Stomatologie Bucuresti

Clinicile Dentare Dr. Leahu din București pun la dispoziție o gama largă de servicii stomatologice, în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte.

Oferim tuturor pacienților noștri sănătate reală și o experiență excepțională, astfel avem grijă ca fiecare intervenție stomatologică să aibă cel mai bun rezultat, în deplin confort și siguranță, lipsit de orice fel de durere.

Scopul nostru este să ajutăm pacienții să își atingă ținta de a deveni din nou sănătoși, astfel echipa noastră de medici din capitală este pregătită să trateze orice problemă ce poate apărea la nivelul cavității orale, fiind o echipă interdisciplinară, formată din medici specialiști. În funcție de istoricul medical și de dorințele fiecărui pacient, medicii noștri stabilesc împreună cu pacienții tratamente personalizate, bazate pe tehnici și intervenții moderne.

Lista Clinicilor Dentare Dr. Leahu din București

Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt prezente atât în București, cât și în țară.

În București, Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel, din sectorul 4, este locul unde pacienții beneficiază de servicii de turism dentar.

Echipa de specialiști ai clinicilor Dentare Dr. Leahu rezolvă cu succes, în doar 24 de ore, probleme stomatologice complexe, ce presupun intervenții de chirurgie dentară, intervenții de refacere totală a danturii (intervenții cu implanturi dentare SKY fast&fixed), fațete și coroane dentare etc.

Receptia din Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel, Clinica stomatologica sector 4 Bucuresti cu acces facil din Berceni si Nicolae Grigorescu
In cadrul Centrului de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu fostul Rin Grand Hotel serviciile stomatologice se desfășoară într-un mediu plăcut, cu o echipă de profesioniști

Clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil este situată în nordul Capitalei, în sectorul 1 și este locul unde performanța, tehnologia, empatia și respectul sunt elementele cheie ale activității zilnice.

Dr. Ionuț Leahu, alaturi de o pacienta in cabinet, in Clinica Stomatologica Dr. Leahu Caramfil din Bucuresti
Dr. Ionuț Leahu și echipa sa de medici dentiști stabilesc împreună cu pacienții tratamente pentru rezolvarea problemelor stomatologice

Centrul de Excelență în chirurgie orală Caramfil 2, din zona Aurel Vlaicu, este dedicat pacienților care au nevoie de restaurări ale întregii danturi în doar 24 de ore, prin intermediul sistemului SKY fast&fixed sau de implanturi dentare.

Medic stomatolog in cabinet in timpul consultatiei dentare, la Centrul de Excelenta in Chirurgie Orala Caramfil 2, din Capitala
Medicii din cadrul Centrului de Excelență în Chirurgie Orală Caramfil 2 din Capitală oferă tratamente de înaltă calitate și în siguranță

Centrul de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B, din sectorul 1 București, este clinica stomatologică unde pacienții pot beneficia de servicii medicale integrate.

Tinere zambind la receptie, in Centrul de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B, din Bucuresti
Pacienții care vin la Centrul de Excelență în estetică dentară Victoriei 19 B, din București sunt întâmpinați mereu cu zâmbete

Academia Spațială Dr. Leahu este clinica stomatologică din București destinată copiilor, unde aceștia pot beneficia de o gamă variată de servicii stomatologice și de consiliere cu privire la sănătatea orală, ținând în permanență cont de nevoile micuților pacienți și ale părinților acestora.

Cabinet dentar pentru copii, in culorile verde si galben, din Clinica Academia Spatiala Dr. Leahu, din Capitala
Vesele și pline de aventuri: așa îi așteaptă cabinetele dentare din Academia Spațială Dr. Leahu, pe micii pacienți

Clinica Stomatologică Dr. Leahu Piața Alba Iulia din București oferă tuturor pacienților sănătate reală, experiențe stomatologice excepționale și un plan de tratament personalizat. Pentru a fi cât mai aproape și de micuții pacienți, în clinică există și un mediu unic, concept special gândit – Academia Spațială, care prin sistemul de gamification și experiența digitală, copiii se simt ca acasă.

Servicii de stomatologie în București

Ne pasă de pacienții noștri, de aceea asigurăm o gamă variată de servicii stomatologice și ținem mereu cont de nevoile acestora. Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte, în funcție de istoricul medical și de dorințele fiecăruia.

