search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Depistare cancer oral cu VELSCOPE VX

În doar 2 minute, testul cu VELSCOPE îţi poate schimba sau salva viaţa.
Este o modalitate simplă, rapidă şi non-invazivă de testare împotriva cancerului oral, boală ce afectează aproape 1 milion de persoane anual. Aparatul emite o lumină puternică, de culoare albastră, datorită căreia ţesuturile moi devin fluorescente.

Acesta poate depista infecţiile virale şi bacteriene, papiloamele scuamoase (responsabile de apariţia cancerului), tumori ale glandei salivare, prezenţa cancerului şi a pre-cancerului şi a oricăror alte anomalii ale mucoasei orale.

Cu VEL-scope cresc şansele unor tratamente sau intervenţii stomatologice.

Tehnologia este folosită în 23 de ţări în lume, de aproape 12.000 de medici dentişti. Studiile medicale efectuate pe 25 milioane de pacienţi demonstrează faptul că acest aparat este singurul din lume care poate depista orice formă de cancer oral în fază incipientă, oferind informaţii importante în lupta împotriva stagnării şi vindecării .

Beneficiile testării cu Velscope VX:

 • Testare rapidă şi nedureroasă;
 • Rezultate sigure;
 • Non-invaziv;
 • Depistarea precoce creşte şansele unor tratamente şi intervenţii de succes.
 • Economie de timp


CAUZELE APARIȚIEI CANCERULUI ORAL

Principala cauză a apariţiei şi dezvoltării cancerului oral este virusul HPV, transmis pe cale sexuală. Aproximativ 80% din populaţia lumii este purtătoare a acestui virus, fără să ştie, mai ales că acesta poate rămâne nedetectat o lungă perioadă de timp sau se poate manifesta sub forme ce pot fi uşor confundate cu simptomele altei boli.

Alţi factori, la fel de importanţi în dezvoltarea cancerului oral, sunt fumatul, consumul de alcool (mult mai periculos în combinaţie) şi alimentaţia nesănătoasă.

PRECIZIA TESTĂRII CU VELSCOPE VX

Lampa Veloscope Vx este folosită cu succes de peste 12.000 de stomatologi în 23 de ţări din lume. Este disponibilă și în cabinetele stomatologice Dr. Leahu, unde punem mare preț pe sănătatea ta dentară.

Prin expunerea la lumina puternică, timp de 2 minute, aparatul depistează, încă din fază timpurie, eventualele anomalii ale cavităţii orale.

Astfel, diagnosticarea încă din primele stadii ale bolii, cresc şansele unui tratament complex, mai puţin dureros sau traumatizant.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă pregătire.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă o bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu noi tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de servicii bune.

Depistarea cancerului oral, la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu din:

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134