Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu din București, Pitești, Timișoara, Turda, Oradea, Constanța, Iași, Sibiu, Ploiești și Galați și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu se  specializează permanent pentru a obține doar cele mai bune rezultate.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă! (1/7)

,,Academia Spațială Dr. Leahu este o locație cu medici și asistente care sunt prietenoși, răbdători și se comportă exemplar cu copiii. Fetițele mele se confruntau cu multiple carii dentare, iar aici li s-au făcut câteva tratamente ce au implicat plombe, igienizări, fluorizări și sigilări.  Atât Laura, cât și Alexandra se simt foarte bine, nu mai au nicio durere și sunt fericite că pot să zâmbească. Recomandăm clinica pentru atmosfera foarte caldă cu care suntem primite de întreg personalul clinicii, începând de la recepțe și continuând cu medicii și asistentele”, ne-a transmis mama micuțelor noastre paciente.

,,Faptul că aici s-au putut deconta serviciile stomatologice prin CAS CNAS, m-a determinat să vin cu Matei și Cristiana pentru tratarea căriuțelor. S-au realizat în clinică detartraje dentare, periaje profesionale și sigilări. Cei doi copii nu au simțit vreodată durere și vin cu drag la doamna Dr. Iulia Burcă. Recomand Academia Spațială Dr. Leahu pentru calitatea serviciilor medicale, personalul care este prietenos cu cei mici și pentru promptitudine”, ne-a împărtășit mama cadeților, Matei și Cristiana.

,,Mulțumesc echipei Dr. Leahu pentru serviciile medicale oferite. Mulțumesc doamnei Dr. Andreea Vladu pentru implicare, seriozitate și dăruire. Cu stimă și respect pacienta voastră foarte mulțumită, Alina.”

,,Am decis în urma informării personale că fiica mea s-ar simți foarte bine la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați, unde echipa medicală este foarte prietenoasă. I s-au tratat dințișorii de lapte și se simte foarte bine. Voi recomanda aceste clinici pentru seriozitatea personalului, calitatea serviciilor și ambientul plăcut”, mama pacientei Iris.

,,Locuiesc în Italia, iar datorită mamei, care este pacientă a acestor clinici, am decis să vin să-mi tratez problemele dentare în România. Mi-a fost tratată parodontoza, mi s-au inserat 2 implanturi dentare și acum port aparat dentar. Mă simt foarte bine și sunt mulțumită de modul în care au decurs lucrurile. Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara pentru aparatura avansată, profesionalismul medicilor, igiena, amabilitatea și modul rapid de a lucra”, Carmen Irimia.

,,Mă confruntam cu abces dentar și durere, iar datorită abonamentului de la Regina Maria am decis să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara. Sunt foarte mulțumită. Mi s-a tratat abcesul dentar și mi s-au făcut și câteva obturații dentare, deoarece aveam mici carii. Recomand clinicile pentru promptitudine și perfecțiune”, Ionela Minet.

,,Am probleme de sănătate din cauza danturii și am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești pentru a-mi pune 12 implanturi prin procedura dinți ficși în 24 de ore. Totul a decurs foarte bine. Dr. Andreea Săndulescu, cu care am colaborat, este un medic extraordinar, domnii doctori chirurgi niște oameni deosebiți, nu mă așteptam să am o așa experiență. M-am simțit foarte bine, având foarte multe implanturi. Acum pot să mestec, vorbesc, iar viața mi s-a schimbat cu totul. Recomand clinicile pentru siguranța pacientului și pentru colaborarea cu toată echipa, pentru că sunt niște oameni minunați”, Georgeta Bivolaru.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu la un eveniment profesional, am ascultat prezentarea domnului Dr. Leahu despre viziunea și strategia, valorile clinicii. Am avut încredere în calitatea serviciilor și de aceea am ales să vin la aceste clinici. Tratamentul de care am beneficiat a fost de dublu fast&fixed cu implanturi dentare. Totul a decurs rapid, eficient, totul a fost clar și personalul a dat dovadă de empatie și susținere în întregul proces. Gradul de satisfacție față de serviciile și modul în care am fost tratată în clinică este maxim! Mi-au redat o viață normală și am avut parte de o experiență pozitivă, în ciuda dificultății procedurilor”, Camelia Cringus.

,,Argumentele și mulțumirea fiicei mele, care este pacientă de câțiva ani a Clinicilor Dentare Dr. Leahu, m-au făcut să vin să-mi tratez problemele dentare de la mandibulă aici. Nu am nimic de reproșat în ceea ce privește modul în care am fost tratat de întreaga echipă. Medicii s-au comportat exemplar, iar asta m-a făcut să am siguranța că problema mea va fi rezolvată de mâinile celor mai buni medici. Am beneficiat de un pachet cu 6 implanturi dentare la mandibulă, o lucrare provizorie fixă, cu care am stat 6 luni, până m-am vindecat complet, pentru a se putea monta lucrarea fixă finală. Pot spune că am căpătat din nou încredere în mine, pot să zâmbesc, să mănânc, iar calitatea vieții s-a îmbunătățit. Recomand pentru profesionalismul și promptitudinea întregii echipe”, Marcel Gavrila.

,,Totul a decurs conform așteptărilor, la Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara. Planul de tratament a fost mai complex, necesitând mai multe tratamente de canal, extracții, inserarea de implanturi dentare și montarea lucrărilor finale, înșurabate pe implanturi. Viața mea s-a schimbat în bine! Recomand clinicile pentru profesionalismul serviciilor medicale și a personalului. Costurile au fost în raport cu serviciile, acestea fiind de calitate”, Lucia Rotar.

,,Mă numesc Badea Florin și de curând am avut plăcerea de a face o vizită la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești. Am avut niște probleme dentare pe care le-am amânat destul de mult, dar într-un târziu mi-am făcut curaj și am călcat pragul clinicii. Am fost surprins plăcut de tot personalul clinicii, oameni profesioniști care îți dau o stare de bine. Am avut plăcerea să fiu pacientul doamnei Dr. Săndulescu Andreea, o persoană minunată, grijulie, care din prima clipă mi-a câștigat încrederea și m-a încurajat spunându-mi că problemele mele se vor rezolva în ciuda faptului că am venit destul de târziu la stomatolog.”

,,Mă numesc Vladu Angela și sunt pacienta Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Pitești, a doamnei Dr. Săndulescu Andreea, o doctoră excepțională. O recomand cu drag la toate persoanele care îmi cer ajutorul. Sunt mulțumită de lucrări și de tot personalul. După mai multe ședințe, doamna doctor a reușit să-mi redea din nou zâmbetul, motiv pentru care îi mulțumesc și cu siguranță voi mai reveni la clinică.”

 

,,Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova pentru că oferă servicii medicale profesionale moderne și siguranța pacienților. Sunt foarte mulțumită de modul în care am fost tratată. Am avut probleme dentare care au necesitat extracții și inserare de implanturi. Alte proceduri de care am beneficiat în cadrul clinicilor au fost: radiografii și tratamente pe canal. A fost o experiență foarte bună, am fost tratată cu mult profesionalism și rezultatele sunt foarte bune. Viața mea este cu mult îmbunătățită. Recomand clinicile pentru profesionalism, amabilitate, ambient plăcut și siguranța pe care o oferă”, Monica Wojcicki

,,M-a determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara aparatura. Am venit cu probleme de paradontoză și am urmat tratamente specifice acestei afecțiuni. Sunt foarte mulțumită de modul în care mi-au fost tratate problemele medicale. Tratamentul chiar a avut efect, deși la început am fost puțin sceptică în privința rezultatelor. Recomand aceste clinici pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Prețurile sunt un pic mari, dar merită. Sănătatea înainte de toate!” Maria Onofrei

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara mi s-a părut că există o echipă care și-a găsit stabilitatea pe piața din România. Am venit pentru reconstrucția danturii, eu având parodontoză. Sunt foarte mulțumită de modul în care mi-au fost rezolvate problemele și de modul în care am fost tratată de întregul personal al clinicii. Am beneficiat de implanturi dentare și adiție de os și mă simt foarte bine. Recomand cu drag clinicile pentru profesionalism și punctualitate”, Carmen Popovici.

,,Am avut probleme cu sănătatea orală la care alți medici s-au arătat neputincioși. Aici am găsit o echipă de medici de excepție, atât din punct de vedere profesional, cât și uman. Problema a fost rezolvată integral cu maximum de beneficii pentru mine. După extracțiile necesare, mi s-au inserat 12 implanturi, cu adiție de os și cu sedare conștientă. Am beneficiat de o lucrare provizorie a doua zi, iar după 6 luni am primit o proteză dentară fixă cu care mă simt foarte bine. Viața mi s-a schimbat radical în bine. Având probleme de sănătate orală, practic pe parcursul întregii vieți, acum, la 63 de ani am învățat să zâmbesc cu dinții. Am recomandat cu multă căldură Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova, pentru că aici nu cred că există o problemă de sănătate dentară care să nu se poată rezolva, iar personalul medical este exceptional”, Aurel Tănăsescu.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu din Craiova de la doamna doctor pediatru. Am ales să vin aici cu băiatul meu pentru seriozitate și pentru că se confrunta cu carii dentare. Recomand clinicile pentru modul satisfăcător în care ești tratat! Pot spune că după tratamente, viața lui Mihnea s-a schimbat în bine!” Mama lui Mihnea Cotulbea.

,,Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova pentru că am avut încredere. Am venit pentru terapie parodontală, tratamente de canal, implanturi și coronițe dentare. Totul a mers foarte bine și sunt mulțumită de modul în care mi-au fost rezolvate problemele. Recomand cu drag tuturor apropiaților”, Mirela Popescu

,,Experiența oferită de Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești a fost una deosebită, afirmație ce vine din partea unei persoane terifiate de stomatolog. Această problemă a fost însă depășită cu succes datorită domnilor Dr. Săndulescu Andreea și Dr. Lungu Robert, doi oameni fantastici, niște profesioniști adevărați, care mi-au înțeles temerile, m-au susținut în orice problemă și m-au ajutat să mă autodepășesc. Mulțumesc tuturor oamenilor implicați în tratamentul meu, de la doamnele din recepție, radiologie, chirurgie, doamnelor asistente și în special celor doi medici care mi-au readus zâmbetul pe buze și încrederea în suflet”, Carmen Merlici.

Mă numesc Neamțu Gabriel și sunt pacient al Clinicilor Dentare Dr. Leahu Pitești. Am avut o mare plăcere și o colaborare foarte bună cu doamna Dr. Andreea Săndulescu și o colaborare cu personalul clinicii. Vă recomand cu drag. Ceea ce m-a determinat să aleg aceste clinici au fost review-urile online bune și am venit pentru că un implant mai vechi a început să se miște. Apreciez faptul că totul se face în aceeași clinică. Procedurile de care am beneficiat sunt: adiție de os și înlocuirea implantului și îndreptarea dinților cu un aparat dentar. Acum, după tratamente totul este în regulă și mă simt minunat. Recomand cu încredere clinicile!”

,,Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești pentru a-mi rezolva problemele dentare cu care m-am confruntat toată viața. Aici am avut marea surpriză să descopăr o echipă de specialiști cu care să pot discuta orice problemă și cu ajutorul cărora am găsit cea mai bună soluție la problemele mele. Este o plăcere să fii tratat în această clinică și pot spune că zâmbetul meu îl datorez acestor oameni minunați, în special doamnei Dr. Andreea Săndulescu”, Natalia Savoiu.

,,Viziunea de ansamblu asupra problemelor pacienților este motivul care m-a determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu. Totul a decurs peste așteptările mele chiar aproape de superlativ. Ca tratamente urmate am beneficiat de o radiografie dentară, tratamente complexe și intervenții chirurgicale pentru implanturi dentare. Experiența mea în clinică a fost una atât spirituală, cât și fizică, întreg personalul fiind foarte empatic. Am revenit la o viață perfect normală. Recomand clinicile fără ezitare, motivul principal fiind echipa medicală de profesioniști pe care o găsești aici”, Constantin Popa.

