Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu lansează prin aplicația SanoPass abonamente dentare, cu prețuri de la 20 de lei

 

intrare in cabinet stomatologic clinicile dr leahu
Clinicile Dentare Dr. Leahu reprezintă cea mai extinsă rețea din industria de stomatologie din România, cu prezență în nouă orașe la nivel național, dar și în Londra.

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 26 aprilie 2021

Vizualizat de 1.698 utilizator/i

București, 26 aprilie 2021 – Clinicile Dentare Dr. Leahu, cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, anunță semnarea unui parteneriat cu SanoPass, platformă autohtonă care digitalizează, conectează și integrează toate categoriile de servicii medicale de prevenție. Parteneriatul face parte din eforturile companiei de digitalizare a unor servicii și a modului de interacțiune cu pacienții. Utilizatorii SanoPass pot alege acum achiziționarea unor abonamente dentare, cu prețuri de la 20 de lei. Abonamentele oferă posibilitatea de a beneficia de servicii dentare oriunde în rețeaua de clinici  dentare Dr. Leahu.

Abonamentele lunare Dr. Leahu disponibile prin SanoPass acoperă servicii de profilaxie dentară, radiologie și consultații, incluzând și asistență din partea unui reprezentant pentru relația cu clienții.

„Întotdeauna ne-am dorit ca standardul nostru de servicii să devină o normalitate pentru România. Prin parteneriatul cu SanoPass și soluția digitală care permite adopția pe o scară largă a abonamentelor la un cost redus, ne dorim să facilităm accesul românilor la serviciile de prevenție, în contextul în care peste jumătate dintre aceștia nu ajung la medicul stomatolog.  Acesta este unul dintre pașii pe care îi facem în direcția digitalizării interacțiunii cu pacienții noștri, pentru o experiență dezvoltată pe nevoile acestora”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

„Ne respectăm promisiunea de a le oferi utilizatorilor SanoPass acces la cei mai importanți profesioniști din domeniul medical, iar integrarea Clinicilor Dentare Dr. Leahu în platformă completează și pachetele de abonamente disponibile si contribuie la democratizarea accesului acestora la servicii medicale de calitate. Vom continua să inovăm și să creăm soluții care să își aducă aportul  la dezvoltarea medicinei de prevenție, precum și la eliberarea specialiștilor de sarcini administrative și concentrarea exclusivă pe actul medical”, completează Delia Iliasa, Managing Partner SanoPass.

Abonamentele stomatologice Dr. Leahu pot fi achiziționate exclusiv prin aplicația SanoPass. Programarea și validarea vizitelor medicale se face prin scanarea unui cod QR, la recepția  clinicilor din rețea.

abonamente Clinicile Dentare Dr. Leahu oferite prin SanoPass

Abonamentele oferite de către Clinicile Dentare Dr. Leahu oferite prin SanoPass

Prevenția în domeniul stomatologiei este la un nivel foarte scăzut, potrivit studiului Kantar din ianuarie 2021. Astfel, peste jumătate dintre români nu merg  deloc la medicul stomatolog, un sfert ajung mai rar de un an, iar 15% dintre români își propun să nu acceseze deloc serviciile stomatologice în următoarea perioadă. Mai mult, 30% dintre familiile care au copii în întreținere nu i-au dus niciodată la un control stomatologic și nici nu-și propun să facă acest lucru.

Despre SanoPass

SanoPass este o companie lansată în ianuarie 2019, devenită în scurt timp cea mai mare platformă pentru optimizarea serviciilor medicale din România. Abonamentele oferite utilizatorilor aplicației SanoPass conțin servicii de medicina muncii, consultații, investigații, analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie, imagistică avansată și consiliere medicală telefonică. La finalul anului trecut, SanoPass oferea utilizatorilor săi acces la o rețea de peste 850 de centre medicale și peste 10.000 de medici, decontând pentru clinicile partenere servicii medicale de peste 500.000 lei. Creșterea accelerată a avut la bază și parteneriatele de succes semnate cu firme precum Mastercard, Dr. Max sau NN România.

Pentru mai multe detalii accesați: www.sanopass.ro

Despre Clinicile Dentare Dr. Leahu

Clinicile Dentare Dr. Leahu reprezintă cea mai extinsă rețea din industria de stomatologie din România, cu prezență în nouă orașe la nivel național (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu și Ploiești). Serviciile sunt realizate de către o echipă de 450 de persoane, dintre care 130 de medici și 5 specialiști în anestezie generală. Rețeaua are 112 cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 5500 metri pătrați. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar nouă dintre clinici sunt avizate ATI. Rețeaua dispune și de propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu. Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este prima entitate din industria healthcare cu obligațiuni corporative tranzacționate pe Sistemul Multilateral al Bursei de Valori București.

 

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777