search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
 • Română
it fr

Specialist-ul parodontolog, la curent cu cele mai noi tehnici de diagnosticare și tratament ale bolilor parodontale

 


De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 1 | 17 octombrie 2016

Vizualizat de 2.548 utilizator/i

Necesitatea unui tratament stomatologic imediat, corect şi complet este conştientizat de tot mai mulţi români. Este adevărat că există şi mulţi alţii care  nu știu că afecțiunile orale pot avea efecte negative asupra întregului organism.

Afecțiunile orale, mai ales boala parodontală, pot cauza boli de inimă. Studiile arată că pacienții care suferă de paradontoză sunt mai predispuși la boala arterială coronariană, care duce mai apoi la infarct. Bacteriile orale pot trece în sânge și pot afecta inima.

De asemenea, boala parodontală poate cauza și infectii pulmonare, infarct sau accident vascular cerebral, de aceea, este important ca pacientul să beneficieze de servicii unui medic specialist parodontolog. Dr. Cristina Berechet, Specialist Parodontolog, tratează cu mare grijă pacienții care  se prezintă la stomatolog cu astfel de probleme.  Aflați mai multe despre doamna doctor în interviul următor:

 1. Cum v-ați descoperit pasiunea pentru stomatologie?

Zâmbetul este cea mai importantă carte de vizită, în opinia mea. Îmbinând tradiția de familie cu dorința de a reda un zâmbet frumos și sănatos pacienților mei, m-am îndreptat către stomatologie.

 1. De ce ați ales parodontologia?

Parodontologia se concentrează asupra  țesuturilor care susțin dinții, bolile parodontale fiind un grup de afecțiuni  foarte răspândite, care netratate pot conduce la pierderea dinților.

Studiul și tratamentul afecțiunilor parodontale reprezintă prima etapă în crearea unei fundații solide pentru orice tip de restaurare stomatologică.

 1. Ce v-a determinat să alegeți clinicile dentare Dr. Leahu?

Cunoscand-ul pe Ionuț din facultate, am realizat că își dorește să ducă stomatologia la cel mai înalt nivel de calitate și siguranță.

Motivele principale au fost : posibilitatea de a lucra în echipa, alături de specialiști foarte bine pregătiți, cu cele mai bune materiale, la cele mai înalte standarde profesionale.

 1. Ce vă place cel mai mult din ce faceți?

Cea mai mare satisfacție profesională pe care o am este să văd că am reușit să readuc un zâmbet plin de încredere pe chipul pacienților mei.

 1. Ce pasiuni mai aveți în afară de stomatologie?

În timpul liber îmi place foarte mult să călătoresc, să descopar locuri noi, culturi, civilizații diferite.

Alte pasiuni: Inotul, muzica și dansul, filmele

 1. Sfatul specialistului?

Dacă ai deja probleme, rezolvă-le şi porneşte de la un timp zero, acela în care începe prevenţia, pe un fond de sănătate.

Dr. Ionut Leahu

Comentarii

One thought on “Specialist-ul parodontolog, la curent cu cele mai noi tehnici de diagnosticare și tratament ale bolilor parodontale

 1. Milea Stefania

  Am fost la tratament la Doamna doctor Cristina Berechet, si am avut placerea sa constat ca este un medic de exceptie, de un profesionalism excelent si de o blandete iesita din comun. Este un cadru de referinta pentru aceasta clinica si-o recomand celor cu probleme parodontologice, fara rezerve!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134