,,După alte experiențe avute în alte clinici, am ales serviciile din Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași, pentru că este ceva inovator. Aveam probleme grele: dinți lipsă și infectie la nivelul rădăcinilor, la câțiva dinți. Am făcut intervenție chirurgicală cu 8 implanturi și mă simt foarte bine. Viața mea s-a schimbat radical! Mi-am căpătat încrederea în mine, zâmbetul deschis de care aveam atâta nevoie. Recomand cu multă plăcere profesionalismul acestei echipe, în special al domnului Dr. Vîrlan Petru”, Emilia Damir.

,Numele meu este Irina Vâlceanu și sunt din Pitești. Precizez, încă de la început, că sunt încântată că am ales să-mi tratez dantura la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești. Încă de la recepție ești primit cu multă amabilitate și primești toate informațiile necesare. Am făcut o programare pentru o consultatie si o primă evaluare. În urma consultatiei am primit toate informațiile despre problemele pe care le am. Mi s-a făcut un plan de tratament și pentru dinții naturali, și pentru implanturile care sunt necesare. Îmi place că aici nu există nu se poate. De la început, am fost plăcut impresionată de dotarea clinicii și de faptul că tot ce este necesar pentru rezolvarea problemelor, se află în același loc. Apreciez punctualitatea, seriozitatea, profesionalismul întregului personal și mai ales că există colaborarea dintre medici pentru a alege cea mai bună variantă de tratament. Dotarea cu aparatură performantă și pregătirea profesională a personalului mi-au oferit cele mai eficiente metode de tratament. De fiecare dată, am primit răspunsuri bine documentate la toate problemele pe care le-am avut. Apreciez grija personalului ca timpul petrecut de pacient în clinică să fie folosit eficient. Totul a decurs conform planificării și acum, după implanturi și terminarea lucrării. Mulțumesc întregului personal care s-a ocupat de tratamentul meu și în special doamnei Dr. Andreea Săndulescu, care mi-a coordonat cu mult profesionalism planul de tratament. Pot spune, cu mare plăcere și încântare ,,Este simplu să te bucuri de o viață bună, atunci când ai o dantură sănătoasă și frumoasă.”

,,Am avut probleme mai serioase: parodontoză, extracții, canini incluși. Nu aveam încredere în alte clinici, dar aici pot spune că este o clinică de nota 10. Am beneficiat până acum de tratament pentru parodontoză, carii rezolvate, retratament de canal și coroniță. În urma tratamentelor mă simt foarte bine. Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru profesionalism”, Anda Constantinescu.

,,Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru aparatura de ultimă generație. Sunt mulțumită de felul în care am fost tratată și de cum au decurs intervențiile pentru implanturi. Am beneficiat de multiple implanturi, sinus lift și lucrări provizorii și sus, și jos. A fost o experiență deosebită, personalul este foarte bine pregătit, medici profesioniști și sunt alături de pacienți. Recomand cu mare încredere! Costurile reflectă calitatea lucrărilor”, Valerica Petrus.

,,Ceea ce m-a determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu a fost complexitatea problemelor pe care le aveam de rezolvat și aici am considerat că o să găsesc echipa potrivită să mă ajute. Atât eu, cât și soția mea am fost extrem de mulțumiți de modul în care am fost tratați. Trebuie remarcate: profesionalismul doctorilor și asistentelor, amabilitatea și politețea cu care am fost tratați de la recepție, primii pași și până la final. Aici am beneficiat de igienizare profesională, terapie pentru parodontoză, obturații, tratamente de canal și coronițe. Acum după tratamente, viața mea este mult mai relaxantă, nu mai am dureri maxilare, gingiile nu mai sunt inflamate și mă simt extraordinar”, Valentin Garban.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara de la televizor. Am ales să vin pentru că aici sunt cele mai bune servicii. Am fost foarte mulțumită de modul în care mi-a fost rezolvată problema. Am beneficiat de implant dentar, iar acum după tratament mă simt foarte bine. Deja am recomandat aceste clinici și toată familia vine pentru tratamente stomatologice”, Daniela Cotuna.

,,Am căutat cea mai bună clinică de pe piață și la recomandarea prietenei mele am decis să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru a-mi rezolva problemele dentare. Interacțiunea cu echipa Dr. Leahu a fost una foarte bună. Problemele mi-au fost rezolvate cu profesionalism și rapiditate. Am beneficiat de igienizare profesională, obturații, extracții si implanturi. Totul s-a schimbat în bine în urma tratamentelor pe care le-am efectuat, mă simt foarte bine și nu am dureri. Recomand clinicile datorită profesionalismului de care se dă dovadă, pentru seriozitate și promptitudine. Întreaga echipă este foarte amabilă”, Vasilica Toma.

,,Ceea ce m-a determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu a fost tehnologia și rapiditatea cu care se rezolvă problemele. Interacțiunea cu întreaga echipă medicală a fost foarte satisfăcătoare și eficientă. Am beneficiat de igienizare profesională, obturații, tratamente de canal și coroane dentare. Pot spune că viața mea a revenit la normal. Recomand clinicile cu încredere!” Ionuț Dageac

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova de pe internet. Am ales să vin să-mi tratez problemele dentare pentru calitatea serviciilor și a timpului scurt de executare. Am beneficiat de 12 implanturi dentare cu lucrări fixe finale, înșurubate pe implanturi. Sunt foarte mulțumit de tratamentul efectuat și de modul în care am fost tratat. Recomand clinicile pentru pricepere”, Mircea Chirca.

,După ce mai fusesem la doi medici din Craiova care ezitau să îmi rezolve problemele de sănătate dentară, am auzit că la Clinicile Dentare Dr. Leahu nu există ,,nu se poate”. Aveam probleme mari cu dantura, încă de la naștere. Nici nu credeam că se pot rezolva atât de bine și de repede, sunt foarte mulțumit. Într-o singură ședință mi s-a făcut extracția dinților și au fost inserate implanturile necesare, precum și adiția de os. În aceeași zi, mi s-a pus o proteză provizorie și după cateva luni, după vindecare, am revenit pentru proteza finală. Este o experiență pe care o recomand la toate persoanele care au nevoie de tratamente dentare și mai ales la cei care au probleme majore, care nu găsesc rezolvare la alte clinici. Viața mi s-a schimbat radical în bine. Recomand cu căldură Clinica Dentară Dr. Leahu din Craiova și celor apropiați, dar și cunoștințelor acestora, deoarece se găsește rezolvare pentru orice situație”, Aurel Tanasescu.

,Am auzit de clinicile Dr. Leahu din Timișoara de la prieteni care sunt pacienții clinicii. Am ales să vin și eu pentru serviciile stomatologice de calitate. Sunt foarte mulțumită de modul în care am fost tratată aici. Întreg personalul, de la medici și asistente până la recepție, este foarte bine pregătit. Tratamentele pe care le-am urmat au fost de chirurgie dentară, aparat dentar, implanturi și coroane. Acum, după realizarea acestora sunt foarte bine. Sunt mulțumită 100% de modul în care s-a realizat lucrarea. Echipa este plină de oameni profesioniști și curățenia din clinică este extraordinară, iar modul în care ești tratat este de nota 10. Acestea sunt motivele pentru care recomand, totodată, cu încredere aceste clinici. Costurile sunt ridicate, dar rezultatele sunt pe măsură”, Judit Toth.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu la recomandarea unei prietene. Am ales să vin cu băiatul datorită profesionalismului și a dotărilor performante. Cel mic avea căriuțe de la 2 ani și am fost sfătuiți să venim la dentist. Suntem foarte mulțumiți de modul în care am fost tratați. Aici am beneficiat de plombe și sigilări la măseluțele de lapte. Este o experiență foarte plăcută pentru Vlad. Acum vine cu plăcere la dentist. Recomand clinicile datorită doamnei doctor”, mama lui Vlad Gavrila.

,,Am fost determinată să aleg aceste clinici pentru profesionalism, încredere, clinică de top. Mă confruntam cu probleme complexe, necesitatea inserării de implanturi dentare și alte diverse tratamente. Interacțiunea cu tot personalul a fost una foarte bună, sunt mulțumită de programări, de pregătirea personalului medical și de dotările cabinetelor. Am beneficiat de procedura fast&fixed, tratament parodontal, tratament ortodontic și tratamente endodontice. Categoric am avut parte de o experiență plăcută, fără dureri în timpul procedurilor, fără complicații post intervenții. Acum viața mea este mai frumoasă, nemaiexistând complexe legate de dantură”, Otilia Oprea.

,,Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova pentru implanturi dentare. Aici am întâlnit o echipă de profesioniști care mi-au rezolvat rapid problema cu dantura. La prima consultație am făcut control, unde s-au stabilit problemele existente și mi s-a făcut un plan de tratament care a fost respectat ulterior. Tratamentul a constat în realizarea unei operații cu implanturi și lucrări fixe finale. După tratamentul stomatologic, efectuat de către personalul bine pregătit, mă simt foarte bine. Voi recomanda aceste clinici atât apropiaților, cât și celor care au nevoie de ajutor stomatologic, deoarece toți angajații își practică profesia exemplar, cu multă responsabilitate”, Mioara Bercea.

,,Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Brașov datorită recomandărilor primite, dotărilor, personalului auxiliar care este foarte amabil și a medicilor buni. Sunt foarte mulțumit de modul în care mi-au fost tratate problemele dentare. Am beneficiat de extracții, implanturi, adiție de os, sinus lift și igienizări, iar acum mă simt foarte bine. Recomand clinicile pentru medici, profesionalism și promptitudine”, Iulian Stamate.

,,Am avut nevoie de implanturi dentare. Sunt foarte mulțumită de domnul Dr. Ovidiu Stroe și de responsabilul de pacient, doamna Anca Gritu, din Clinicile Dentare Dr. Leahu Brașov. Procedura de care am beneficiat în cadrul clinicii se numește fast&fixed pentru mandibulă. După acest tratament mă simt excelent. Recomand cu drag aceste clinici pentru medicii extraordinari și profesionalism. Pot spune că serviciile de calitate justifică 100% prețul acestora”, Nicoleta Popovici.

,,Profesionalismul de care am auzit m-a determinat să aleg Academia Spațială Dr. Leahu pentru băiețelul meu care se confrunta cu multe căriuțe. Dr. Sandu Andra mi-a tratat băiețelul exemplar, i-a explicat fiecare instrument în parte și fiecare procedură, iar asta l-a făcut să prindă încredere. Am beneficiat de radiografie, consultație, igienizare și obturatii executate fără greșeală. Experiența băiețelului meu a fost minunată, mereu întreabă de doamna doctor și de când ne vom întoarce. Dânsa ne-a schimbat percepția despre dentiști. Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru profesionalism și modul în care pacienții sunt tratați de medici și asistente”, mama cadetului nostru Răzvan Dicu.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu citind pe internet, căutând cele mai bune recenzii, comparând cu alte clinici. Am ales să-mi rezolv problemele dentare aici deoarece lucrează cu materiale biocompatibile. Mă confruntam cu dinți lipsă și am beneficiat de implanturi, adiție de os, sinus lift, lucrări provizorii și după 6 luni lucrări finale. Am găsit o echipă de profesioniști bine pregătită. Mă simt fantastic, mi s-a schimbat calitatea vieții, iar din punct de vedere estetic este ireproșabil. Recomand clinicile cu toată încrederea”, Liliana Șerbănescu.

,Ceea ce m-a determinat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați a fost comunicarea cu doctorul și stabilitatea în ceea ce privește echipa de doctori care se ocupă de mine personal și în timp. Cunoscându-ți doctorul capeți mai multă încredere și te simți mai în siguranță. Sunt foarte mulțumită de modul în care sunt tratată. Tot personalul, începând cu recepția și terminând cu medicii, este empatic cu pacienții. Dr. Leahu, de la început, mi-a prezentat planul de tratament cu variante pe înțelesul meu. Inițial am mers pentru tratamente la dumnealui în mai multe orașe, dar de când a deschis la Galați, am continuat tratamentele aici. Am avut o experiență plăcută și nu regret hotărârea de a mă trata la aceste clinici și la dumnealui personal. În urma intervențiilor efectuate mă simt bine și sunt monitorizată periodic, iar orice doleanță sau solicitare am, îmi este rezolvată cu mult profesionalism”, Mihaela Morin.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la o prietenă. Fetița mea avea nevoie de sigilări pe măsele. Sunt foarte mulțumită. Recomand aceste clinici pentru atenție, organizare și comunicarea echipei medicale cu pacientul. Iar raportul calitate-preț este unul foarte bun”, mama pacientei Rania Popa.

