Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu se extinde în Sibiu

 

Dr. Ionut Leahu in stanga si Dr. Angelica și Bogdan Oprea in dreapta si
Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, cu prezență în 8 orașe din România și o clinică la Londra.

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 30 noiembrie 2020

Vizualizat de 1.094 utilizator/i

* Parteneriat cu Clinica CORIDENT PRO, cu 25 de ani de experiență pe plan local în segmentul serviciilor stomatologice

30 noiembrie 2020 – Clinicile Dentare Dr.Leahu anunță prezența în Sibiu, începând cu luna decembrie, prin semnarea unui parteneriat cu Clinica CORIDENT PRO și intrarea cu procent majoritar în acționariatul acesteia. Noul partener are 25 de ani de experiență în segmentul serviciilor stomatologice și este prima clinică independentă care intră în rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Clinica CORIDENT PRO își desfășoară activitatea de 25 de ani în Sibiu și este o companie medicală cunoscută în regiune, nu numai prin serviciile oferite celor peste 13000 de pacienți, ci și prin formarea profesională a numeroși medici, Bogdan Oprea, fondatorul clinicii fiind doctor în științe medicale și trainer cu recunoaștere la nivel național, în special în tehnologia CEREC (de restaurare estetică integral ceramică într-o singură zi). Cu o echipă de peste 20 de specialiști, clinica are abordarea de tip ”one-stop-dentist”, oferind servicii personalizate simple sau complexe care acoperă toate specialitățile stomatologice, într-o singură locație. Clinica are 8 cabinete, laborator digital, computer tomograf 3D, studio de documentare foto-video și două săli de training pentru pregătirea medicală continuă și perfecționarea personalului.

Dr. Ionut Leahu și Dr. Bogdan Oprea semnând parteneriatul

Dr. Ionuț Leahu împreună cu Dr. Bogdan Oprea

„Ne-am dorit întotdeauna să oferim stomatologie de performanță, adaptată tuturor nevoilor pacienților și suntem entuziasmați că ceea ce am construit în ultimii 25 de ani cu resursele noastre poate fi dus mai departe alături de cea mai extinsă rețea de stomatologie din România.”, declară   Angelica și Bogdan Oprea, fondatorii Clinicii CORIDENT PRO.

„În urma apelului nostru către piața de stomatologie, am găsit la Sibiu un partener care are aceeași abordare corectă a pacientului prin aplicarea unui standard de excelență în servicii, precum și aceeași viziune că numai prin unirea echipelor de specialiști putem veni cu adevărat în sprijinul pacienților, oferindu-le toate opțiunile de tratament. Suntem încântați că pornim dezvoltarea la Sibiu de la un fundament solid, ducând la nivelul următor reușitele CORIDENT PRO. Este pentru prima dată când integrăm în rețea o companie cu un succes dovedit și nu dăm startul de la zero, ceea ce ne va permite un ritm accelerat în construirea prezenței noastre în regiune”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

Procesul de integrare a Clinicii CORIDENT PRO în rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu se va desfășura gradual. Echipa va fi dezvoltată, iar din punct de vedere operațional, deși activitatea va rămâne în primă etapă sub marca CORIDENT, se va adăuga suportul specialiștilor din rețea.

interventie echipa dr. lahu si Dr. Angelica Oprea

Intervenție chirurgicală cu echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu și Dr. Angelica Oprea

–––––

Descriere Clinicile Dentare Dr.Leahu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, cu prezență în 8 orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu), având 104 cabinete, pe o suprafață a spațiilor de peste 5700 metri pătrați și cu o echipă de peste 370 de angajați, dintre care 126 de medici și 5 specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar 7 dintre clinici sunt avizate ATI, rețeaua având și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr.Leahu.

În cadrul Clinicilor Dentare Dr.Leahu, pacienții primesc tratamente stomatologice inovatoare, realizate cu ajutorul echipamentelor și tehnologiilor de ultimă generație, printre care: tratamente revoluționare cu laser, tratamentele de restaurare totală a danturii în doar 24 ore, precum și tehnologia modernă CEREC 3D CAD/CAM ce realizează coroane și fațete dentare în doar o oră. Rețeaua se distinge ca mod de lucru prin abordarea multidisciplinară a pacientului și prin oferirea tuturor opțiunilor de tratament disponibile actual.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este prima entitate din industria healthcare tranzacționată pe Sistemul Alternativ al Bursei de Valori București.

Pentru mai multe detalii despre Clinicile Dentare Dr.Leahu, vă rugăm să accesați www.cliniciledrleahu.ro.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777