,,Sprijinul oferit pacienților și lucrul în echipă aduc încredere și bucurie tuturor pacienților.” Interviu Andra Marinescu, Key Account

 

reprezentant pacient in clinica Dr. Leahu Caramfil
În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, reprezentanții de pacient se asigură că întreg planul de tratament este realizat cu succes.

De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 9 martie 2021

Vizualizat de 266 utilizator/i

Pentru Andra Marinescu, Key Account în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, funcția pe care o deține astăzi a reprezentat un pas foarte important în dezvoltarea sa profesională. Sprijinul și comunicarea deschisă pe care Andra le oferă pacienților au ajutat-o să devină o persoană mândră de ceea ce face și cu calități deosebite în viața de zi cu zi. Despre experiența profesională și despre relația dintre ea și echipa din care face parte ne povestește chiar Andra în următorul interviu.

De cât timp faci parte din echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu și cu ce te ocupi?

Fac parte din frumoasa echipă a Clinicilor Dentare Dr. Leahu de aproximativ 3 ani și sunt responsabil de pacienți. Departamentul de responsabili se ocupă de întregul parcurs al pacienților în clinică, monitorizează și asigură tot suportul de care pacienții au nevoie pentru a se bucura de o experiență excepțională. Astfel, fiecare pacient își duce la bun sfarșit planul de tratament și se bucură de sănătatea reală oferită de către echipa medicală.

Ce te-a făcut să alegi această clinică?

Întotdeauna mi-am dorit să lucrez în cadrul unor companii în plină dezvoltare, care să ofere oportunități, șanse de creștere și evoluție profesională. Faptul că suntem prezenți în atât de multe orașe din țară și, mai mult decât atât, că am reușit să ne extindem și în afara țării, este o dovadă a faptului că domnul Dr. Ionuț Leahu a reușit să creeze o cultură organizațională puternică și să atingă cel mai înalt nivel. Îmi place foarte mult faptul că fiecare pacient se bucură de tratamente stomatologice inovatoare și de o echipă medicală foarte bine pregătită.

responsabil de pacienti in clinica

Andra Marinescu,  în cadrul Clinica Dentară Dr. Leahu Caramfil

Ce îți place cel mai mult la faptul că faci parte din această companie?

Cel mai mult la această companie îmi place faptul că suntem în plină dezvoltare cu fiecare an ce trece. Am avut parte de cei mai buni mentori, care m-au inspirat, m-au ajutat să mă dezvolt și să ating cele mai bune rezultate. Totul se desfășoară la cele mai înalte standard. Sunt mereu înconjurată de oameni profesioniști și pasionați de ceea ce fac, de la care în permanență am ceva de învățat.

Cum te înțelegi cu echipa?

Motto-ul nostru ca și echipă este că ,,învățăm unii de la alții”. Fără îndoială, mă înțeleg foarte bine cu toți colegii, iar scopul nostru comun este ca toți pacienții să se bucure de experiențe plăcute în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu. Suntem uniți și mereu pregătiți să ne ajutăm și să ne oferim suport la nevoie, comunicarea fiind cea care stă la baza acestei echipe.

Povestește-mi despre o situație în care ți-a fost atribuită o sarcină cu care nu erai familiară și cum ai rezolvat-o.

Una dintre provocările pe care le-am avut la debutul acestui job a fost organizarea sejurului medical al pacienților care vin din afara țării. Având în vedere timpul limitat pe care unii dintre ei îl puteau petrece în țară, întreg planul de tratament trebuia atent planificat, conform perioadei pe care pacienții o aveau la dispoziție. Mai mult decât atât, emoțiile erau legate și de faptul că medicina nu este o știință exactă, putând astfel să apară modificări pe parcusul planului de tratament. Cu o organizare riguroasă și având alături o echipă de medici talentați și implicați am reușit de fiecare dată să îndeplinim cu succes obiectivele stabilite într-un scurt interval de timp.

Care este partea cea mai frumoasă a job-ului tău?

Cu siguranță, partea cea mai frumoasă a job-ului meu este momentul în care pacienții a căror activitate o coordonez își ating finalizarea planului de tratament. Momentul culminant este atunci când își privesc dantura pentru prima dată în oglindă, fericiți și emotionați de faptul că în sfârșit au zâmbetul la care au visat mult timp. Satisfacția apare atunci când ne revedem la controalele periodice și văd că sunt în continuare mulțumiți și că se bucură de rezultatul obținut.

Ce te motivează să realizezi anumite task-uri în fiecare zi?     

Motivația fiecărei zile este zâmbetul pacientului. Dorința mea este să-i ajut pe pacienții noștri să beneficieze de sănătate reală şi o experienţă excepţională. Mulțumirea pacienților este esențială, iar pentru ca acest lucru să fie posibil este nevoie de multă dedicare, implicare și empatie.

Ce-ți place să faci în timpul liber?

Încerc să mă bucur cât mai mult de timpul liber și să fac lucruri care mă relaxează și mă ajută să mă deconectez de la viața cotidiană. Îmi plac calătoriile și plimbările în afara orașului, dar în același timp încerc să acord timp și pasiunilor mele care sunt legate de publicitate și spațiul online, având în acest moment un blog la care lucrez.

Dacă ești în căutarea unei noi oportunități profesionale, dacă ți-ar face plăcere să faci parte dintr-o echipă excepțională, dacă dorești să înveți mai multe și să te perfecționezi, scrie-ne sau trimite CV-ul tău la adresa de email hr@drleahu.ro. Descoperă job-urile disponibile din București sau din țară pe pagina noastră dedicată carierelor: https://cliniciledrleahu.ro/cariere/#joburi

 

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134