,,Am lucrat în această clinică și în continuare fratele meu lucrează aici. Am ales să mă tratez datorită calității serviciilor și a amabilității personalului. Echipa este formată din profesioniști, așadar sunt mulțumită atât de servicii, cât și de interacțiunile din clinică. Am beneficiat de igienizări și obturații. Mi-au îmbunătățit calitatea vieții”, Ramona Butoi.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Facebook. Motivele pentru care am ales să vin aici au fost recenziile bune și interviurile vizionate cu Dr. Leahu. Problema cu care mă confruntam era pierderea dinților. La prima consultație mi s-a făcut o evaluare, unde s-a decis că am nevoie de extracții și implanturi dentare. Interacțiunea cu echipa a fost excelentă, din toate punctele de vedere: profesionalism, uman, relațional, social. M-am simțit bine din prima clipă când am intrat în contact cu echipa. Nu am avut dureri în timpul intervenției chirurgicale și nici după. M-am simțit și mă simt minunat. Viața mea s-a schimbat în bine și urmează în foarte bine. Gradul de satisfacție – la cel mai înalt nivel de comparație – SUPERLATIV! Recomand cu siguranță clinicile pentru amabilitate, profesionalism desăvârșit, rezultate minunate pentru pacient, transparență și explicații clare”, Laura Manea.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu din mediul online, după care am accesat site-ul, de unde m-am informat în detaliu despre varietatea serviciilor oferite. M-am bucurat că am putut beneficia de toate tratamentele într-un singur loc, care îți conferă siguranță, confort și sănătate orală reală. Întreg personalul și medicii cu care am interacționat au demonstrat profesionalism și operativitate. Aici am beneficiat de consultație și radiografie, igienizare profesională, obturații, tratamente de estetică dentară și parodontale, dar și de extracția molarilor de minte. Experiența mea în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu a fost și este pe măsura așteptărilor. Serviciile sunt într-adevăr de înaltă calitate. Apreciez și faptul că mi-au fost identificate din primul moment toate nevoile de natură stomatologică. În mod cert Clinica Dentară Dr. Leahu din București – Caramfil este super și de excelență, în materie de medicină dentară. Desigur că, sentimentul și certitudinea unei sănătăți orale determină o schimbare pozitivă a sănătății în general și a calității vieții. Investind pentru o sănătate orală, îți este influențată sănătatea generală”, Roxana Mohorea.

,,Alegerea de a-mi pune aparat dentar la Clinicile Dentare Dr. Leahu a fost determinată de review-urile foarte bune pe care le-am găsit online și de testimonialele pacienților. La prima consultație am aflat că am nevoie de un implant dentar și o coroană dentară. Aici am fost tratată corespunzător, problema mea a fost rezolvată în totalitate. Interacțiunea cu echipa s-a desfășurat în cele mai bune condiții, începând de la serviciile de recepție, până la serviciile prestate de medici. De-a lungul purtării aparatului dentar a fost nevoie de activări, extracția măselelor de minte, inserarea implantului, augumentare osoasă, tratamente de canal cu pivoți de sticlă. Este o experiență preponderent pozitivă. În mod cert faptul că aparatul dentar a determinat îndreptarea dinților mei a condus la îmbunătățirea imaginii de sine, întrucât mă simțeam ușor complexată de faptul că dinții mei erau foarte strâmbi. Recomand aceste clinici, motivul ar fi profesionalismul și experiența medicilor. Merită precizate numele domnilor doctori Temelcea și Rătescu, ce au contribuit la modelarea experienței mele pozitive. Una prin atitudine, cealaltă prin empatie și precizia explicațiilor”, Cristina Mocanu.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la TV. Mă confruntam cu bruxism și am ales să vin la un control ortodontic, iar mama mea avea nevoie de implanturi dentare. Prin prisma TV-ului și datorită aparițiilor domnului Dr. Leahu, am simțit legătura medic – pacient. Am avut o experiență mai mult decât plăcută, fiind tratate cu profesionalism, respect și devotament față de proceduri. Reprezentantul de pacient și doctorii s-au comportat frumos. Eu am beneficiat de un aparat dentar de tip gutieră, iar mama mea de extracții, inserări de implanturi și igienizări profesionale. Recomandăm cu încredere aceste clinici, în mod special echipa de chirurgie și protetică”, Diana și Mărioara Niculae.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la nepoata mea. Auzind că sunt cele mai bune clinici din capitală, am venit și eu pentru a-mi reface întreaga dantură cu implanturi dentare. Foarte bună a fost interacțiunea cu întreaga echipă. Dr. Konstantinos Liarokapis și doamna Dr. Andrei Diana au fost foarte amabili. Aici am beneficiat de implanturi dentare sus și jos, coroane provizorii și definitive. Acum după tratamente mă simt foarte bine. A fost greu până s-a vindecat operația în partea maxilarului superior, pentru că a fost o intervenție amplă, dar acum mă simt foarte bine și sunt foarte mulțumit”, Cristian Grigorescu.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara de pe internet. Prima dată am venit pentru o extracție dentară. Ulterior, mi-am rezolvat toate cariile dentare. Am avut parte de mult profesionalism. Am urmat toate indicațiile cadrului medical și acum mă simt foarte bine. Durerea și neplăcerile pe care le aveam s-au ameliorat. Recomand clinica fiindcă este echipa îți inspiră încredere”, Elisei Grigoras.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara de pe rețelele de socializare, iar recenziile bune m-au îndemnat să vin. Aveam nevoie de extracții, deoarece îmi provocau dureri. Sunt mulțumită de modul în care s-au rezolvat problemele. Pe lângă extracția dinților afectați, am beneficiat de câteva obturații și o igienizare profesională. Acum mă simt foarte bine și recomand tuturor pentru rapiditate și profesionalism”, Andreea Dogaru.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara de la prieteni. Am ales să vin pentru că am văzut rezultatele altor clienți mulțumiți. Am beneficiat de obturații și igienizare. Mă simt foarte bine după tratamente. Recomand pentru servicii de calitate, seriozitate și implicare. Prețurile sunt accesibile”, Andreea Valean.

,,Felul cum vorbește domnul Dr. Ionuț Leahu la televizor m-a convins să vin la aceste clinici. Mă confruntam cu multe probleme dentare, printre care un canin inclus, dinți spațiați și dinți lipsă. Toată echipa a fost drăguță, a știut să-mi explice pe înțelesul meu problemele pe care le aveam și m-am convins că medicii sunt profesioniști. Printre tratamentele de care am beneficiat au fost obturații dentare și retratamente pe canal, aparat ortodontic, implanturi și coronițe ceramice. Mă simt foarte bine atât estetic, cât și funcțional. Acum pot zâmbi cu încredere”, Elena Mihai.

,,Pentru că mă confruntam cu parodontoză de mulți ani de zile, am ales să vin într-o clinică mare, precum este Clinica Dentară Dr. leahu, pentru că dispune de toate specializările, inclusiv implantologie. Am fost tratat excelent de toată echipa. Am beneficiat de tratamente parodontale, aparat ortodontic și implanturi. După toate aceste tratamente mă simt excelent. Recomand clinicile pentru grija pe care o au medicii stomatologi pentru pacient și pentru tratamentele complete care se fac pentru o dantură sănătoasă”, Alexandru Stanciu.

,,Am venit la această clinică cu probleme dentare nerezolvate la timp, probleme care s-au tratat în urgență dublă. Aici, toate problemele au fost tratate cu profesionalism de o echipă întreagă care mi-a comunicat permanent soluțiile și foarte eficient. Am beneficiat de tratamente endodontice, plombe, implanturi și extracții. A fost o experiență de nota 10. Mulțumesc domnului Dr. Valet care mi-a fost alături pe toată perioada tratamentelor, dar și domnilor doctori Dîgă și Butuza, pentru implicare și profesionalism”, Alexandrina Ivașcu.

,Pentru că locuiesc aproape de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești, am ales să vin să-mi pun implanturi dentare în zona maxilarului. Aici am găsit, totodată, medici care au dorit să mă ajute.
Sunt foarte mulțumit de tratamentul făcut. De aproximativ un an mi s-au rezolvat toate problemele și am fost tratat cu multă răbdare și seriozitate. Pe lângă inserarea implanturilor, am beneficiat și de sinus lift și adiție de os. Recomand aceste clinici pentru seriozitate și promptitudine”, Răzvan Chesca.

,,Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru redarea zâmbetului și pentru redarea frumuseții dentare. Pot spune că aici am găsit o echipă excepțională, coordonatorul de pacient foarte, foarte bun, inclusiv medicii ce-ți spun cuvinte frumoase, amabilitate și promptitudine. Vă mulțumesc! Am beneficiat de o reabilitare totală cu 11 implanturi dentare într-o singură intervenție chirurgicală – 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐒𝐤𝐲 𝐟𝐚𝐬𝐭&𝐟𝐢𝐱𝐞𝐝, după care s-au montat lucrările fixe. După toate tratamentele efectuate mă simt foarte bine!” Ana Constantin

,,În urma recenziilor am observat că este o clinică serioasă și am ales să vin la o consultație. Am fost și la alte clinici, dar nu am primit încrederea pe care mi-a inspirat-o domnul Dr. Leahu. Aveam probleme foarte mari. Mă simt foarte mulțumită de modul în care mi-a fost rezolvată problema. De aceea am recomandat tuturor prietenilor această clinică. După 6 ani de la intervenție mă simt foarte bine. Mi-au fost înlocuiți dinții naturali afectați cu implanturi dentare. Am beneficiat de procedura numită fast&fixed. În trecut eram foarte tristă, nu puteam zâmbi, aveam impresia că toți se uită la dantura mea. Acum totul este bine și zâmbesc încrezătoare”, Anica Ghiuzan.

,,Tratamentele pe care le-am efectuat în Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești au fost pentru gingivită și carii dentare, mai exact un tratament antimicrobian și obturații. Sunt foarte mulțumită de profesionalismul întâlnit în clinici. Mi-am recăpătat încrederea în mine și zâmbesc din nou fără griji”, Adriana Olteanu.

,,Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești mi-au atras atenția pe Facebook, iar referințele bune despre medici, aparatură și tratamente m-au determinat să le aleg. Aici urmez un plan de tratament recomandat de un medic stomatolog, care a inclus până acum o procedură cu laser pentru parodontoză, imobilizarea dentară a arcadei de jos și extracții, urmând realizarea unor plombe și alte intervenții. După toate aceste tratamente, nu-mi mai sângerează gingiile la periaj, iar după intervenția cu laser, dantura mea s-a aliniat cumva și e mai stabilă. Datorită tratamentelor reușite de care am avut parte, voi recomanda clinicile și altor apropiați”, Silvia Nae.

,,Urmăresc Clinicile Dentare Dr. Leahu de 2 ani, atât pe Facebook, cât și la televizor. M-am documentat mult și mi-am dorit foarte mult să ajung aici, așteptând deschiderea unei clinici și în Ploiești. Alegerea pe care am făcut-o a fost determinată și de profesionalismul domnului Dr. Ionuț Leahu. Am beneficiat de procedura fast&fixed cu implanturi dentare pentru maxilar și mandibulă, iar acum mă simt foarte bine și sunt foarte mulțumită de modul în care am fost tratată”, Elena Popa.

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești am avut nevoie de mai multe tratamente stomatologice, mai exact de o igienizare profesională, de schimbarea anumitor plombe, tratarea cariilor, coronițe dentare, dar și de un aparat dentar. Am avut parte de o experiență de 5 stele, întreaga echipă fiind extraordinară! Vin cu drag aici, mă simt foarte bine și voi continua să vă vizitez și să apelez la serviciile dumneavoastră cu încredere. Recomand aceste clinici deoarece pacienții sunt tratați cu seriozitate și căldură”, Cristina Tudoroiu. 

