Tehnologia Cerec revolutioneza stomatologia

 


De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 7 aprilie 2016

Vizualizat de 2.002 utilizator/i

Până să ajungi să alegi un stomatolog bun și care să se adapteze nevoilor tale este posibil să trecă ceva timp asta pentru că stomatologii buni nu se găsesc foarte ușor. Tehnologia în domeniul stomatologiei a evoluat în ultimii ani iar consultaţiile sau tratamentele nu se mai opresc la classic.

Recent am ajuns pe mâna unor specialişti care mi s-au potrivit “mănuşă”.Este vorba despre doctorul Ionuţ Leahu şi echipa lui de doctori din clinică. Aici am întâlnit nişte tineri pasionaţi de meseria pe care o fac, pe mâna cărora m-am lăsat cu puţine emoţii la început, mărturisesc, dar care mi-au câştigat încredere rapid.” – scrie Monica Moanea pe blogul său. Îți mulțumim pentru incredere Monica!

Când dintele are o problema pe întreagă să suprafaţă, iar rădăcina este intactă, putem reconstrui dintele prin coroane dentare ceramice. Mai simplu spus, ceea ce fac coroanele dentare, este refacerea dintelui din punct de vedere estetic şi funcţional.

Execuţia coroanelor dentare a necesit mult timp intervenţii laborioase. Medicul stomatolog investea răbdare şi timp, iar pacientul era nevoit să înţeleagă că trebuie programat la mai multe şedinţe pentru a i se putea finaliza lucrarea. Şedinţe se puteau întinde pe o perioada variabilă de timp, deoarece confecţionarea coroanelor necesită participarea mai multor persoane: medic stomatolog, tehnician dentar şi, uneori, alţi medici specialişti. Pe lângă etapă clinică, intervenea aşadar o a două etapă nevizibilă pacientului, care se desfăşura la laboratorul de tehnică dentară.

Pentru că ne dorim că pacienţii noştrii să aibă parte de ce este mai bun, suntem mereu în pas cu tehnologia. Este o caracteristică prin care ne diferenţiem şi cu care ne mândrim. Noi putem să îţi oferim coroane dentare într-o ora de când te-ai aşezat pe scaunul stomatologului.

Cum facem asta?

Cu tehnologia CEREC eliminăm multe etape tradiţionale ale restaurării dentare. Nu mai ai nevoie de amprenta, de lucrări provizorii şi sărim peste drumul la tehnician. Totul pentru că tu să primeşti pe loc un design personalizat al formei dintelui. Aparatul slefuiește coronița în numai 9 minute, iar tu nu trebuie să stai în clinică mai mult de două ore. La sfarșit te poți lăuda cu noul tau dinte.
Este o soluţie de restaurare fără metal, perfect biocompatibilă care respectă în totalitate proprietăţile smalţului dentar, de accea arată şi se comportă că şi un dinte natural.

Cum funcţioneză tehnologia ?

Un computer dotat cu o camera specială intraorală înregistrează amprenta digitală a segmentului în care va fi efectuată restaurarea. Imaginea astfel capturată este transferată pe ecranul compiuterului şi va oferii medicului dentist o vedere tridimensională a zonei restaurate. Cu ajutorul softului, medicul realizează un design precis al restaurării dentare. Salvează informaţia şi o transmite către un sistem computerizat de frezaj. Apoi, medicul va determina în cabinet culoarea dintelui ce va fi restaurat şi va alege un cub ceramic prefabricat corespunzător situaţiei. Estetică depinde de materialul ales, de aceea la Clinciile dr Leahu lucrăm cu cele mai bune materiale. Din acest cub ceramic şi chiar sun ochii pacientului în 9 minute ia naştere coroana dentară.

În final restaurarea rezultată este perfect adaptată şi va fi cimentată în aceeaşi zi.

De-a lungul timpului, în cei 30 de ani de la apariția primului sistem CEREC, acesta și-a confirmat precizia și rezistența, devenind cea mai importantă opțiune de tratament restaurativ în Statele Unite și devenind astfel o ramură distinctă în medicina dentară modernă.

De ce sa alegi o coroană dentară realizată cu ajurotul sistemului Cerec 3D CAD/CAM?

• Este o metodă rapidă și precisă
• Ai dintele reconstruit într-o singură ședință
• Scapi de alergii, de gustul metalic și de respirația urât mirositoare dată de restaurările care conțin metal
• Nu există riscul să se înegrească gingia în timp
• Coronița se potrivește perfect fiind realizată de un sistem computerizat
• Se păstrează o suprafată maximă posibilă din smalțul dintelui
• Rezistență mare în timp
• Este confortabil și sigur

Suntem cei mai fericiţi atunci când pacienţii noştri pleacă cu zâmbetul pe buze. Vino şi tu în clinicile noastre pentru a beneficia de cele mai moderne tratamente dentare.
Programează-te la 0758 938 938 sau află mai multe în pagina de servicii.

Ultimele postari ale lui Dr. Alex Dragu (vezi toate)

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777