search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Tenismenei Nicole Gibbs i-a fost descoperită de către medicul stomatolog o formă de cancer oral

 


Nicole Gibbs

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 20 mai 2019

Vizualizat de 200 utilizator/i

Tenismena de origine americană Nicole Gibbs (26 de ani) a decoperit la un control stomatologic de rutină o formă rară de cancer oral.

Nicole Gibbs a fost diagnosticată cu cancer oral și a fost nevoită să se retragă din circuit. Tenismena a mers în urmă cu câteva zile la stomatolog care a întrebat-o pe sportivă despre o formațiune aflată pe cerul gurii. „O am de ceva ani, începusem să mă obișnuiesc cu ea”, avea să-i spună Nicole medicului ei, conform today.com.

Nicole Gibbs a fost diagnosticată cu cancer oral și va fi supusă unei intervenții chirurgicale. „Am fost cu adevărat norocoasă că medicul meu dentist a reușit să identifice corect formațiunea care, în urma biopsiei, s-a dovedit a fi cancer”, a completat sportiva.

Potrivit Societății Americane de Cancer, cancerul glandelor salivare reprezintă mai puțin de 1% din toate cazurile noi de cancer descoperite în Statele Unite ale Americii.

Două minute îți pot salva viața. Vino la Clinicile Dentare Dr. Leahu și testează-te!

Clinicile Dentare Dr. Leahu pun la dispoziția pacienților un sistem inovator de testare a cancerului oral – VelScope VX, aparat care luminează în mod diferit țesuturile sănătoase față de cele bolnave. Depistat din timp, rata de supraviețuire în cazul cancerului oral este de 80-90%.

Cum funcționează Velscope VX?

Examenul se realizează în timpul consultației stomatologice și durează 2 minute: aparatul emite o lumină albastră, cu ajutorul căreia se face diferența între țesuturile sănătoase și cele bolnave. Medicul dentist va inspecta cu atenție cavitatea bucală, pentru a depista infecţiile virale şi bacteriene, papiloamele responsabile de apariţia cancerului, tumori ale glandei salivare, prezenţa cancerului şi a pre-cancerului şi a oricăror alte anomalii ale mucoasei orale. Pentru programări, sunați la 021 9134!

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134