,,Înainte să vin cu Matias la dentist avea multe carii și mă bucur că am venit pentru că am întâlnit-o pe doamna Dr. Mihaela Pârlog. Băiețelul meu s-a înțeles foarte bine cu ea și l-a ajutat să scape de toate cariile. Acum dințișorii lui sunt sănătoși și strălucitori.
Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești pentru că personalul vorbește foarte frumos și locul este foarte curat”, mama lui Matias.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la cumnata mea, care își duce copiii la dentist, la Academia Spațială Dr. Leahu. Am beneficiat de obturații de canal și sigilări, tratamente de care am fost mulțumit și în urma cărora m-am simțit bine. Voi recomanda clinica și altor persoane!” Mihai Denis

,,Am citit despre Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați pe Google și am venit aici pentru a le rezolva problemele dentare fetelor mele. În această clinică ne-am bucurat de 100% profesionalism, de la recepție până la finalizarea tratamentului, de disponibilitate și amabilitate deosebită. Atât Adelina, cât și Maria au beneficiat de tratamente pe canal, obturații și sigilări. Sunt încântat și foarte mulțumit că am ales aceste clinici pentru ele și voi recomanda datorită rezultatelor pe care le-am avut, dar și pentru profesionalism”, tatăl Adelinei și Mariei Lungu.

,,Am ales să vin la Clinica Dentară Dr. Leahu Galați deoarece aveam carii. Cunoștințele mele care au fost în clinică sunt foarte mulțumite și asta mi-a oferit mai multă încredere. Sunt foarte mulțumită de modul în care am fost tratată, cu mult profesionalism și seriozitate.
Mă simt foarte bine și satisfăcută de rezultatele obținute. Am avut 3 dinți cariați care au fost tratați prin obturații dentare. Acum totul este perfect! Recomand clinica pentru că se rezolvă problemele într-un timp scurt și personalul este extrem de amabil”, Maria Bonciu.

,,Mă confruntam cu probleme parodontale, iar acest lucru m-a împins să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați, unde am beneficiat de o igienizare profesională, dar și de o obturare a dinților incisivi și laterali. Doamna Dr. Anda Florea m-a tratat cu o delicatețe de invidiat, a fost empatică și profesionistă în tot ceea ce a făcut. O felicit! Experiența mea la aceste clinici a fost una plăcută, liniștitoare și promițătoare. Recomand clinicile și apropiaților mei, datorită serviciilor pe care aceștia le oferă”, Mihaela Fotache. 

,,Fratele meu mi-a spus de Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda, iar profesionalismul și recenziile bune m-au determinat să vin la un consult. Aici am realizat câteva extracții și obturații dentare. Sunt foarte mulțumită de modul în care am fost tratată, iar acum mă simt mult mai bine. Recomand clinicile pentru că medicii sunt foarte profesioniști și prietenoși”, Olivia-Mălina.

,,Am urmărit interviurile de la TV cu domnul Dr. Ionuț Leahu, iar profesionalismul și seriozitatea m-au convins să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aici am beneficiat de un tratament cu implanturi dentare și două lucrări fast&fixed. Deși am avut mari emoții la început, la sfârșit am fost foarte mulțumită. Experiența mea a fost una satisfăcătoare și voi recomanda clinicile pentru profesionalismul echipei”, Andreea Iacobescu.

,,Căutând pe internet, am descoperit Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești, unde am ales să îmi tratez problemele dentare cu toată familia. Echipa de medici este extraordinară, cu suflet blând, răbdare și tratează pacienții cu mult profesionalism. În preajma personalului din clinică ne simțim ca în familie, medicii sunt minunați! Procedurile efectuate aici au avut rezultate foarte bune. Recomandăm clinicile cu toată încrederea, prietenilor și apropiaților, dar nu numai”, familia Băzăvan.

,,Mă numesc Volkel Filofteia și am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la televizor, în cadrul emisiunii Un doctor pentru dumneavoastră, de pe TVR Internațional. Am venit la clinică cu dantura aproape compromisă. În urma sfaturilor primite am decis să fac extracții pentru a pune 11 implanturi.  În etapa de protetică am fost pacienta domnului Dr. Hamdam Ziadeh, care mi-a prezentat posibilitățile existente și avantajele lor, iar în urma sfatului său am optat pentru varianta cu ceramică Miyo.  Am fost impresionată de precizia de bijutier, de mâna ușoară și sigură. Mi s-au explicat toate etapele de lucru și totul a decurs într-un ritm plăcut și comod. Apreciez întreg colectivul de asistenți și echipa de radiologie, dar și întreaga atmosferă ambientală care te face să te simți bine în această clinică. Și bine-înțeles, mulțumiri domnului Dr. Ionuț Leahu pentru că a crezut în visul său. Mult succes în continuare!” 

,,Mă numesc Benegui Zenovia și sunt pacienta doamnei Dr. Vladu Andreea de la Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești. Am venit la această clinică la recomandarea soțului meu și sunt foarte mulțumită de serviciile oferite și de cum mi-am recăpătat zâmbetul. Mii de mulțumiri doamnei doctor care este specială. Vă mulțumesc și vă voi recomanda în continuare rudelor și cunoștințelor.”

,,Mulțumesc doamnei Dr. Andreea Vladu pentru serviciile de înaltă calitate care mi-au fost oferite. Recomand Clinica Dentară Dr. Leahu din Pitești pentru toți pacienții care își doresc servicii excelente”, Dobroiu Maria. 

,,Sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Vladu și sunt mai mult decât mulțumită de lucrarea realizată. Nu pot să spun decât că echipa acestei clinici este la nivel excepțional. Voi recomanda Clinica Dentară Dr. Leahu Pitești ori de câte ori voi avea  ocazia”, Durdui Daniela. 

,,Am ajuns la Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara după ce am căutat pe internet o clinică cu doctori profesioniști, care să mă poată ajuta cu mai multe implanturi. Astfel am aflat de domnul Dr. Ionuț Leahu. Aici am urmat mai multe tratamente dentare, printre care o igienizare, o decontaminare cu laser, implanturi și o lucrare protetică. Sunt 100% mulțumită de modul în care s-a realizat lucrarea, totul a fost exemplar, iar echipa este plină de oameni profesioniști. Acum mă simt minunat! Costurile serviciilor stomatologice sunt pe măsura serviciilor oferite”, Claudia Capusan.

,,Aveam probleme serioase cu gingiile și parodontoza, iar acestea m-au determinat să vin în Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aici mi-am rezolvat problemele, am beneficiat de un pachet complex de tratament pentru parodontoză, iar acum mă simt mult mai bine. Sunt foarte mulțumită de experiența mea în aceste clinici, pe care le-am și recomandat deja apropiaților mei”, Andreea Szucs.

,,Fiica mea mi-a recomandat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara, pentru a-mi trata problemele cu parodontoza. După o primă consultație am stabilit împreună cu medicul planul meu de tratament, care a început printr-o igienizare profesională și o terapie parodontală, mai apoi continuând cu implanturi și o lucrare fast&fixed. Dinții mei sunt mai sănătoși acum, iar datorită implanturilor mi-am recăpătat încrederea în zâmbetul meu. Întreg personalul clinicii a dat dovadă de profesionalism, cu atât mai mult medicii care mi-au rezolvat problemele dentare. Recomand aceste clinici datorită profesionalismului cu care sunt tratate problemele pacienților”, Dan Tesan.

,,Am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara datorită abonamentului oferit din partea companiei pentru care lucrez. Am beneficiat de o obturație pe canal și de o igienizare și sunt mulțumit de tratamentul de care am avut parte. Voi recomanda clinica și apropiaților mei datorită ordinii din clinică și pentru că problemele mele s-au rezolvat conform așteptărilor”, Valeriu Cincu.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la televizor. Am decis să vin în clinică deoarece aveam mari probleme cu dantura și pot spune că seriozitatea cu care domnul Dr. Leahu vorbea despre importanța sănătății orale m-a convins să vin să îmi rezolv problemele. Nu am cuvinte să vă spun cât de mulțumită sunt de tot ce mi s-a întâmplat și de experiența din clinică. Toată lumea spune că este scump, dar totul a fost extraordinar. Toate problemele au fost rezolvate într-un singur loc, am fost tratat cu respect. Ambianța este minunată. Felicitări întregii echipe! Am beneficiat de intervenții cu multiple implanturi și lucrări protetice, de care sunt foarte mulțumită. Recomand cu mare încredere aceste clinici și îi mulțumesc din suflet doamnei Dr. Laura Apostol care a fost extraordinară. I-am ascultat toate recomandările și lucrarea a ieșit foarte bine”, Dima Stanca.

,,Am ales să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu din cauza unor probleme cu dinții. Am considerat că aici raportul calitate-preț este unul corect. Sunt foarte mulțumit de modul în care am fost tratat în clinică și de felul în care au fost rezolvate problemele. Am beneficiat de sistemul cu implanturi dentare Sky fast&fixed și mă simt foarte bine. Recomand Clinicile datorită personalului și a tehnicilor folosite pentru tratarea pacienților”, Paul Enuta.

,,Sunt pacientul doamnei Dr. Andreea Săndulescu de la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești. Sunt extrem de mulțumit de tratamentele dentare efectuate de o întreagă echipă. Voi recomanda cu încredere aceste clinici”, Ionuț Marin.

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu am avut parte de o interacțiune bună cu personalul, care m-a ajutat mereu. Am beneficiat de igienizare, obturații și tratamente pe canal, iar acum dinții mei arată mult mai bine, nu mă mai dor, rezultatele fiind vizibile imediat. Aici am scăpat de frica de dentist, iar din acest motiv recomand clinicile mai ales persoanelor care împărtășesc aceeași teamă! Serviciile oferite au un bun raport calitate-preț”, Alexandra Avram.

,,Numele meu este Fonfoneață Constantin și sunt pacient al Clinicii Dr. Leahu din Pitești, la domnul Dr. Ziadeh. Am făcut implanturi și alte tratamente, totul a decurs foarte bine și sunt mulțumit de domnul doctor și de tot personalul clinicii. Am fost informat și îndrumat pe tot parcursul tratamentelor. Voi recomanda cu plăcere și siguranță tuturor cunoștințelor, prietenilor, rudelor, iar eu voi reveni cu plăcere de fiecare dată când va fi nevoie.”

,,Am venit la Clinica Dr. Leahu Pitești aflând despre aceasta de pe Internet. De la prima vizită am fost impresionată de personalul foarte amabil și primitor. Mulțumită de profesionalismul și devotamentul întregului personal, în special al doamnei Dr. Andreea Săndulescu. Acum am din nou zâmbetul pe buze”, Mariana.

,,Mă numesc Onexe Andreea și astăzi am terminat de rezolvat toate problemele dentare pe care le-am avut. Deși au fost mici probleme, am ales să mi le rezolv din timp pentru a nu ajunge la ceva mult mai rău. Experiența mea a fost una plăcută, alături de oameni profesioniști. Abia aștept să revin peste 6 luni la control.”

,,Mă numesc Manea Diana, pacienta doamnei Dr. Săndulescu. Sunt profund impresionată de experiența trăită alături de doamna doctor și foarte mulțumită de serviciile pe care mi le-a oferit cu atâta căldură și profesionalism. Recomand din tot sufletul tuturor să meargă la clinica Dr. Leahu Pitești. Voi reveni ori de câte ori voi avea nevoie. Vă mulțumesc!”

,,Mă confruntam cu probleme parodontale și carii, iar la recomandarea partenerei mele am decis să vin să-mi tratez problemele dentare aici. Sunt foarte satisfăcut, problema a fost analizată și devizul a fost făcut rapid, apoi operațiunile au fost făcute rapid, la obiect și eficient, rezolvând 90% din probleme în câteva săptămâni. Viața mea este mai colorată acum, pot să mănânc fără să îmi fac griji sau probleme”, Răzvan.

