Servicii stomatologice speciale pentru cadrele didactice – un proiect Clinicile Dentare Dr. Leahu, în parteneriat cu FSE “Spiru Haret”, TBI Bank și bredent

 

echipa medicala intr-o interventie chirurgicala
Campania “10 la sănătate dentară” este structurată astfel încât să poată acoperi cele 13 orașe din țară unde există centre stomatologice ale Rețelei Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 20 | 22 iunie 2022

Vizualizat de 15.022 utilizator/i

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu, împreună cu Federația Sindicatelor din Educație Spiru Haret, TBI Bank și bredent lansează un proiect prin care facilitează accesul tuturor cadrelor didactice din România la servicii stomatologice gratuite și reduse. Campania se numește “10 la sănătate dentară” și se derulează între 20 iunie și 5 octombrie 2022.

,,Lipsa banilor și lipsa educației sunt principalele motive pentru care jumătate din români nu vin la dentist, iar efectele acestei situații sunt dezastruoase. Educația depinde de sănătatea educatorului. Prin urmare, am decis să tratăm cauza: facem primii pași pentru diminuarea poverii financiare a vizitei la stomatolog și începem cu profesorii, care, dau, încă, prima măsură a educației generațiilor viitoare. Am reușit să atragem parteneri esențiali în această campanie pentru ca toate cadrele didactice din România să-și poată rezolva problemele dentare și să-și inspire și elevii să prioritizeze sănătatea dentară, pentru a nu plăti prețul neglijenței mai târziu”, a declarat Dr. Ionuț Leahu, fondator și CEO al Rețelei Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Astfel, cadrele didactice vor avea acces la consultații și radiografii dentare gratuite, cele mai bune soluții de implant dentar și lucrări protetice pe termen lung cu posibilitate de plată în rate. Cadrele didactice pot obține finanțarea planului de tratament prin TBI Bank, care s-a alăturat campaniei cu o ofertă specială: pentru sistemul de implanturi SKY fast&fixed, în valoare de 3200 de euro, cadrele didactice vor beneficia de un plan de plată lunar de doar 147,73 euro, timp de 24 de luni, fără dobândă, iar pentru proteze pe termen lung, care au un preț de 2500 euro/arcadă, aceștia vor putea achita 115,42 euro, timp de 24 de luni, fără dobândă.

,,Întreținerea sănătății dentare nu ar trebui să fie amânată, cu atât mai puțin din motive financiare, fapt care ar trebui transmis prin puterea exemplului și generațiilor viitoare. Tocmai de aceea, ne-am alăturat campaniei dedicate profesorilor din România prin oferirea unei soluții digitale simple, care le permite să beneficieze de îngrijirea medicală de care au nevoie și să plătească în rate potrivite bugetului lor. Ne dorim să vedem cât mai multe zâmbete sănătoase la catedrele din România și încurajăm cadrele didactice, și nu numai, să își programeze vizita medicală și să stabilească planul de îngrijire potrivit”, completează Gergana Staykova, Market Leader, Romania, TBI Bank.

Campania “10 la sănătate dentară” este structurată astfel încât să poată acoperi cele 13 orașe din țară unde există centre stomatologice ale Rețelei Clinicilor Dentare Dr. Leahu. Toate cadrele didactice înscrise în sistemul de învățământ din România pot beneficia de serviciile gratuite și reduse. Tot ce trebuie să facă este să se programeze la un consult în oricare dintre clinicile din rețea, în urma căruia vor primi un plan de tratament, devizul de plată și opțiunea de reducere prin plata în rate.

,,Încercăm, la nivelul Federației Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET“, care reprezintă interesele a peste 80.000 de angajați din învățământ, să diversificăm oferta de beneficii pentru membrii de sindicat. Prin acest parteneriat, membrii federației vor beneficia de reduceri și oferte speciale la serviciile stomatologice. Mulțumim astfel managementului Clinicilor Dentare Dr. Leahu pentru deschiderea de care a dat dovadă și pentru sprijin“, a declarat Marius Ovidiu Nistor, președinte FSE „SPIRU HARET“

Și cei cu probleme de sănătate generală, precum diabet, osteoporoză sau boli de inimă pot beneficia în siguranță de refacerea completă a danturii, în 24 de ore, fără durere, cu ajutorul implanturilor dentare. Echipa chirurgicală, care a inserat peste 43.000 de implanturi dentare în cei 11 ani de activitate, va ține în permanență legătura cu medicul curant care cunoaște afecțiunile generale pentru a se asigura că pacientul primește un plan de tratament personalizat și sigur.

Prin soluțiile și tratamentele de implanturi lansate pe piață în ultimii aproape 50 de ani și a tratamentului de restaurare imediată cu implanturi SKY fast&fixed, bredent urmărește constant să îmbunătățească viața pacienților a căror dantură naturală este compromisă și să ofere soluții de calitate, rezistente în timp, rapid de realizat și fără durere. Și toate acestea fără ca pacientul să își modifice stilul de viață. Roma nu a fost construită într-o zi, însă SKY fast&fixed, alături de parteneri precum Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu, poate reda zâmbetul pacienților în doar 24 de ore. În urmă cu 15 ani, când acest tratament a fost lansat în România, primul pacient a fost un cadru didactic, care își dorea să poată zâmbi din nou larg studenților săi, iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care ne-am alăturat acestei campanii,” a adăugat Dr. Florian Obădan, Managing Partner bredent group România

În România sunt 172.600 de cadre didactice numai în sistemul preuniversitar, dintre care 48.935 în învățământul primar, 68.248 în cel gimnazial și 55.412 la liceu, conform datelor Eurostat care trăiesc, în medie, cu 4500 de lei pe lună, arată un raport al Comisiei Europene.