Printre serviciile stomatologice oferite de către Clinicile Dentare Dr. Leahu se numără atât intervenții de reconstrucție totală a danturii, cât și tratamente ortodontice, de chirurgie orală, de radiologie digitală, tratamente stomatologice de urgență și multe altele.

Stomatologie urgențe

Urgența stomatologică poate pune în pericol sănătatea generală a organismului atunci când nu este tratată la timp.

Urgența stomatologică este reprezentată de orice tip de afecțiune orală ce poate pune în pericol sănătatea generală a organismului și necesită un tratament imediat.

Clinică stomatologie copii

La Clinicile Dentare Dr. Leahu nu doar că putem oferi un tratament potrivit oricărei probleme orale pe care ar putea să o întâmpine cei mici, însă punem accent pe educația și prevenția orală, într-un cadru adecvat micuților, astfel încât ei să se întoarcă întotdeauna cu plăcere și fără frică de medicul stomatolog. În București, stomatologia pentru copii se realizează în cadrul Academiei Spațiale Dr. Leahu, locul special destinat copiilor.

Radiografie dentară

Clinicile Dentare Dr. Leahu oferă servicii de radiologie dentară digitală, în fiecare clinică din București și din țară. Dispunem de un aparat ce poate realiza o radiografie dentară în doar 9 secunde şi fără multe radiaţii, rezultatul fiind o imagine digitală complexă asupra întregii danturi.

Aparate dentare

Atât existența diferitelor probleme dentare, cât și dorința de a avea un aspect estetic foarte frumos au dus la dezvoltarea tratamentelor ortodontice.

La Clinicile Dentare Dr. Leahu București ne dorim să oferim pacienților noștri atât rezolvarea eficientă a problemelor dentare, cât și un grad ridicat de confort, de aceea oferim mai multe tipuri de aparate dentare.

Chirurgie dentară

Tratamentele realizate în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu ce implică chirurgie dentară reprezintă tratamente complexe, care nu implică însă dureri sau îngrijiri speciale post-proceduri.

Specialiștii noștri în chirurgie dentară pot rezolva chiar și cele mai complicate cazuri precum: chisturile maxilare, granuloamele apicale, molarii de minte incluși sau semiincluși, caninii incluși, chiuretajul periapical și multe altele.

Implantologie dentară

Datorită evoluției domeniului medical, în ziua de astăzi putem transforma visul în realitate și putem oferi din nou o dantură sănătoasă și frumoasă tuturor pacienților noștri.

Implantul dentar este o rădăcină artificială, plasată în locul unui dinte lipsă, în osul mandibular sau maxilar, care se integrează perfect în structura osoasă proprie. Implanturile dentare pot fi cea mai bună soluţie pentru lipsa dinţilor deoarece arată şi se simt exact ca dinţii naturali.

Prețuri stomatologie București

În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Capitală planul de tratament recomandat fiecărui pacient este personalizat, în funcție de nevoile fiecăruia, de istoricul medical, dar și de ceea ce își dorește în legătura cu refacerea danturii.

Pentru mai multe detalii în legătura cu prețurile serviciilor stomatologice din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu puteți consulta pagina special destinată acestora.

Urgențe stomatologice în București

Tratamentul stomatologic de urgență se realizează atunci când afecțiunile de la nivelul cavității orale pun în pericol sănătatea generală a organismului și necesită un tratament imediat. Astfel de urgențe stomatologice sunt reprezentate de următoarele afecțiuni: hemoragia postextracțională, pulpita acută, parodontita apicală acută, pericoronarita dinților incluși, alveolita postextracțională, celulitele, abcesele periosoase, fractura de maxilar sau mandibulă, luxația articulației temporo-mandibulare, traumatismul dento-alveolar sau gingvostomatita ulceronecrotică.

Tratamentele potrivite urgențelor stomatologice diferă în funcție de gradul de avansare al afecțiunilor, de aceea este important să mergi la un consult stomatologic cât mai repede.

Medicii noștri din București te așteaptă la una dintre cele 5 clinici, dacă ai o urgență. În urma unui control stomatologic și a unei radiografii dentare, vei primi toate informațiile necesare cu privire la opțiunile de tratament potrivite pentru tine. Clinicile Dentare Dr. Leahu oferă tratamente stomatologice în regim de urgență atât în București, cât și în Pitești, Turda, Timișoara, Oradea, Constanța, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777