. Andreea Săndulescu, pentru răbdarea și amabilitatea cu care m-a tratat, dar și întregii echipe.” Robert Tanase

  Contact Clinica Dr. Leahu Pitești

  Telefon:0770 874 432
  Email:contactpitesti@drleahu.ro
  Program:L-V: 09:00 – 21:00
  Clinica stomatologica Dr. Leahu Pitești

  Strada Doaga Nr. 11, Pitești

  Galerie FOTO - Punți dentare Dr. Leahu Pitești

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134