Radiografii dentare digitale

Dispunem de cel mai performant aparat ce poate realiza o radiografie dentară care, în doar 9 secunde şi fără multe radiaţii, ne permite să obţinem o imagine digitală complexă asupra dinţilor tăi.

Datorită senzorilor aparatului (sensibili la fotonii radiaţiilor X), imaginea va fi de calitate şi la o rezoluţie net superioară filmului convenţional, ceea ce permite prelucrarea digitală (mărirea sau inspectarea imaginii). Astfel, medicii noştri specialişti pot observa detalii importante ale dinţilor şi structurilor adiacente, pentru tratamente dentare mult mai eficiente, elemente imposibil de analizat în cazul mijloacelor tradiţionale.

Prin reducerea cu 80 % a radiaţiilor, şi femeile însărcinate îl pot folosi. În plus, procesul durează maxim 1 minut şi nu este necesară pregătirea prealabilă sau programare. Nu sunt folosite substanţe chimice pentru developare.

Necesitatea unui astfel de aparat de radiologie dentară este cu atât mai mare, întrucât în cabinetele stomatologice Dr. Leahu tratăm situații complexe, precum: urgențe stomatologice, specialiștii noștri fac implanturi dentare, coroane și fațete dentare, pun aparate dentare sau se ocupă de tratamente stomatologice pentru copii.

radiologie-dentara-digitala

Beneficii:

 • Doză de radiaţii mult scăzută

  Cercetarile în domeniu atestă o reducere a radiaţiei de până la 80% în momentul utilizării unui senzor digital comparativ cu folosirea unui film radiologic. Acest fapt se datorează proprietăţilor senzorului, care îl fac mult mai sensibil la fotonii radiaţiilor X.

 • Posibilitatea prelucrării imaginii

  Imaginea radiografiei digitale poate fi prelucrată pentru a se obţine detalii importante ale dinţilor şi structurilor adiacente.

 • Ecologic

  Nu sunt folosite substanţe chimice pentru developare.

 • Calitate superioară a imaginii obţinute

  Majoritatea senzorilor digitali existenţi în prezent pe piaţă au o rezoluţie a imaginii net superioară filmului convenţional. Aceasta înseamnă că pe radiografiile dentare digitale medicul poate identifica informaţii care nu ar fi fost vizibile pe un film convenţional.

 • Economie de timp

  Timpul de expunere este de numai 9 secunde. Nu este necesară o programare prealabilă. Întreg procesul durează 5 minute.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

clinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă
pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0374 475 555

close-link

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile!
close-link