,,Stau în apropiere de Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda și sunt foarte mulțumită de serviciile stomatologice efectuate aici. Am făcut câteva extracții dentare, obturații și mi-am pus o proteză acrilică. Mă simt nemaipomenit de bine. Sunt peste măsura așteptărilor”, Minadoria.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu dintr-o reclamă pe Facebook. Am citit, am ascultat postările video, am analizat și mi-a inspirat încredere. Am simțit că aici o să-mi rezolv problema cu dantura. Am venit pentru implanturi prin metoda Sky fast&fixed de la bredent. Am urmat o intervenție chirurgicală cu implanturi zigomatice și mă simt foarte bine. Voi recomanda din toată inima aceste clinici”, Matilda Calin.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara dintr-o reclamă de la TV, acum ceva ani. Atunci am început să mă interesez și să caut despre tehnologie. M-a încântat ideea că se poate face totul într-o singură zi, să se scoată toți dinții și să se pună implanturile dentare. De aici a început povestea. Efectiv s-a făcut extracție totală, s-a făcut adiție osoasă, lifting de sinus, în aceeași intervenție, după care a fost o perioadă de pauză de câteva ore și am venit pe seară să-mi se monteze dinții provizorii. Cu certitudine aș recomanda clinica și la mulți alții, am și făcut-o, de altfel, iar motivul care mie mi-a plăcut foarte mult aici și pe care l-am urât la alți doctori, este punctualitatea. Eu sunt un tip foarte punctual, urăsc să mi se spună să vin la o oră și să stau încă jumătate de oră peste. Punctualitatea a fost primul lucru care m-a cucerit. Viața mea, după tratamente, s-a schimbat în bine. Eram un om care aveam probleme reale de masticație, având o paradontoză foarte agresivă, dinții mei se cam mișcau în proporție destul de mare. Și atunci nu a existat altă soluție, decât ceea ce am făcut acum și diferența este foarte mare. Sunt foarte mulțumit. Mi-a plăcut foarte mult gradul de curățenie, disciplină, modul cum ești tratat. Voi mi-ați acordat respect, iar respectul meu este să țin cont de anumite indicații”, Iacob.

,,Recenziile pozitive de la alți pacienți ai Clinicilor Dentare Dr. Leahu Galați m-au determinat să aleg să-mi rezolv problemele dentare aici. Sunt foarte mulțumită de tratamentul primit, dar mai ales de comportamentul echipei din clinică. După tratamentul stomatologic de care am beneficiat simt că totul începe să se schimbe spre bine. A fost și este o experiență minunată ce m-a ajutat să am din nou încredere în mine. Recomand aceste clinici pentru profesionalism, ambient, rapiditate și comunicare”, Andreea.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați de la fiica noastră, care este și ea pacientă în clinică, dar la București. Atât eu, cât și soțul meu am beneficiat de o igienizare dentară profesională și de tratamente pentru cariile dentare. Aici am găsit profesioniști desăvârșiți, seriozitate și profesionalism. Am avut parte de o experiență deosebită alături de oameni cu o inimă mare”, familia Gingărașu.

,,Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru a primi cel mai bun tratament de pe piața din România. Mă confruntam cu infecții dentare și dinți lipsă. Mi-a plăcut foarte mult interacțiunea cu tot personalul, începând cu planificarea vizitelor și terminând cu recomandările de îngrijire post-tratament. Am beneficiat de mai multe tratamente dentare, printre care implanturi, adiție de sos, ridicare sinus, lucrare zirconiu. Acum zâmbesc ca niciodată. Mi-am reluat toate activitățile imediat după finalizarea tratamentului, fără nicio problemă”, Iulian.

,,Am auzit dintr-o recomandare de doamna Dr. Alice Petrache. Am fost foarte mulțumită de modul în care a fost tratată fetița mea aici. Întâmpina probleme cu cariile dentare și acum se simte foarte bine. Recomand clinica pentru profesionalism”, mama lui Miriam Hobeanu.

,,Am auzit de Academia Spațială Dr. Leahu dintr-o recomandare. Faptul că nu coopera cea mică la alți stomatologi, m-a determinat să vin cu ea aici. Suntem foarte mulțumite. Am efectuate multiple tratamente cu sedare. Viața copilului din punct de vedere stomatologic este foarte îmbunătățită”, mama lui Selena Chiriță.

,,Datorită unei recomandări am ajuns la Academia Spațială Dr. Leahu și pentru că Zian se confrunta cu probleme la dințișorii de lapte. Totul a decurs excelent aici, datorită doamnei Dr. Asma Battah. Tratamentele dentare au fost efectuate sub sedare profundă și a fost o experiență plăcută”, mama lui Zian Chiritescu.

,,Ceea ce m-a determinat să vin cu Nicușor la Academia Spațială Dr. Leahu a fost profesionalismul și clinica modernă. Având carii multe și dinți stricați, am ales să-i rezolvăm problemele dentare cu ajutorul sedării. Am fost tratați foarte bine și cu profesionalism. Este o echipă transparentă, caldă, primitoare, iar experiența avută a fost foarte frumoasă”, mama lui Nicușor Negruț.

,,Băieții mei se confruntau cu diferite afecțiuni ale dinților, mai exact demineralizări și carii și am ales să le rezolv problemele dentare la Academia Spațială Dr. Leahu. Am găsit medici foarte empatici, profesioniști, care au tratat cu răbdare copiii, încă din primul an, de la primă vizită. Mă bucur că băieții mei vin de drag la medic, la controale și tratamente. Recomand această clinică datorită relațiilor dintre medici și pacienți”, mama fraților Vancsa.

,,Am auzit de Academia Spațială Dr. Leahu din media și recomandări, care au fost foarte bune și m-au făcut să aleg tratamentele dentare. Băieții mei se confruntau cu carii dentare, care le dădeau mari dureri de cap. Am avut o colaborare foarte bună, începând de la personalul din recepție și până la medic, dar și o experiență plăcută. Copiii vin de fiecare dată cu zâmbetul pe buze aici”, mama fraților Dediu.

,,Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru că aici se pot face tratamente cu sedare conștientă. Am urmat mai multe tratamente dentare, printre care obturații, extracții și coroane dentare. Mă simt foarte bine și sunt foarte mulțumită. Recomand clinicile pentru felul în care ești tratat”, Ionela Niculae.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Internet. Mă confruntam cu probleme dentare grave și aici am făcut o terapie parodontală, câteva implanturi și coronițe dentare. Sunt foarte mulțumită. Amabilitatea doamnei Dr. Tabacariu m-a făcut să am încredere în această clinică. Mă simt excelent”, Antonela Ioniță.

„Am venit la Clinicile Dr. Leahu împreună cu soția. Am auzit de la televizor de Clinicile Dr. Leahu și deși am ajuns la o anumită vârstă, nu pot să spun că am avut probleme cu dinții de-a lungul vieții, întrucât am mers periodic la control. Toată lumea este amabilă aici. Soția mea are de făcut tratamente mai complexe, dar este pe mâini bune”, Boștină Pantelimon.

,,Am avut un granulom, iar cu ajutorul medicului chirurg am rezolvat această problemă și am putut insera implantul. Datorită echipei medicale, am prins curaj, sunt foarte mulțumită de servicii, iar interacțiunea cu medicii stomatologi a fost una foarte bună. Tratamentele pe care le-am efectuat au fost igienizări, chiuretaj, plombițe, tratamente de canal, implanturi, reconstrucții coronare. Deși mai am de făcut tratamente, viața mea s-a schimbat în bine până acum”, Daniela Camen.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu din recomandarea unei doctore. Aici mi-am făcut o igienizare dentară profesională și am urmat câteva tratamente de canal. Mă simt foarte bine, vin cu încredere și pot spune că vin cu plăcere. Aici mi s-a oferit o stare de bine, confort și încredere. Serviciile au fost de calitate din toate punctele de vedere. Recomand pentru profesionalism și mai ales pentru comportamentul pe care îl au medicii cu pacienții”, Monica Barta.

,,Ceea ce m-a determinat să aleg aceste clinici a fost rezolvarea problemelor dentare multiple de către specialiști, limitând timpul. Până în prezent sunt foarte mulțumită, având în vedere comunicarea dintre cadrele de specialitate cu privire la problemele mele. M-a impresionat promptitudinea și flexibilitatea. La început am făcut o igienizare dentară profesională și ulterior mi-am tratat câteva carii prin obturații și retratamente. Pe lângă acestea mi-am pus și o coroniță dentară. De când vin aici privesc mai cu încredere această ramură a medicinei și mi-am făcut un obicei în a verifica periodic starea danturii și a lucrărilor”, Anișoara Cață

,,Ceea ce m-a determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu a fost dotarea cu aparatură modernă. Aveam probleme la mandibulă și am considerat că aici cu siguranță îmi vor fi rezolvate problemele. Interacțiunea cu întreaga echipă a fost una extraordinară, toată lumea a dat dovadă de profesionalism. Tratamentul dentar a implicat extracția dinților și înlocuirea lor cu 4 implanturi dentare și montarea unei lucrări fixe. Recuperarea a fost una foarte rapidă, fără dureri. În momentul de față mă simt foarte bine și sunt mulțumit de aspectul lucrării”, Otto Marcus.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la locul de muncă. Faptul că beneficiez de un abonament medical asigurat de angajator, m-a determinat să-mi tratez problemele dentare aici. Nu am avut probleme mari, doar mici căriuțe și am făcut și o igienizare. Sunt foarte mulțumită. Doamna doctor s-a ocupat de toate problemele identificate, dând dovadă de profesionalism și grijă pentru pacienții săi”, Alexandra Neagu.

,,Tatăl meu este pacient al clinicii. Profesionalismul, aparatura de ultimă generație, o colaborare integrată a problemelor dentare. Inițial au fost afecțiuni parodontale, apoi s-au descoperit și alte probleme. Relația dintre medic și pacient este corectă și transparentă. Problemele dentare au fost rezolvate prompt. Am efectuat terapii parodontale, obturații, tratamente de canal, coronițe provizorii. Starea sănătății dentare s-a îmbunătățit. Recomand clinicile cu încredere pentru profesionalismul medicilor și colaborarea holistică a problemelor dentare”, Luiza Codita.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la soție. Renumele și încrederea m-au determinat să aleg să-mi tratez începutul de boală parodontală aici. Totul a fost perfect, m-am simțit confortabil de fiecare data. Până acum am făcut o igienizare profesională și o terapie parodontală, plus PRGF. Sunt foarte mulțumit de tratamente urmate și revin cu plăcere. Recomand clinica pentru professionalism, seriozitate și siguranță”, Alin Meltzer.

,,Am avut probleme cu dinții naturali și am ales să-mi fac 2 intervenții chirurgicale complexe cu implanturi dentare, la mandibulă și maxilar. Sunt foarte mulțumită de tratamentele efectuate și mă simt foarte bine”, Niculina Gelea

,,Am aflat de aceste clinici de la rude, iar colectivul, modul în care ești tratat și discuțiile deschise despre problemele dentare m-au determinat să urmez tratamente aici. Mi-am făcut câteva implanturi dentar și mă simt foarte bine”, Moise Stan.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe toate platformele social-media și de la părinți, iar ceea ce m-a determinat să vin a fost calitatea. Mă confruntam cu dinți lipsă, carii dentare și aveam nevoie de un aparat dentar. Aici am urmat toate tratamentele pentru rezolvarea cariilor, o terapie parodontală și acum port aparat. Recomand clinica pentru calitate și respectul primit în clinică”, Valentin Iordache.

„Am descoperit Clinicile Dentare Dr. Leahu în urma căutărilor pe Facebook. Am văzut că aici se poate rezolva orice problemă dentară, iar eu mă aflam într-o situație destul de dificilă. Atunci am aflat de la echipa medicală despre soluția implanturilor zigomatice, iar în urma informațiilor primite am decis să încep planul de tratament propus.
Despre servicii pot spune că sunt excepționale, iar echipa medicală foarte profesionistă. Am avut parte de o experiență foarte plăcută, deși pare de necrezut. Intervenția s-a desfășurat foarte bine. Rezultatul este excelent, iar viața mea s-a schimbat în cel mai bun mod. Servicii excelente și personal foarte amabil și empatic”, Elena Crainea.

,,În urmă cu 7 ani am văzut la TV un interviu cu domnul Dr. Leahu care m-a convins prin profesionalismul dânsului să recurg la serviciile clinicilor sale. De asemenea, fiind foarte dezamăgită de alți stomatologi, a fost un alt motiv să aleg să vin să mă tratez aici. Modul de comunicare și tratamentul pe care mi l-au făcut sunt la superlativ și aleg să revin de fiecare data cu drag. Tratamentele mele au fost multiple, de la igienizări și obturații până la implanturi și chiar purtarea unui aparat dentar. Calitatea sănătății bucale s-a îmbunătățit considerabil”, Andreea Barcan.

