search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • Română
it

Tenismenei Nicole Gibbs i-a fost descoperită de către medicul stomatolog o formă de cancer oral

 


Nicole Gibbs

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 20 mai 2019

Vizualizat de 171 utilizator/i

Tenismena de origine americană Nicole Gibbs (26 de ani) a decoperit la un control stomatologic de rutină o formă rară de cancer oral.

Nicole Gibbs a fost diagnosticată cu cancer oral și a fost nevoită să se retragă din circuit. Tenismena a mers în urmă cu câteva zile la stomatolog care a întrebat-o pe sportivă despre o formațiune aflată pe cerul gurii. „O am de ceva ani, începusem să mă obișnuiesc cu ea”, avea să-i spună Nicole medicului ei, conform today.com.

Nicole Gibbs a fost diagnosticată cu cancer oral și va fi supusă unei intervenții chirurgicale. „Am fost cu adevărat norocoasă că medicul meu dentist a reușit să identifice corect formațiunea care, în urma biopsiei, s-a dovedit a fi cancer”, a completat sportiva. 

Potrivit Societății Americane de Cancer, cancerul glandelor salivare reprezintă mai puțin de 1% din toate cazurile noi de cancer descoperite în Statele Unite ale Americii. 

Două minute îți pot salva viața. Vino la Clinicile Dentare Dr. Leahu și testează-te!

Clinicile Dentare Dr. Leahu pun la dispoziția pacienților un sistem inovator de testare a cancerului oral – VelScope VX, aparat care luminează în mod diferit țesuturile sănătoase față de cele bolnave. Depistat din timp, rata de supraviețuire în cazul cancerului oral este de 80-90%.

Cum funcționează Velscope VX?

Examenul se realizează în timpul consultației stomatologice și durează 2 minute: aparatul emite o lumină albastră, cu ajutorul căreia se face diferența între țesuturile sănătoase și cele bolnave. Medicul dentist va inspecta cu atenție cavitatea bucală, pentru a depista infecţiile virale şi bacteriene, papiloamele responsabile de apariţia cancerului, tumori ale glandei salivare, prezenţa cancerului şi a pre-cancerului şi a oricăror alte anomalii ale mucoasei orale. Pentru programări, sunați la 021 9134!

Dr. Ionut Leahu
Dr. Ionut Leahu
Owner & Medic Dentist, competenţă Implantologie Orală la Dr. Leahu Dental Clinics
Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea.
Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134