Stomatologia unește destine Dr. Andra Călin: “Prima anestezie i-am facut-o celui care astăzi îmi este soț. Și acum mă tachinează.”

 


De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 8 septembrie 2017

Vizualizat de 2.071 utilizator/i

La clinicile dentare Dr. Leahu încercăm să fim într-o continuă armonie și să ne cunoaștem unii pe alții cât mai bine pentru că, înainte de a fi colegi, dorim să fim și prieteni și să avem o legătură stânsă. Andra Maria Călin este medic specialist în parodontologie și completează cu succes echipa noastră de profesioniști. Este pozitivă, încrezătoare și mereu cu zâmbetul pe buze – și este omul la care poți apela mereu când ai nevoie de ajutor.

  1. Cum ți-ai dat seama că îți dorești să îmbrățisezi ramura stomatologică a medicinei?

Tatăl meu. El a fost cel care m-a sfătuit că ramura stomatologică este una de urmat. După îndelungi discuții, am zis ca aș putea să încerc. M-am mobilizat și am început să învăț intens, dat fiind faptul că eu am urmat o latură umană în liceu. Dosarul l-am depus doar la Facultatea de Medicina Dentară, având un feeling bun înainte de admitere. A fost o bucurie imensă, demonstrându-mi de asemenea că ambiția și determinarea sunt foarte importante și că trebuie să le am în vedere și în viitor. Am absolvit facultatea și acum sunt fericită și mândră deoarece pot spune că am și eu un loc în “lumea halatelor albe”.

  1. Care a fost cea mai frumoasă întâmplare de când activezi în acest domeniu?

Satisfactia a început încă din momentul în care am absolvit și ulterior am fost admisă la rezidențiat, în cadrul specializării de Parodontologie. Printre cele mai frumoase întâmplări se află momentul în care i-am tratat cațiva dințișori mamei mele – unul dintre pacienții care a intrat înghițind în sec în cabinet. Eram studentă, emoțiile erau copleșitoare, mai ales că pe scaun se afla ea, mama. A fost minunat să o văd zâmbind la finalul tratamentului și să îi citesc mândria în ochi.

O altă întâmplare frumoasă a fost prima anestezie pe care i-am facut-o celui care astăzi îmi este soț. Și acum mă tachinează. Poveștile sunt lungi, întâmplările frumoase sunt nenumarate, ele ne motivează să evoluăm și să ne dăm silința zi de zi.

  1. Cum ai auzit de clinicile Dr. Leahu și ce te-a determinat să vii aici?

Internet, Tv, Prieteni. Am citit despre Clinicile Dr. Leahu.

Seriozitate, echipa, evoluție! Asta mi-au transmis și m-am gândit că ar fi un mediu perfect pentru a-mi începe cariera de medic stomatolog.

  1. Cum te-ai devoltat de când ai intrat în această echipă?

Stomatologia este de departe o ramura care se află într-o continuă dezvoltare și evoluție. Trebuie să fii mereu informat, să citești, să schimbi păreri cu colegii pentru a putea să îi faci față.

Clinicile Dr. Leahu inseamna inovație, înseamnă progres, dorința de a fi cei mai buni!

Mi s-a  demonstrat că se poate, ca progresul este realizabil atunci cand ai în jurul tău oamenii potriviți și cele mai noi tehnici. În fiecare zi deprind lucruri noi, îmi îmbogățesc cunoștințele și sunt motivată să fac asta în continuare.

  1. Ești specialist în parodontologie. Care este cel mai influent factor în apariția parodontozei?

Igiena deficitară. Ea este inamicul principal și cel mai des întâlnit, factorul care favorizeaza apariția acestei boli parodontale, din ce in ce mai frecventă. Daca igiena nu este întreținută, apare placa bacteriană, care ulterior determină depunerea tartrului, acesta fiind mediul prielnic în care bacteriile să se dezvolte. Ereditatea și alimentația sunt alți factori care pot determina apariția acestei afecțiuni, boala parodontală.

  1. Cum este Călin Andra în afara programului de lucru? Ce hobby-uri ai?

Mă pot descrie ca fiind o persoană dinamică, hotarâtă, perfecționistă și…fericită!

Mă pasionează tenisul de câmp. În copilărie m-am antrenat ani buni și am rămas cu un gust extrem de plăcut. Mă relaxează și îmi antrenează spiritul competitiv. De asemenea schiatul este o altă pasiune, un alt mijloc de relaxare.

Începe-ți cariera la Dr. Leahu – Clinici Dentare Spune-ne câte ceva despre tine şi lasă-ne CV-ul tău aici, iar noi te vom contacta.

 

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777