„Am tot urmărit aparițiile TV ale domnului Dr. Ionuț Leahu și sub îndrumarea unui pacient am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Eram într-o situație disperată și a fost singura clinică în care am avut încredere. În urmă cu 3 ani am mers la un cabinet stomatologic, unde la recomandarea medicului stomatolog mi-au fost extrași dinții de pe mandibulă și mi s-au inserat 7 implanturi de proastă calitate, pe care s-a montat o lucrare fixă. Implanturi, în urma cărora am suferit multe infecții în mod repetat și dureri insuportabile care au dus la degradare din toate punctele de vedere, atât fizic cât și psihic. La Clinicile Dentare Dr. Leahu, personalul este extrem de empatic. S-a dat dovadă de profesionalism și o răbdare nemărginită. Astăzi, după un chin de neimaginat, medicii din această clinică au reușit să remedieze toate problemele. Am apreciat faptul că fiecare medic este cu specializarea lui. Pe această cale, vreau să le mulțumesc din suflet acestor oameni minunați! A fost un proces lung, dar cu rezultate extraordinare. În prezent duc o viață normală și mă pot alimenta așa cum trebuie. Voi recomanda aceste clinici, ori de câte ori voi vedea oamenii în situația mea”, Mădălina Mioara Galatus.

,,Mi-au plăcut foarte mult aparițiile domnului Dr. Leahu la televizor și pe Facebook, mai ales când explica cât de important este igiena dentară și prevenția. Mă confruntam cu carii dentare și am decis că este momentul să-mi recapăt sănătatea dentară. Am realizat tratamente precum obturații, extracții, decontaminări cu laser. Mă simt foarte bine și am rămas plăcut impresionată de profesionalismul doctorilor”, Doina Popescu.

,,Mă numesc Jinga Oana Maria, mămica lui David. Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la prietena mea, care a venit și ea cu copilul aici. David se confrunta cu carii multe și nu a vrut să stea în altă parte la dentist. Aici cred că a fost și chimia dintre pacient și docrot, adică dintre băiețelul meu și Dr. Diana Diaconu. Am fost foarte mulțumită de serviciile acordate, din primul moment. Am urmat tratamentele pentru căriuțe (obturații), iar David este foarte fericit de fiecare data când ajunge în clinică. Recomand clinica Dr. Leahu oricând și oricui. Vom reveni cu drag pentru că doamna doctor a fost și este ca un magnet pentru el. Ne bucurăm că se plac reciproc.”

,,Mă numesc Ionescu Răzvan și am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești de la părinții mei, care au fost pacienți aici. Faptul că ei au beneficiat de servicii medicale de calitate, m-a determinat și pe mine să apelez la medicii din aceastp clinică. Astăzi am un zâmbet frumos, așa cum l-am dorit și pentru acest lucru vreau să îi mulțumesc în special doamnei Dr. Andreea Săndulescu. Sunt extrem de mulțumit de serviciile medicale oferite și de empatia de care a dat dovadă tot personalul acestei clinici. Mulțumesc!”

,,Informațiile din mass-media și recomandările altor pacienți m-au determinat să vin să-mi reabilitez dantura atât la partea de jos, cât și la partea de sus. Sunt foarte mulțumită de absolut tot, de la interacțiunea cu medicii și până toate tratamentele efectuate, fără probleme”, Rodica Scorțaru.

,,Mă numesc Florea Gabriela și sunt pacienta doamnei Dr. Săndulescu Andreea. Vreau să îi mulțumesc pentru că a făcut tot posibilul ca dantura mea să arate minunat și să scap de cariile apărute în urma sarcinii, fără să fie nevoie de nicio extracție. Cu ajutorul doamnei doctor am reușit să-mi păstrez dantura complete. O recomand din tot sufletul pentru că, pe lângă faptul că este un medic extraordinar, este și un om răbdător, care ascultă și are grijă ca pacientul să plece fără nicio durere.”

,,Încă odată doresc să mulțumesc personalului Clinicii Stomatologice Dr. Leahu Pitești pentru grija deosebită care mi-a fost acordată. Etapa finală a unei intervenții complexe a constat în realizarea lucrărilor protetice definitive, atât pe dinții și măselele naturale, cât și pe implanturi. Emoțiile au fost mari. Competența profesională și talentul doamnei Dr. Andreea Săndulescu m-au ajutat sa parcurg procesul cu multă încredere. Standardul înalt de calitate a fost asigurat prin lucru în echipă: doctor, asistent și experții din laborator, care au fost consultați permanent. Pentru fiecare pas am primit explicațiile necesare în ceea ce privește avantajele tehnologiei avansate cât și limitările ei. Provocarea echipei a fost de a crea o armonie perfectă între culoare și forma dinților naturali și coronițe, precum și de a asigura confortul și sănătatea masticației. D-na doctor mi-a furnizat toate detaliile privind perioada de adaptare, igiena și necesitatea utilizării Gutierei Bruxism. Încrederea în actul medical a fost asigurată de importanța acordată interacțiunii cu pacientul. Sunt foarte mulțumită de calitatea lucrării. Mulțumesc d-nei doctor Andreea Săndulescu si echipei”, Marinela Munteanu.

,,Am fost foarte mulțumită de modul în care am fost tratată încă din prima zi, de empatia, profesionalismul înalt de care dau dovadă medicii și întreg corpul medical al clinicii. Am început cu o radiografie panoramică, un tratament medicamentos, a urmat o igienizare profesională, 3 obturații, reconstrucție coronară compozit și multe altele. Sunt foarte bine și sunt foarte mulțumită. Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara pentru siguranță și calitate”, Viorica Simon.

,,Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru că aici se pot face tratamente cu sedare conștientă. Am urmat mai multe tratamente dentare, printre care obturații, extracții și coroane dentare. Mă simt foarte bine și sunt foarte mulțumită. Recomand clinicile pentru felul în care ești tratat”, Ionela Niculae.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Internet, iar recomandările pacienților și faptul că sunt medici diferiți pentru fiecare specializare în parte m-au determinat să aleg să încep soluționarea problemelor mele dentare aici. Nu consider că un singur medic ar trebui să le facă pe toate, nu ai cum să excelezi. De când au început să apară problemele dentare, am mers frecvent la stomatolog pentru soluționarea acestora, dar nu mi s-a oferit o variantă potivită pentru ele, ci doar s-au agravat. Mi-a fost teamă de intervenția chirurgicală, dar comunicarea bună pe care am avut-o cu medicii din această clinică m-a determinat să merg mai departe cu procedura. Intervenția a decurs normal, mi s-au extras restul de dinți distruși, care din păcate nu au mai putut fi salvați și am primit implanturi dentare pentru a putea beneficia de niște lucrări fixe, încă de-a doua zi. Recuperarea a fost foarte rapidă și fără complicații. Lucrările provizorii pe care le-am primit de-a doua zi după intervenție au fost foarte ok, m-am descurcat foarte bine cu ele și am putut zâmbi. Am respectat indicațiile medicilor de a evita mâncarea solidă și lucrurile au funcționat bine. Am lucrările finale de 2 ani și mă simt foarte bine cu ele, sunt extrem de ușoare și le simt ca fiind dinții mei . Merg periodic la controale, păstrez o igienă cât mai bună și folosesc și dușul bucal. Am avut o comunicare foarte bună cu medicii care m-au sfătuit ce este mai bine pentru mine. Recomand cu încredere Clinicile Dr. Leahu Ploiești, personalului nu îi pot acorda decât nota 10 plus”, Nicolae Miroiu.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la sora mea, care și-a făcut o lucrare aici și a fost foarte mulțumită de rezultatele pe care le-a obținut. Văzând rezultatele și profesionalismul cu care a fost tratată, am decis să dau o șansă acestei clinici. Totul a fost foarte ușor, fără dureri și mi-a fost explicat pas cu pas ce am de făcut. Mi-au fost înlăturate niște carii care mă deranjau și arătau inestetic. Pe lângă faptul că durerea a dispărut, mi-a redat încrederea de a zâmbi fără a-mi fi rușine. Recomand cu mare drag, tot personalul este foarte primitor și îți este explicat tot procesul pas cu pas și costurile tratamentelor”, domnul Alexandru.

,,Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt nr. 1 în România ca pregătire și competență. Mă confruntam cu paradontoză și îmi doream dinți ficși, nu proteză. Aveam nevoie de adiție de os la mandibulă și maxilar. Tot personalul este calificat, o echipă super de medici din generația tânără cu multă răbdare și pregătiți profesional. Fetele de la recepție foarte drăguțe și am fost tot timpul informată prin telefon,  chiar fiind în altă țară. În clinică mi s-au făcut tratamente parodontale, implanturi și procedurile toate cu privire la inserarea acestora, fără durere. Mă simt foarte bine și mă bucur că acum am o dantură frumoasă și pot să zâmbesc, să mănânc fără probleme. Aici nicio problemă, oricât ar fi de complicată, nu rămâne nerezolvată”, doamna Maria.

,,Locuiesc în Irlanda și de curând am venit la controlul periodic, la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Acum vreo 3 ani am avut probleme cu dantura și am ales să beneficiez de sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Având o paradontoză severă, mi s-a oferit un plan de tratament cu implanturi dentare. Intervenția a presupus extracția dinților irecuperabili, inserarea implanturilor dentare, a doua zi montarea lucrărilor provizorii, iar după 6-7 luni mi s-a pus lucrarea finală. Apoi am venit la controale periodice, din 6 în 6 luni. Sunt foarte mulțumit de tot personalul, de amabilitatea și profesionalismul medicilor. Consider că această clinică este de un nivel mondial, ceea ce am văzut aici de la dotarea clinicii, curățenia exemplară și până la promptitudinea întregului personal denotă cât de siguri sunt oamenii prin serviciile oferite. Un alt lucru care m-a impresionat este că domnul Dr. Ionuț Leahu formează medici tineri și îi ajută să evolueze și să exceleze în a le oferi pacienților cu totul o sănătate dentară perfectă. Recomand cu încredere la toate cunoștințele, nu am nici măcar un reproș de făcut nimănui. Felicitări întregului personal. Mulțumesc!” Emil Ene

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Internet. Problemele dentare ale fiului meu m-au făcut să vin la dumneavoastră. Sunt foarte mulțumită de modul în care Andrei a fost tratat. Doamna Dr. Diaconu Ioana-Diana este foarte cuminte, răbdătoare și vorbește foarte frumos cu copiii. O recomand pe dumneai și aceste clinici”, mama lui Andrei-Rareș.

,,Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt nr. 1 în România ca pregătire și competență. Mă confruntam cu paradontoză și îmi doream dinți ficși, nu proteză. Aveam nevoie de adiție de os la mandibulă și maxilar. Tot personalul este calificat, o echipă super de medici din generația tânără cu multă răbdare și pregătiți profesional. Fetele de la recepție foarte drăguțe și am fost tot timpul informată prin telefon,  chiar fiind în altă țară. În clinică mi s-au făcut tratamente parodontale, implanturi și procedurile toate cu privire la inserarea acestora, fără durere. Mă simt foarte bine și mă bucur că acum am o dantură frumoasă și pot să zâmbesc, să mănânc fără probleme. Aici nicio problemă, oricât ar fi de complicată, nu rămâne nerezolvată”, doamna Maria.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Google, iar ceea ce m-a determinat să-mi rezolv problemele dentare aici a fost dotarea clinicii cu aparatura modernă. Am făcut tratamente cu implanturi dentare în partea superioară și în partea inferioară. Mă simt foarte bine și sunt mulțumit. Recomand clinica pentru profesionalism și dotarea clinicilor”, domnul Cezar.

,,Mă numesc Angelescu Georgeta și sunt pacienta doamnei Dr. Vladu Andreea, de la clinica Dr. Leahu Pitești. Am ales această clinică în detrimentul altor clinici datorită doamnei doctor care m-a cucerit de la prima interacțiune pe care am avut-o cu dânsa. Am urmat un tratament complex cu implanturi și dantură fixă în 24 de ore. Totul a decurs conform așteptărilor și doamna doctor m-a ajutat să am un zâmbet și o dantură perfectă. Fetele de la recepție m-au ajutat de fiecare dată când am avut nevoie de orice informație, fiind tot timpul amabile. Tot personalul clinicii este extraordinar. Recomand cu drag tuturor această clinică și le mulțumesc pentru tot suportul acordat.”

,,Mă numesc Bivolaru Georgeta și sunt din Curtea de Argeș. Am auzit de clinica Dr. Leahu de la prietena mea și am făcut o programare, am constatat că am probleme foarte grave. Am cunoscut cel mai bun și frumos om din lume, și anume Dr. Andreea Săndulescu. La recomandările dumneai am urmat tratamentul fast&fixed la maxilar și mandibulă. Sunt foarte mulțumită și mulțumesc tuturor din clinică. Astăzi am terminat tratamentul, doamna doctor mi-a fixat lucrările și sunt foarte mulțumită.”

