search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Engleză
  • Română
it fr

Investim în cele mai inovatoare tehnologii pentru sănătatea ta dentară

La Dr. Leahu – Clinici Stomatologice punem accent pe calitatea serviciilor pe care ți le oferim. Tocmai de aceea, investim constant în tehnologii inovatoare din stomatologie pentru ca tratamentul tău să fie mereu eficient și sigur. Satisfacția ta este cea care ne motivează în fiecare zi să fim mai buni și să oferim pacienților sănătate reală și experiență excepțională.

Laserul EPIC™ X Biolase în stomatologie

Laserul EPIC™ X Biolase, pentru tratamente in stomatologie

Tratamentul stomatologic cu laser este o tehnică non-invazivă, extrem de precisă, rapidă și, foarte important, complet nedureroasă. EPIC™ X Biolase este singurul laser cu diodă care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: țesut moale, albirea dinților, biostimulare/terapia durerii. Toate acestea au fost posibile datorită celor peste 25 de ani de inginerie și inovație BIOLASE®.

Depistăm din timp cancerul oral

Aparatul Velscope pentru depistarea cancerului oral si ambalajul

VELscope Vx este singurul aparat din România aprobat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care depistează, încă din fază incipientă, dacă ai sau nu cancer oral. În doar 2 minute, acest aparat non-invaziv, care foloseşte o lumină fluorescentă, va colora în mod diferit ţesutul sănătos de cel bolnav.

Cea mai inovatoare albire a dinților

Medic care albeste dintii pacientei, cu ajutorul lampii Zoom

Folosim un sistem profesional de albire a dintilor, ce şi-a dovedit eficienţa cu succes în America – Lampa ZOOM. În doar 60 de minute, vei avea dinţi mai albi cu 6 nuanţe, fără riscuri și cu disconfort minim. Este aparatul cel mai sigur din punct de vedere al calităţii şi eficienţei, iar noi îţi garantăm că o să te reîndrăgosteşti de zâmbetul tău!

Obturaţia de canale 3D

Medic si asistenta cu pacienta, in timpul interventiei de obturatie de canal 3D

Scapi rapid de durerea și complicațiile cauzate de inflamații radiculare, prin tratamente endodontice inovatoare, realizate doar în mod electronic. În acest fel, medicul specialist asigură o sigilare perfect etanșă și sterilă a canalelor dentare, în vederea unor tratamente pe implant dentar ulterioare sau de coroane dentare.

Endodonție la microscop

Medic care ii efectueaza unui pacient un tratament endodontic la microscop

Garantăm reuşita tratamentelor dentare prin intervenţii microscopice atraumatice şi rapide, prin care economiseşti timp şi bani.
Microscopul amplifică de până la 25 de ori imaginea, iar medicul nostru specialist poate să stabilească un diagnostic clar în afecţiuni de mare fineţe şi să trateze corect şi complet canalele radiculare, pentru viitoare tratamente: implant dentar, coroana dentară, proteză dentară etc.

Implant dentar Bredent Germania

Grafica cu mandibula cu 3 implanturi dentare Bredent Fast and Fixed

Bucură-te de o dantură nouă și complet funcțională în doar 2 ore. Clinica stomatologică Dr. Leahu îți oferă cel mai inovator sistem de implanturi dentare din lume, de la producătorul recunoscut mondial pentru calitatea oferită – Bredent Germania.
Revoluționarele implanturi dentare Fast & Fixed îți oferă calitate, durabilitate, siguranță și rezistență în timp, dublate de o reducere semnificativă a costurilor tratamentului și a numărului de vizite in cabinetele noastre stomatologice.
În Clinicile Dentare Dr. Leahu totul este 100% steril.

 

PRGF Endoret

Centrifuga utilizata in cadrul tehnicii PRGF Endoret, folosita in stomatologie

Această tehnologie reface un ţesut afectat de 7 ori mai repede decât vindecarea naturală. Şi-a dovedit eficienţa mai ales în tratamentele cu implanturi dentare, reducând semnificativ perioada de vindecare dintre etapele chirurgicale și în cazul urgențelor stomatologice. În plus, îl folosim cu succes şi în tratamentele de înfrumuseţare, hidratare şi întinerire a pielii.

Tehnologia Cad/Cam pentru coroane dentare

Medic stomatolog, alături de o pacientă, în timpul intervenției cu sistemul CAD/CAM, captând zona vizată de lucrare

Cu tehnologia Computer Aided Design/Computer Aided Manufacturing, specialistul în tehnică dentară creează şi modelează coroanele dentare cu ajutorul computerului, oferind astfel, o precizie incomparabil mai mare decât în cazul realizării manuale.

In clinica stomatologică dr. Leahu totul este 100% steril

Aparat autoclav alb cu mov, de sterilizat instrumentar medical

În cabinetele stomatologice respectăm cu stricteţe procesul de sterilizare al instrumentarului medical – de la cea mai mică freză până la cel folosit în chirurgia dentară. Echipa noastră medicală petrece zilnic 3 ore ambalând şi sterilizând separat fiecare obiect medical pentru ca totul să fie 100% sigur pentru tratamentele stomatologice, indiferent de numărul de pacienţi care ne trec pragul.

Diga in tratamentele stomatologice

Medic in timpul tratamentului stomatologic, alaturi de pacienta cu o diga de culoare verde

Se foloseşte pentru a menține uscată zona tratată şi pentru a izola dinţii în timpul tratamentelor de canal, a obturațiilor (plombelor) şi a cimentării lucrărilor definitive, crescând astfel durabilitatea şi calitatea îngrijirii medicale pentru implanturi dentare rezistente, coroane dentare fara dureri gingivale sau urgențe stomatologice îndepărtate cu succes.
Arată ca o folie extensibilă din cauciuc, ce se fixează la nivelul dinților cu ajutorul unor cleme și a unui cadru din plastic.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134