„Relația cu pacienții presupune deschidere, încredere și profesionalism” – Interviu Dania Meițoiu, Front Desk Officer

 

Persoana in clinica stomatologica
Dania Meițoiu, Front Desk Officer în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Timișoara

De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 8 august 2022

Vizualizat de 412 utilizator/i

Pacienții care calcă pragul clinicii stomatologice, pe lângă soluțiile optime de tratament au nevoie și de cineva care să-i asculte și să le ofere răspunsuri la toate întrebările. Despre ce presupune relația dintre pacient și recepționist, dar și care sunt cele mai căutate proceduri stomatologice vara aceasta, ne povestește Dania Meițoiu, Front Desk Officer la Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara, în interviul următor.

Cum arată o zi a ta de muncă în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu?

O zi de muncă în cadrul clinicilor este nelipsită de provocări. Situațiile neprevăzute, solicitările și discuțiile cu pacienții te scot mereu din zona de confort și nu te lasă să te plictisești. De altfel, colegii îți devin familie după o perioadă așa îndelungată și nu simți că vii la muncă. Tot timpul mi-am dorit un job unde să vin cu drag, mă ghidam după principiul: dacă îți place ceea ce faci, nu vei munci nici-o zi din viața ta. Rezolvarea tuturor task-urilor, la finalul zilei, îți aduce o satisfacție profesională, iar asta te provoacă să o iei de la capăt zi de zi, cu aceeași motivație.

Care sunt atuurile unei persoane care lucrează la recepție?

Având în vedere că persoana de la recepție este prima interacțiune a pacientului cu clinica, rolul nostru este foarte important. Principalele atuuri sunt comunicarea, implicarea și încrederea în capacitatea de a rezolva orice situație. Contează foarte mult să știi să asculți omul din fața ta. Orice problemă stomatologică are o rezolvare și atât noi, personalul de la recepție, cât și ceilalți colegi (medici stomatologi, asistente medicale, tehnicieni dentari) ne implicăm în găsirea celei mai bune soluții. O bună gestionare a situației ne ajută să fim alături de pacient de la prima programare, până la finalizarea planului de tratament.

Persoana de la recepție reprezintă puntea dintre pacient si clinică. În acest context, ce presupune relația cu pacienții?

Relația cu pacienții presupune deschidere, încredere și profesionalism. Suntem aici pentru a-i ghida către medicul specialist potrivit și pentru a stabili viitoarele programări, în funcție de următoarea etapă a planului de tratament și ținând mereu cont de disponibilitatea și de dorințele lor.

Cum faci să-ți păstrezi mereu zâmbetul pe buze?

Pentru a-mi păstra zâmbetul pe buze, respect indicațiile medicilor stomatologi și merg regulat la controale și igienizări. De altfel, sunt un om vesel, îmi place să glumesc și să comunic cu cei din jurul meu. Mereu mi-am dorit să lucrez cu oameni și pentru oameni. Deși situațiile cu care ne întâlnim cer seriozitate, un zâmbet pe față detensionează de cele mai multe ori atmosfera.

De ce aleg pacienții Clinicile Dentare Dr. Leahu? Cum ne definesc?

Interviurile domnului Dr. Ionuț Leahu au un impact foarte mare asupra pacienților, dar și recomandările prietenilor, familiei. La Timișoara avem pacienți ce vin cu întreaga familie, fiecare membru având un plan de tratament în curs. Sunt mulțumiți de profesionalism, condițiile și dotările clinicii, amabilitatea personalului și de rezultatele obținute.

Care sunt cele mai căutate proceduri stomatologice vara aceasta?

Vara aceasta pacienții s-au preocupat îndeosebi de pregătirea zâmbetului pentru vacanță. Cele mai căutate și solicitate servicii au fost igienizările profesionale, albirile dentare profesionale și obturațiile, acolo unde a fost necesar.

Dacă ești în căutarea unei clinici stomatologice moderne, echipată cu aparatură medicală modernă și care are o echipă formată din medici specialiști, te așteptăm la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara, pe strada Cozia nr. 71. Ne găsești și în Sibiu, Ploiești, București, Constanța, Pitești, Craiova, Turda, Oradea, Iași, Galați, Cluj-Napoca și Brașov. Pentru programări ne puteți contacta la numărul de telefon: 021 91 34 sau prin WhatsApp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt .

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777