,,Numele meu este Loredana Borș și de un an de zile sunt pacienta doamnei Dr. Rizea. Echipa de la clinica Dr. Leahu din Pitești este extraordinară și mereu dă dovadă de un profesionalism desăvârșit și fiecare pacient e tratat cu grijă și mai ales empatie și înțelegere. Mulțumesc doamnei Dr. Rizea pentru răbdare, blândețe, empatie și tot timpul acordat până în momentul de față. Ne vedem în curând pentru următoarea etapă de tratament!”

,,Mă numesc Camelia Săndulescu și împreună cu soțul meu suntem pacienții clinicii Dr. Leahu Pitești, din anul 2018. Aș dori să-i mulțumesc pe această cale domnei Dr. Vladu pentru răbdarea și profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul tratamentului efectuat și pentru răspunsurile concise și precise explicate, cât și întregii echipe. Mulțumim anticipat și doamnei și domnului Raicu, doamnei Mirela Frincu, pentru ajutorul acordat și soluționarea cât mai rapidă și exactă a tratamentului propus.”

,,Recomandările foarte bune și multitudinea de filmulețe văzute pe YouTube, m-au determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aveam probleme cu dantura și am decis să-mi înlocuiesc dinții pierduți cu implanturi. Printre tratamentele efectuate au fost extracțiile, obturațiile de canal și o adiție de os, deoarece a fost necesară pentru implant. Mă simt perfect și am mai multă încredere în mine”, Diana Bulai.

,,Mă numesc Ceban Ramona și sunt mama Mariei. Am citit de Clinicile Dentare Dr. Leahu pe Internet, iar recenziile m-au convins să-i fac prima programare la dentist Mariei, care este acum pacienta doamnei Dr. Diaconu Diana. Prima ei vizită la dentist a fost un adevărat succes, datorită modului admirabil în care domnișoara doctor lucrează și tratează micii pacienți. O recomandăm din suflet și Maria așteaptă cu nerăbdare următoare programare.”

,,Mă numesc Lixăndroiu Veronica și sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Vladu. De clinica Dr. Leahu Pitești am aflat de la sora mea. Am venit cu probleme foarte mari de parodontoză, dantura mea era un dezastru. Îi mulțumesc foarte mult doamnei doctor pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Eu sunt foarte mulțumită de dânsa și o recomand cu toată încrederea că face o treabă minunată. Mulțumesc și întregii echipe. Recomand din toată inima!”

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Internet. Am văzut că sunt multe recenzii bune și am venit pentru câteva obturații și o igienizare. Totul a fost foarte ok, fără durere sau alte neplăceri. Mă simt foarte bine și totul a decurs ok. Recomand clinica din Timișoara pentru că staff-ul este foarte amabil, iar dotările din clinică sunt conform normelor”, Bogdan Dumitriu.

,,Am auzit de Clinica Dentară Dr. Leahu Ploiești de pe Facebook, în urmă cu 2 ani. Printre altele, o colegă de facultate a spus că medicii noștri lucrează foarte bine. Sunt foarte mulțumită de tratamentele efectuate, de extracții și mai ales de implanturile inserate, care au fost 6 în partea de sus și 6 jos. M-am simțit bine, nu am avut probleme, am putut mânca bine și lucrarea a fost foarte bine realizată. Doamna Dr. Diculescu este foarte dedicată și este un doctor extraordinar”, Eugenia Răduță.

,,Am auzit de Clinica Dentară Dr. Leahu Ploiești de la o cunoștință. Ceea ce m-a determinat să vin cu băiatul aici a fost profesionalismul și grija acordate pacienților. Sunt mulțumită de tratamentele efectuate, care au fost numeroase: extracții, sigilări, menținătoare de spațiu și coronițe. Totul a fost bine. Recomand clinica pentru profesionalism, grijă și punctualitate”, mama lui Ianis Drăgan.

,,De Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești am aflat de pe Internet. Am citit recenziile și erau foarte bune și am hotărât să vin la un consult. Am avut lucrare pe dinții de sus care mi se mișcau, la fel și pe doi dinți de jos. Mi s-au făcut implanturi dentare și mă simt foarte bine. Numai zic de cum am fost tratată. Recomand clinica pentru seriozitate și profesionalism. Mulțumesc pentru serviciile oferite și pentru atenția acordată”, Maria Rizescu.

,,Mă numesc Vâlceanu Paul, pacientul doamnei Dr. Săndulescu Andreea și pot spune că sunt foarte încântat că am ales clinica Dr. Leahu Pitești. M-am documentat foarte mult înainte de a veni aici. Am citit pe Internet despre clinici și părerile pacienților. Am avut de făcut implanturi și de pus coroane dentare. Am fost foarte mulțumit de modul cum am fost tratat și informat de tot personalul clinicii și recomand cu toată încrederea clinica Dr. Leahu.”

,,Mă numesc Florin Begeata, pacient la clinica Dr. Leahu Pitești, la doamna Dr. Cristina Rizea. Mă declar foarte onorat și mulțumit că am avut parte de un tratament foarte frumos și plin de profesionalism. Am auzit de clinica Dr. Leahu de la o cunoștință care a urmat tratamente în clinică. Profesionalismul și experiența m-au făcut să aleg clinica. Am urmat tratamente precum: obturații de canal și un retratament de canal la microscop. Recomand cu încredere tuturor apropiaților mei și celor care au frică de dentist această clinică, pentru profesionalismul de care a dat dovadă.”

,,Mă numesc Chiriță Marian Norais și sunt pacient al clinicii Dentare Dr. Leahu Pitești, la doamna Dr. Rizea Cristina. Am auzit de această clinică de la părinții mei care au participat și ei în cadrul acestor servicii. Am venit la această clinică pentru problemele legate de dantură. După câteva servicii oferite de clinica Dr. Leahu am fost foarte mulțumit. Nu numai pentru serviciile oferite, ci și pentru personalul foarte drăguț și prietenos. Tratamentele pe care le-am urmat au fost pentru carii la câteva măsele. După urmarea tratamentelor am fost foarte mulțumit. Aș recomanda această clinică tuturor pentru serviciile excelente.”

,,Am auzit de Clinica Dentară Dr. Leahu Timișoara de la alți pacienți. Renumele clinicii și expertiza medicilor m-au făcut să urmez câteva tratamente dentare aici. Sunt foarte mulțumită. Problemele s-au rezolvat cu promptitudine și responsabilitate. Recomand clinica pentru încrederea în echipa de medici competenți”, Axinia Corcheș.

,,Din descrierile făcute despre expertiza grupului, multitudinea clinicilor și în special experiența dobândită în lucrul cu pacienții care au prostatic Valve și anticoagulant, m-au determinat să vin să-mi rezolv problemele dentare la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Sunt foarte mulțumită pentru lucrarea făcută, pentru profesionalismul tuturor și calitatea lucrărilor. Mi s-au tratat dinții afectați de cariile dentare și mi s-au inserat 9 implanturi în locul dinților pierduți. Întreaga dantură a fost evaluată și tratată. Mă simt foarte bine cu lucrarea. Arată excepțional de bine. Pentru mine calitatea lucrărilor a fost pe primul loc, așa că sunt mulțumită de costul pe care l-am suportat”, Letiția Miloslav.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești dintr-un search pe Google. Review-urile, rating-ul, siguranța și calitatea m-au determinat să fac tratamente stomatologice în această clinică. Am făcut o igienizare profesională, câteva obturații și tratamente de canal. Sunt mai mult decât mulțumit. Zero complicații până acum”, Ștefăniță Rotaru.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova de la colegi. Ceea ce m-a determinat să aleg aceste clinici a fost profesionalismul. Am urmat tratamente cu implanturi dentare și sunt mulțumit. Mă simt foarte bine, de aceea recomand clinica”, Adrian Gitan.

,,Cu emoții copleșitoare am pășit în clinica Dr. Leahu, în urmă cu circa 1 an. Aceleași emoții le am și astăzi, întrucât îmi este frică de dentiști. Am descoperit, însă, o echipă de oameni extraordinari, profesioniști și răbdători. Referitor la medicul care s-a ocupat de dantura mea, Dr. Andreea Vladu, pot spune că pentru mine a fost mai mult decât mă așteptam și țin să îi mulțumesc pentru dăruirea, implicarea, calmitatea și răbdarea pe care le-a avut cu mine. Cu mulțumiri și maximă prețuire”, Alexandrescu George.

,,Mă numesc Din Mihai și sunt pacientul doamnei Dr. Andreea Săndulescu, de la clinica Dr. Leahu din Pitești. Am auzit de clinică de la prieteni, rude și cunoștințe, care au urmat tratamente aici. Am urmat tratamentul cu implanturi dentare și reabilitarea totală a danturii. Totul a decurs foarte bine și sunt foarte mulțumit de rezultatul obținut, de profesionalismul doamnei doctor și al tuturor angajaților acestei clinici. Vă mulțumesc pentru tot efortul pe care l-ați depus pentru ca eu să-mi recapăt zâmbetul. Recomand cu drag clinica, serviciile și tot personalul clinicii Dr. Leahu Pitești”, Mihai Din.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova de la colegi. Ceea ce m-a determinat să aleg aceste clinici a fost profesionalismul. Am urmat tratamente cu implanturi dentare și sunt mulțumit. Mă simt foarte bine, de aceea recomand clinica”, Adrian Gitan.

,,Am auzit de pe Facebook  de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara. Am văzut și la televizor câteva emisiuni cu domnul Dr. Ionuț Leahu și m-a convins. Fiind o clinică mare, acest lucru mi-a dat mai multă încredere. Mă confruntam cu câteva măsele lipsa de sus și de jos. Am urmat mai multe tratamente dentare, printre care cele de canal, parodontale, implanturi și coronițe. Mă simt foarte bine. Recomand cu încredere pentru că tot personalul este foarte drăguț, cu multă răbdare, profesionalism, iar acest lucru oferă persoanelor multă încredere”, Rodica Nîrb.

,,Recomand cu multă încredere Clinicile Dentare Dr. Leahu deoarece sunt singurele în care am beneficiat de profesionalism și promptitudine. Doamna Dr. Andreea Săndulescu este extrem de răbdătoare, iar ținta dumneai este satisfacția totală a pacientului. Am apreciat în mod deosebit faptul că doamna doctor a avut mare grijă de dinții mei propri și a lucrat în așa fel încât aceștia să facă un tot unitar cu dinții noi, adică cu implanturile. Rezultatul este impresionant atât din punct de vedere clinic, cât și estetic. Am primit foarte multe complimente pentru noul meu zâmbet”, Elena Stancea.

,,Am fost pacientul doamnei Dr. Andreea Săndulescu și al domnului Dr. Robert Lungu de la Clinica Dr. Leahu Pitești. Am fost foarte impresionat de dăruirea, răbdarea și profesionalismul acestora. Restul personalului, începând cu doamnele de la recepție și doamnele asistente, este, de asemenea, foarte amabil. Nu veți fi dezamăgiți dacă apelați la această clinică, deoarece veți beneficia de servicii de calitate”, Marian Stancea.

,,Am auzit de la un coleg de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova.  Profesionalismul și răbdarea doamnei Dr. Alice Petrache m-a determinat să vin cu băiatul pentru câteva tratamente stomatologice, anume: obturații, extracții și sigilări ale molarilor. Andi se simte foarte bine acum”, mama lui Andi Murgu.

,,Am mers în mai multe clinici, dar în clinica Dr. Leahu Craiova mi s-au rezolvat toate problemele cu care am venit. Am urmat tratamente pentru carii și mi-am pus coronițe dentare. Am fost mulțumită de personal și de doamna Dr. Alice Petrache. Mă simt foarte bine. M-a ajutat foarte mult că am știut costurile de la bun început”, Andreea Neagoe.

,,Auzindu-l pe domnul Dr. Leahu la televizor, pe Pro TV, m-am hotărât să vin să beneficiez de profesionalismul clinicilor din Craiova și să-mi tratez parodontoza. Până acum am realizat o igienizare profesională a întregii danturi, o terapie parodontală și câteva extracții. Mă simt foarte bine și sunt mulțumită. Consider că este cea mai bună clinică, de aceea am recomandat și colegilor de la muncă să vină aici”, Mariana Niculae.

