Te vindeci de 7 ori mai rapid cu tehnologia PRGF Endoret

 


De: | Etichete: , , , , , | Comentarii: 0 | 30 ianuarie 2017

Vizualizat de 2.783 utilizator/i

Vii la dentist si iti luam sange, nu pentru a-l trimite la laboratorul de analize medicale ci pentru a te vindeca rapid! Din 2013 folosim Tehnologia PRGF  – pentru a vindeca zona pe care s-a intervenit chirurgical.

Cum este posibil?

Cand avem o rana, corpul nostru elibereaza proteine pentru vindecarea acesteia. Tehnologia PRGF-Endoret foloseste exact acest principiu. Medicul dentist recolteaza pacientului o mica mostra de sange, dupa care, cu ajutorul unui dispozitiv numit centrifuga, direct in clinica, si utilizand exclusiv proteinele din sangele pacientului, se creaza amestecul care accelereaza procesul de vindecare a tesuturilor.

Centrifuga functioneaza 8 minute, la o viteza a turatiilor de peste 1000 turatii/ minut, astfel incat sa se separe elementele componente ale sangelui. In urma acestui proces hematiile sunt izolate de plasma. Plasma este introdusa apoi intr-un cuptor special si este transformata intr-o pasta cu proprietati de regenerare. Pasul urmator este aplicarea acesteia in zona unde trebuie sa se regenereze tesutul. Aditia osoasa in vederea implantului nu mai este necesara. Organismul produce singur osul pe care va fi fixat implantul.

Pana acum, in clinicile noastre am avut rezultate uimitoare, regenerand tesutul fara efecte adverse si reducand semnificativ timpul de recuperare dupa o interventie chirurgicala. Rata de succes a implanturilor dentare a fost de 100 %. Am eliminant cu totul riscul de inflamatie, infectii sau orice alte complicatii post-operatorii mai puteau aparea. Confortul pacientilor este foarte important pentru noi, de aceea am investit in aceasta tehnologie, pentru ca ei sa nu simta durerea si sa nu aiba parte de alte neplaceri.

Pacientii ne marturisesc ca ne aleg pe noi in defavoarea altor clinici, pentru ca aici „ au gasit medicina viitorului ” . Privim fiecare caz drept unul unic, particular si il analizam in ansamblu. Avem experienta in cazurile de implant multiplu, de lucrari complexe, pe care reusim sa le controlam foarte bine. „ Practic, tehnologia porneste din organismul pacientului. Astfel, vindecarea este de pana la sapte ori mai rapida si scade mult riscul de infectii, de inflamatii post-operatorii, de dureri si de respingere a implantului. ”explica Dr. Ionut Leahu.

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777