Despre Clinicile Dentare Dr. Leahu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în 13 orașe din România (Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Timișoara, Turda); are 169 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 8000  de metri pătrați și o echipă de peste 650 de angajați și colaboratori, dintre care peste 200 de medici,

Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală. Rețeaua dispune și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

20 thoughts on “Servicii stomatologice speciale pentru cadrele didactice – un proiect Clinicile Dentare Dr. Leahu, în parteneriat cu FSE “Spiru Haret”, TBI Bank și bredent

  • Andreea Mosoiu

   Vă mulțumim pentru interes! Clinicile sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov. Pentru programări ne puteți lăsa un număr de telefon și vă contactăm noi în 24 de ore sau sunați dumneavoastră la numărul de telefon 021 91 34 sau prin whatsapp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt. Adresele exacte le puteți găsi aici: https://cliniciledrleahu.ro/contacteaza-ne/.

   Răspunde

 1. CURCULESCU MARINA

  Bună seara!
  Sunt cadru didactic și sunt încântată de oportunitatea pe care ați creat-o pt corpul profesoral!
  Doresc o informare și o.programare la un cabinet din București, vă rog! Eu locuiesc în Bragadiru/Ilfov.
  Mulțumesc!

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Pentru programări ne puteți lăsa un număr de telefon și vă contactăm noi în 24 de ore sau puteți suna dumneavoastră la numărul de telefon 021 91 34 sau prin whatsapp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt. Clinicile sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov. Adresele exacte le puteți găsi aici: https://cliniciledrleahu.ro/contacteaza-ne/

   Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient. În funcție de complexitatea cazului și de dorințele pacientului, împreună cu medicul se stabilește strategia terapeutică. În cadrul consultației de specialitate veți primi toate informațiile referitoare la: etapele tratamentului, durata acestuia și costul total al planului de tratament recomandat. Puteți consulta pachetele de prețuri pentru refacerea întregii danturi aici: https://cliniciledrleahu.ro/dinti-ficsi-pentru-o-viata/. Costul unui pachet este cost pe arcadă. Pentru mai multe informații și programări vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0219134 sau prin whatsapp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt.

   Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Sigur că da. Oferim pacienților noștri posibilitatea de a achita serviciile stomatologice în rate lunare. Vă invităm să descoperiți mai multe detalii despre plata în rate, aici: https://cliniciledrleahu.ro/motode-de-plata/ . Clinicile sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov. Pentru programări ne puteți lăsa un număr de telefon și vă contactăm noi în 24 de ore sau sunați dumneavoastră la numărul de telefon 021 91 34 sau prin whatsapp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt. Adresele exacte le puteți găsi aici: https://cliniciledrleahu.ro/contacteaza-ne/.

   Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Pentru programări ne puteți lăsa un număr de telefon și vă contactăm noi în 24 de ore sau puteți suna dumneavoastră la numărul de telefon 021 91 34 sau prin whatsapp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt. Clinicile sunt deschise în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov. Adresele exacte le puteți găsi aici: https://cliniciledrleahu.ro/contacteaza-ne/ .

   Răspunde

 2. Jumară Emilia

  Am nevoie de serviciile dvs.Sunt cadru didactic ,dar sunt cu domiciliul la țară, lângă orașul Giurgiu. Ptr orasele mai mici ce plan aveți?As dori sa beneficiez și eu de aceste facilități. Vă mulțumesc.

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua! Ne puteți lăsa numărul dumneavoastră de telefon și vă contactăm noi în 24 de ore sau puteți suna dumneavoastră la numărul de telefon 021 91 34 sau prin whatsapp aici 👉🏻 https://bit.ly/3vDGKPt. Vă așteptăm!

   Răspunde

 3. Agrigoroaiei Ionel

  Bună ziua!
  Si eu as dori o programare în vederea unor interventii de implantare și as dori sa ma planificați pe perioada acestei vacante de vara.
  Dat fiind ca sunt din Focșani, cred ca cea mai apropiata clinica e la Galați, sau după cum aveți disponibilitate.
  Multumesc, aștept cu interes un răspuns la nr. 0768808009.
  O zi frumoasa!

  Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua!

   Vă mulțumim pentru mesaj! Am transmis numărul dumnevoastră de contact către echipa Call-Center pentru a stabili o programare. O zi frumoasă!

   Răspunde

  • Andreea Mosoiu

   Bună ziua,

   Vă mulțumim pentru mesaj! Am trimis datele dumnevoastră către echipa Call-Center pentru a stabili o programare. O zi frumoasă

   Răspunde

 4. Burlacu Liliana

  Bună seara! Sunt cadru didactic în județul Neamț, acum sunt venita la mare și am o durere mare la un dinte dreapta sus. Este cumva întărit și umflat partea pana la nas. As dori o consultație, dacă tot e gratuit, dacă se poate și aveți loc liber intr-,o săptămână. Cred ca am nevoie de antibiotic și fără rețetă nu primesc.

  Răspunde

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777