Refacerea totală a danturii, pasul către o viață normală. A doua opinie contează!

 

Dr. Ionut Leahu in dreapta in timpul interventie chirurgicale de refacere a danturi cu implanturi dentare
Refacerea totală a danturii cu ajutorul sistemului de implanturi SKY fast& fixed este o opțiune de tratament pentru persoanele care își doresc dinți ficși!

De: | Etichete: , , | Comentarii: 2 | 30 iulie 2020

Vizualizat de 1.721 utilizator/i

Refacerea totală a danturii cu ajutorul implanturilor dentare nu mai reprezintă o noutate în domeniul stomatologiei. De-a lungul timpului pacienții Clinicilor Dentare Dr. Leahu au beneficiat de intervenții stomatologice de reconstrucție a danturii prin intermediul sistemului de implanturi dentare SKY fast&fixed.

A doua opinie contează!

Înainte de a lua o decizie care îți poate influența calitatea vieții este necesar să fii sigur că faci ce mai bună alegere. La Clinicile Dentare Dr. Leahu poți beneficia de a doua opinie, astfel dacă ți s-a propus un plan de tratament ce constă în refacerea întregii danturi cu ajutorul implanturilor dentare, poți beneficia în mod gratuit de o consultație realizată de către o echipă de medici specialiști ce te pot sfătui în legătură cu alegerea pe care urmează să o faci.

De ce este important să auzi și a două opinie?

Pentru că doar atunci când cunoști în detaliu toate etapele prin care urmează să treci, când înțelegi nevoia de a face pasul către o viață normală și când ai încredere deplină în echipa de medici cu care urmează să colaborezi vei putea face alegerea cea mai potrivită pentru tine.

În anul 2019, în Clinicile Dr. Leahu din București și din țară, au fost inserate aproximativ 5500 de implanturi dentare care au schimbat viața pacienților ce au ales sănătatea reală. Tocmai pentru că ne pasă de pacienții noștri și dorim să le oferim o experiență excepțioanală, în anul 2020 Clinicile Dentare Dr. Leahu dispun de o  echipă mai mare de medici specialiști având astfel capacitatea de a insera peste 10.000 de implanturi dentare.

Dr. Ionut Leahu in dreapta impreuna cu pacient in stanga

Dr. Ionuț Leahu împreună cu unul dintre pacienții ce au beneficiat de refacerea totală a danturii cu ajutorul implanturilor dentare SKY fast&fixed.

Ce înseamnă sistemul de implanturi dentare SKY fast&fixed?

Refacerea danturii în doar 24 de ore este o procedură ce se poate realiza doar într-o clinică stomatologică, dotată cu aparatură performantă și cu o echipă interdisciplinară, formată din medici stomatologi, specialiști implantologi, chirurgi maxilo faciali și, nu în ultimul rând, anesteziști ce asistă pe timpul intervențiilor chirurgicale. Toate acestea fac posibilă realizarea intervenției chirurgicale într-o singură ședință și posibilitatea ca pacientul să beneficieze de un tratament sigur, de o vindecare corectă și de un rezultat excepțional.

Alegerea potrivită în ceea ce înseamnă intervențiile de refacere a danturii înseamnă încredere totală în personalul medical, siguranță oferită de către aparatura de ultimă generație utilizată, dar și rezultate anterioare foarte bune și o experiență vastă a medicilor.

În ce constă intervenția chirurgicală?

Tratamentul cu implanturi dentare SKY fast&fixed constă în: consultație și radiografie inițială, amprente inițiale, intervenția chirurgicală cu inserarea implanturilor, montarea lucrării provizorii, radiografii de control, amprente finale și montarea lucrării finale.

Intervenția chirurgicală este atent planificată, iar pacientului îi sunt explicați încă de la început pașii prin care urmează să treacă. În funcție de fiecare caz în parte, se realizează în aceeași intervenție extracțiile dentare ale dinților ce nu mai pot fi recuperați, dacă este necesar, refacerea osului în care urmează să fie inserate implanturile dentare, iar apoi inserarea numărul optim de implanturi SKY fast&fixed.

