search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
 • en
 • ro
it

Stomatologie copii

Pentru a îi oferi celui mic o experiență cât mai plăcută la prima lui vizită la medicul dentist, trebuie să alegi cu grijă clinica stomatologică și medicul care îl va consulta.

În incinta clinicii noastre, de igiena orală a copilului tău, se vor ocupa medicii specialiști în stomatologie copii.

De asemenea, din dorința de a le face vizita cât mai plăcută, am amenajat pentru ei, un loc de joacă special, cu lego, creioane, cărţi de colorat, și chiar o tablă de scris.

Clinica stomatologică pentru copii Dr. Leahu Pipera

Medic stomatolog pediatru tratând un copil în cabinetMama și copilul la medicul stomatologCabinet stomatologic la clinica Dr. Leahu Pipera, în verde și galbenCabinet stomatologic la clinica Dr. Leahu Pipera, cu verde și ușă cu deseneCabinet stomatologie copii Dr. Leahu Pipera cu perete coloratCabinet stomatologie copii Dr. Leahu Pipera cu aparatură nouăCabinet stomatologie copii Dr. Leahu Pipera cu oglinzi cu rame galbene in prim plan

Nu întârzia vizita la medicul dentist a copilului tău, dacă are următoarele simptome:

probleme în masticație
dinții înghesuiți sau strâmbi
pierderea timpurie a unui dinte temporar (de lapte)
zgomote la deschiderea sau închiderea gurii
mușcarea frecventă a obrazului său mușcarea cu dinții inferiori a cerului gurii
dinți care nu se întâlnesc (rămâne spațiu între ei)
maxilare care nu sunt proporționale cu restul feței
sugerea degetului sau alte obiceiuri vicioase care continuă după vârsta de 3-4 ani
bărbie prea în spate sau prea în față
dinții de sus din față nu intră în contact cu cei de jos în mușcătură.
Băiețel la consultație la medicul stomatolog
Consultațiile de stomatologie pentru copii sunt mereu foarte plăcute la Clinicile Dr. Leahu
Medic stomatolog pediatru tratând o fetiță
De cele mai multe ori tratamentele efectuate la dentist sunt nedureroase pentru copii

Cele mai frecvente intrebari despre stomatologie copii:


Când ar trebui să aibă loc prima vizită la medicul stomatolog pediatru?

Vizita la medicul stomatolog se face cel târziu începând cu vârstă de 3 ani. Multe din primele vizite pe care le avem sunt doar pentru a stabili un prim contact între copil și medicul dentist. Nu trebuie să așteptăm până la apariția durerii pentru a face această primă vizită. Fă-i cunoștință cu stomatologul pentru copii din timp, asta îl va ajuta pe cel mic să treacă peste teama de dentist și va avea parte de o lecție despre igiena orală din parte unor specialiști.


Care sunt costurile tratamentelor stomatologice pentru copii?

 • Consultație + radiografie 210 lei
 • Urgență stomatologică 250 lei
 • Profilaxie completă 220 lei
 • Sigilare dinte permanent  150 lei
 • Obturație ciment glassinomer  290 lei
 • Tratament necroză/gangrenă/ședință 130 lei
 • Extracție dinte temporar mobil 100 lei
 • Extracție dinte temporar imobil 170 lei
 • Inhalosedare/ședință 200 lei


Va fi dureros pentru el?

Ştim că părinţii sunt sceptici când vine vorba de tratarea copilaşului lor, dar în cadrul clinicilor stomatologice Dr. Leahu suntem preocupaţi atât de tratarea corectă a eventualelor afecţiuni și urgențe stomatologice, cât şi de confortul micuţului pacient.
Deşi încercăm să evităm sedarea copiilor, pentru tratamentele dentare ce necesită sedare am pregătit cea mai modernă tehnologie numită ’inhalosedare’, ce îl va ajuta pe micuţ să nu simtă durerea.

Cele mai comune probleme stomatologice la copii:

Caria

Caria este prima şi cea mai întâlnită problemă dentară, ce poate apărea chiar de la vârsta de 6 luni (numită caria de biberon), fiind cauzată de consumul de alimente şi lichide bogate în zaharuri (lapte, sucuri de fructe). Totodată, caria afectează mai ales copiii mai mari, care au o igienă dentară incorectă sau o alimentație nesănătoasă.

Caria poate fi prevenită prin consultaţii dentare periodice, prin sigilări (aplicarea unui material special, care să protejeze structura dinților) sau fluorizări (ce presupun aplicarea unui gel, paste sau lac ce conţine o cantitate mare de fluor, numai după ce dinţii au fost igienizaţi prin detartraj și periaj profesional).

Gingivita

Gingivita este o altă afecţiune ce poate apărea la vârste fragede şi este cauzată de boli infecțioase şi igienă dentară incorectă. Poate fi prevenită sau ameliorată doar prin periajul dentar corect şi regulat, completat de aţa dentară şi de vizite, la fiecare 6 luni, în clinica stomatologică.

Abcesul

Abcesul apare ca o o infecție la baza dintelui, care se manifestă printr-o umflătură locală şi durere. De asemenea, poate fi prevenit printr-o igienă orală corespunzătoare şi o alimentație sănătoasă, săracă în grăsimi, zaharuri, sodiu.

Înghesuirile dentare

Înghesuirile dentare sunt o altă problemă frecventă în rândul copiilor. Dinţii incorect aliniați şi neuniformi sunt o urmare a apariției întârziate sau accelerate a dinților definitivi, problemă ce poate fi rezolvată cu ajutorul aparatelor dentare pentru copii.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pentru copilul tău într-o ambianţă confortabilă și plăcută.

INHALOSEDARE

La clinica noastra am investit in aparatura necesara si utilizam cea mai adecvată variantă de sedare pentru micuțul tău și anume inhalosedarea.

LOC DE JOACĂ

În beneficiul părinților și pentru ca cei mici să nu se plictisească, în timpul în care așteaptă, am amenajat special pentru ei, un loc de joacă. Acesta îi așteaptă cu lego, creioane și cărți de colorat, dar și cu o tablă de scris

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a serviciilor.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de oreAtașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134