Uită de Proteza Mobilă!

Echipa medicilor chirurgi te ajută să îți recapeți dantura fixă în doar 24 de ore, cu ajutorul unui pachet standard doar pentru tine.

Dinți ficși în 24h – pachet standard – 4 implanturi – 14.000 lei
Dinți ficși în 24h pachet standard – 6 implanturi – 17.000 lei

O dantură fixă este o necesitate. Ai nevoie de dinți ficși pentru a avea o viață normală, a fi sănătos și a te alimenta corect. Implanturile dentare au devenit o opțiune din ce în ce mai utilizată pentru înlocuirea dinților pierduți, iar tehnicile moderne aduc constant îmbunătățiri întregii proceduri.

Pachetul standard de implanturi dentare „Dinți ficși în 24 de ore” este un concept revoluționar, care aduce numeroase avantaje, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Ca să te bucuri de o experiență excepțională, fără griji, echipa medicală a implementat un protocol foarte bine stabilit. Protocolul pachetului standard, ce implică procedura dinților ficși, se adresează pacienților care nu mai au deloc dinți naturali ori au dinți care nu mai pot fi salvați. Astfel se recurge la inserarea a 4/6 implanturi, pe arcada dentară, care se protezează în 24 ore, cu o lucrare provizorie fixă, iar la 6 luni, cu o lucrare protetică finală fixă.

poza-kostats

Ce presupune pachetul standard de reconstrucție totală a danturii?

Pachetul standard de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore” se referă la tipul de implant dentar folosit, care este asociat cu niște componente specializate, astfel încât să fie necesare un număr mic de implanturi dentare inserate (6 la număr în partea de sus și 6 sau 4 în partea de jos), pentru a putea să i se realizeze pacientului o lucrare dentară fixă cu 12 dinți.

Avantajul principal al sistemului de implanturi dentare este că pacientul poate avea dinți ficși într-o singură ședință. Adică, într-o intervenție ce durează câteva ore, pacientul primește atât implanturile dentare necesare, cât și reconstrucția osoasă, iar a doua zi beneficiază de lucrări protetice provizorii fixe.

Avantajele pachetului standard Dinți ficși pentru o viață, în Clinicile Dentare Dr. Leahu

Planificarea eficientă a timpului petrecut în clinică

Indicații pre și post tratament complete

Reluarea vieții sociale în timp record

Clinici avizate în terapie intensivă, anestezie generală

Momentul în care tu decizi că este timpul să investești în sănătatea ta și să ai din nou o dantură fixă, este momentul în care echipa de medici specialiști în chirurgie, este alături de tine împreună cu o ➔aparatură medicală modernă și un ➔protocol propriu pentru danturi fixe în 24 de ore, realizat în urma cazurilor tratate în ultimii 12 ani.

Video Dr. Liarokapis Konstantinos

  • Echipă de medici chirurgi și medici anesteziști coordonată de Dr. Ionuț Leahu.
  • Te ajutăm să economisești timp și bani.

  • Dinți ficși cu care pacientul poate mânca, vorbi și zâmbi imediat după operație.
  • Pacienții se bucură de o dantură fixă în 24 de ore, fără durere, în completă siguranță.

Pacientii ne recomandă

„Locuiesc în Italia de ani de zile și m-am întors în țară special pentru a veni la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Am găsit aici o echipă extraordinară în care am toată încrederea. În curând voi avea dinți ficși cu care voi putea zâmbi în poze.” Florica Buican

„Am ales Clinicile Dr. Leahu pentru calitatea lucrărilor stomatologice. Mă confruntam cu un disconfort crescut la nivelul danturii din cauza dinților lipsă. După ce mi-am pus implanturi, mă simt mult mai bine, mestec alimentele cu ușurință. Recomand cu încredere Clinicile Dr. Leahu!” Ionel Voinescu

„Experiența mea la Clinicile Dr. Leahu a fost una excepțională. Deși îmi era frică de intervențiile chirurgicale, de extracții, totul a decurs foarte bine și nu am simțit deloc durere. Am ales să îmi pun și coroane dentare, iar rezultatul este absolut superb. Sunt foarte mulțumită că am venit aici să îmi rezolv problemele dentare și recomand cu drag tuturor! Întreaga echipă este una foarte pregătită și prietenoasă, gata să te ajute oricând.” Ana Maria Junoi

Formular de contact
    Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]


    Dr. Leahu Dental Clinics

    021 9134