Implanturile dentare sunt inserate cu foarte mare precizie, ținând cont de computerul tomograf prin intermediul căruia este vizualizat osul în 3 dimensiuni. Implanturile sunt inserate într-o poziție precisă și predictibilă prin urmărirea traiectoriei indicate de către aparatura modernă. Astfel, este garantată o intervenție cu un rezultat ce poate rezista întreaga viață.

Intervenția chirurgicală durează câteva ore și constă în inserarea implanturilor din titan. Încă de a doua zi, pacientul își poate relua viața în mod normal și poate renunța la proteza mobilă, în cazul în care în ultimii ani a folosit o astfel de lucrare protetică.

Cine poate beneficia de refacerea totală a danturii?

Sistemul de implanturi dentare Sky fast&fixed se adresează tuturor persoanelor care își doresc dinți ficși. Indiferent de vârstă, pacienții care vor să renunțe la proteza dentară mobilă ori aceia care se confruntă cu afecțiuni orale ajunse în stadiu avansat pot beneficia de acest tip de tratament stomatologic.

Tot mai mulți pacienți își doresc să renunțe la proteza dentară mobilă în favoarea unei proteze dentare fixe cu ajutorul căreia să poată vorbi cu încredere, să zâmbească fără teamă și să mănânce orice își doresc. Dantura are un rol esențial în ceea ce înseamnă respectul de sine și încrederea în propria persoană, tocmai de aceea, sistemul de implanturi SKY fast&fixed sunt o soluție potrivită pentru toate persoanele care își doresc să își rezolve problemele dentare într-un timp scurt și să revină la normalitatea de zi cu zi.

Care sunt avantajele refacerii totale a danturii?

 • Nu există costuri ascunse. Pacientul știe de la bun început cât va costa întreaga procedură și își poate planifica în detaliu cheltuielile aferente;
 • Timpul de execuție este unul foarte scurt, de doar 24 de ore. Astfel, pacientul economisește timp prețios;
 • Refacerea este una mult mai rapidă,
 • Riscurile apariției infecției sau a altor complicații post operatorii este diminuat semnificativ;
 • Pacientul își poate relua rapid activitățile zilnice și poate avea din nou o dietă fără restricții;
 • Clinicile Dentare Dr. Leahu oferă analize gratuite înaintea intervenției chirurgicale.

Ce trebuie să faci pentru a putea beneficia de a doua opinie?

Trebuie doar să ne contactezi la numărul de telefon 021 91 34 și să ne spui că își dorești o consultație pentru a doua opinie în legătură cu refacerea totală a danturii. Vei fi programat la una dintre clinicile noastre dentare, în București sau în țară, acolo unde este cel mai potrivit pentru tine și va urma să discuți despre probleme tale dentare cu Dr. Ionuț Leahu, medic stomatolog, specialist implantolog și cu echipa sa. Consultul, radiografia dentară și planul de tratament vor fi gratuite! Ceea ce este necesar să reții este că oricine are dreptul să aleagă ce ce este mai potrivit pentru propria persoană! Cu toții avem nevoie de sănătate reală și de o experiență excepțională.

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

2 thoughts on “Refacerea totală a danturii, pasul către o viață normală. A doua opinie contează!

 1. Crăciun adrian

  Vreau sa stiu cat ma costa .sa pot schimba toata dantura este facut praf . Am 38 de ani sunt din bucurești nu mai pot am dureri foarte mari ,nu mai pot mânca este tot foarte greu .

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele pacientului, împreună cu medicul se stabilește strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului, durata acestuia și costul total al planului de tratament recomandat. Puteți consulta lista de prețuri a pachetelor de reconstrucție totală a danturii aici:https://cliniciledrleahu.ro/dinti-ficsi-in-24-de-ore/

   Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777