,,Ceea ce m-a determinat să aleg clinica Dr. Leahu Craiova a fost profesionalismul medicilor. Mă confruntam cu parodontoză, iar aici mi s-au putut salva câțiva dinți prin terapie parodontală. Ulterior, am putut face implanturi dentare și acum mi-am pus și coronițele pe implanturi. Sunt foarte mulțumită și mă simt foarte bine cu implanturile”, Sabina Dincă.

,,Mă numesc Mariana Ionescu și sunt mama pacientei Alexandra Ionescu, în vârstă de 5 ani și jumătate, care a venit pentru prima dată în clinica Dr. Leahu, la vârsta de 2 ani. Fiind foarte mulțumită de modul de abordare, seriozitatea și profesionalismul dumneavoastră, am revenit cu drag și astăzi. Doamna Dr. Cristina Rizea ne-a fermecat din prima secundă, reușind să lege o prietenie cu fetița mea, care era ușor speriată de vizita la dentist (prima vizită cu amintiri). Pe lângă această barieră, doamna doctor a reușit printr-un temperament excepțional să sigileze toate cele 8 măsele într-o singură ședință. Felicitări și vom reveni cu încredere pentru viitoarele controale! Mulțumim!”

,,Mă numesc Ionescu Elena și sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Săndulescu, de la clinica Dr. Leahu Pitești. Sunt foarte mulțumită de rezultatul final al lucrării. Interacțiunea cu doamna doctor a fost pe măsura așteptărilor. M-a sfătuit și mi-a oferit toate informațiile de care am avut nevoie pe întreg parcursul planului de tratament. Mi-am ales cea mai bună variantă de lucrare. Recomand cu drag tuturor pacienților Clinica Dr. Leahu!”

,,Am adus fetița pentru că îi apăruse carii pe dințișori. Dr. Mihaela Pârlog i-a făcut câteva obturații și sunt foarte mulțumită. Sofia nu mai acuză dureri și se simte mai bine acum. N-aș vrea să pierd empatia și seriozitatea cu care este tratată aici. Copilul meu vine cu zâmbetul pe buze la programări”, mama Sofiei Burlacu.

,,L-am văzut pe Dr. Leahu la TV, mi-a plăcut și am luat decizia de a veni la clinică. Problema a fost rezolvată. Am fost foarte mulțumită de serviciile clinicii, de Dr. Răzvan Valet, care lucrează cu devotament, milostenie pentru pacient, înțelegere și multă știință de carte și profesionalism. Eu fiind un pacient dificil. După tratament mă simt perfect pentru că pot mânca. Le-am recomandat clinica tuturor prietenelor mele cu vârsta cuprinsă între 72 și 82 ani. Recomand tuturor de câte ori pot, eu însămi am 78 de ani”, Mariana Sârbu.

,,Am auzit de Academia Spațială Dr. Leahu de la o prietenă. Doamna Dr. Asma este cea mai bună și i-a salvat dințișorii băiețelului meu rapid de cariile dentare prin sigilări. Sunt mulțumită de modul în care am fost tratați și de faptul că se simte foarte bine acum. Recomand clinica datorită condițiilor și pentru doamna doctor”, mama lui Cezar Costea.

,,Ceea ce m-a determinat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova a fost proximitatea și profesionalismul, dar și aparatura modernă. Sunt foarte mulțumit de cum am fost tratat. Până acum am făcut o igienizare dentară profesională și câteva obturații. Mă simt foarte bine. Personalul a fost foarte amabil. Recomand clinica.” Ante Roguljic

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la sora mea, care este pacientă. Argumentele ei m-au determinat să vin să-mi rezolv problemele dentare la mandibulă. Am făcut o intervenție chirurgicală complexă, ce a implicat inserarea a 6 implanturi dentare, iar a doua zi montarea lucrării provizorii fixe, cu care voi sta 6 luni, pentru a se vindeca osul și gingia. M-am recuperat destul de repede după operație. Sunt foarte mulțumit și mă simt bine”, Daniel Murgulet.

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu mi-am făcut abonament medical. După verificarea recenziilor de pe rețelele sociale, am ales să vin pentru a-mi trata cariile și pentru igienizarea periodică. Sunt mulțumită de tratamentele urmate, problemele mele au fost rezolvate de fiecare dată și nu au apărut altele. Recomand clinica pentru profesionalismul medicilor și al personalului care mi-a oferit de fiecare dată încredere.” Aleksandra Bjelakovic

,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova la recomandarea unui alt medic. Am venit cu fetițele mele pentru periaje profesionale. Am fost foarte mulțumită! Doamna doctor este foarte drăguță. Vom reveni cu mare drag și bineînțeles recomandăm clinicile pentru amabilitatea personalului și serviciile de calitate”, mama pacientelor noastre Ilinca și Anastasia.

Dr. Leahu impreuna cu pacienti care au beneficiat de implant dentar

,,Locuim în Irlanda de peste 20 de ani. În urma unui search pe Internet am ajuns la concluzia să venim în România. Tehnologia avansată, medicii specialiști și tratamentele revoluționare de înaltă calitate, ne-au făcut să ne oprim la Clinicile Dentare Dr. Leahu din București. Atât eu, cât și soțul am avut niște proceduri mai complexe: implanturi, sinus lifting, adiție de os, plus coroane. Suntem foarte mulțumiți de toate procedurile, nu am simțit durere. Recomandăm cu încredere serviciul de implantologie, cât și celelalte. De la prima consultație am fost foarte încântați de Dr. Ionuț Leahu, care ne-a dat o mare încredere de a merge mai departe. Mulțumim și domnului Dr. Alex Dragu și asistentei Crinuleț, cum îi spunea el. Recomandăm toate serviciile cu mare încredere. Suntem foarte mulțumiți de finalul lucrărilor, chiar dacă la noi a fost procedura mai lungă, s-a meritat! Vă mulțumim și vă felicităm pentru clinicile pe care le-ați deschis pe teritoriul României. Mult Succes!” – Violeta & Marcel Onufrei

,,Damian se confrunta cu carii și pentru că nu stătea pe scaunul stomatologic, am ales să venim la Academia Spațială Dr. Leahu și să intervenim cu sedare. Sunt mulțumită de modul cum a fost tratat. Copilul meu a fost foarte fericit după tratamentul făcut. Recomand clinica aceasta pentru professionalism. Legat de costuri, au fost suportabile, mi s-au prezentat toate informațiile aferente”, mama lui Damian.

,,Am auzit de Clinica Dr. Leahu Timișoara de pe Internet. Mi-am inserat 12 implanturi dentare și acum am lucrarea protetică finală. Mă simt bine și sunt mulțumit”, Florin Pruntea.

„Aveam nevoie de implanturi dentare în partea superioară și în partea inferioară, iar atunci au început căutările mele pe internet, pentru a afla care este clinica potrivită unde pot beneficia de acest serviciu. Atunci am descoperit Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aparatura modernă întâlnită aici a fost primul factor de încredere pentru a accepta planul de tratament propus. Situația mea nu a fost una simplă la prima vedere, deoarece sunt diabetic, dar medicii din cadrul clinicii sunt profesioniști și mi-au oferit toate indicațiile necesare pentru ca afecțiunea pe care o am să nu fie un impediment în a obține o dantură sănătoasă. Sunt foarte mulțumit de rezultat și mă simt foarte bine acum după tratament. Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu deoarece medicii sunt pregătiți să răspundă tuturor nevoilor pacienților.”

„Un prieten a fost la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara pentru implanturi și mi-a recomandat și mie să vin aici. Eu aveam nevoie de aparat dentar, iar serviciile oferite au fost perfecte, iar problema mea a fost rezolvată într-un mod excepțional. După fiecare tratament stomatologic mi-au fost recomandate medicamentele exacte, de care aveam nevoie, astfel încât să nu apară nici-o problemă. Mă simt minunat! Am recomandat clinica și apropiaților. Principalele motive fiind: personalul prietenos și mereu săritor. Raportul calitate-preț este perfect.”

,,Ceea ce m-a determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești a fost profesionalismul și seriozitatea. Am urmat tratamente pentru parodontoză și implanturi dentare. Mă simt super, am încredere în zâmbetul meu acum și mă alimentez cum trebuie”, Claudiu Ioniță.

,,Clinica Dentară Dr. Leahu Ploiești mi-a fost recomandată de un pacient. Am venit la un control, iar apoi Dr. Leahu m-a sfătuit să-mi schimb lucrarea veche. Momentan am făcut igienizare dentară, implanturi și tratamente pe canal. Mă simt ok și nu aș vrea să pierd empatia medicilor din clinică”, Florica Marin

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova de la televizor. Aveam probleme cu dantura și am ales sistemul de implanturi dentare Dinți ficși în 24 de ore. Mă simt foarte bine și recomand pentru profesionalism”, Petrică Moraru.

,,Am ales clinica Dr. Leahu Pitești pentru implant la maxilar. Am fost mulțumită după tratament. Mă simt foarte bine după implanturi. Recomand celor apropiați să vină pentru serviciile acordate”, Ioana Duculescu.

,,Am ales clinica Dr. Leahu Craiova pentru domnișoara Dr. Alice Petrache și suntem foarte mulțumiți. Băiețelului meu i s-au făcut câteva plombe și se simte foarte bine. Clinica este foarte curată și o recomandăm pentru personalul foarte amabil”, mama lui Eduard Gioroiu.

,,Clinicile Dentare Dr. Leahu mi-au fost recomandate de un pacient. Am venit pentru implanturi dentare și sunt super mulțumită. Deși am urmat un tratament ce a implicat sistemul fast&fixed, mă simt foarte, foarte bine. În viața mea s-a schimbat totul. Recomand clinica la toată lumea cu mare drag, pentru profesionalism, încredere și dragoste”, Daniela Florea.

,,Locuiesc în zona clinicii Dr. Leahu Craiova și am venit să-mi pun implanturi dentare. Am urmat un tratament complex, mai exact un pachet fast&fixed cu implanturi dentare. Mă simt excelent și recomand această clinică”, Stelian Predoi.

,,Mă numesc Tudor Dumitru și sunt pacientul doamnei Dr. Andreea Săndulescu, din cadrul clinicii Dr. Leahu Pitești, pe care o recomand în special cu toată încrederea, la fel și pe domnul Dr. Robert Lungu cu care am colaborat pe tot parcursul planului de tratament și căruia îi mulțumesc foarte mult pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Mulțumesc fumos și domnișoarei Andrada Spînu, pentru tot suportul și sprijinul acordat pe tot parcursul planului de tratament. Mulțumesc, de asemenea, personalului din cadrul recepției pentru comunicarea extraordinară și pentru că mi-au oferit toate informațiile de care aveam nevoie. Nu în ultimul rând și asistentelor pentru susținere și atenția acordată”, Dumitru Tudor.

,,Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru profesionalism. Am venit cu o problemă la un dinte, după care a urmat un tratament stabilit conform necesităților mele. Printre tratamentele efectuate au fost obturații, coronițe și terapia parodontală. Sunt mulțumită de cum am fost tratată și mă simt foarte bine. Recomand clinica datorită confortului, dotării cu aparaturi moderne, profesionalismului, personalului tânăr, amabil, receptiv la necesitățile pacientului și conduitei exemplare”, Ioana Neghină.

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu beneficiez de un abonament stomatologic oferit de serviciu. Am efectuat tratamente precum obturații, detartraj, parodontale și ortodontice. Mă simt foarte bine. Personalul este amabil”, Cristina Chirilă.

,,Mi-am pierdut dinții din cauza tratamentului pentru cancer și am purtat proteze dentare, astfel m-am hotărât să-mi pun dinți ficși, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara. Am beneficiat de un sistem de implanturi dentare atât jos, cât și sus, cu ajutorul procedurii Dinți ficși în 24 de ore. Mă simt completă acum. Recomand clinica pentru profesionalism și calitate”, Aneluța Hurwood.

,,Am aflat din media de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara. Tratamentele dentare realizate pentru Ariana sunt în regulă și se simte foarte bine. Recomand clinica pentru serviciile stomatologice ale copiilor”, mama Arianei Micu.

,,În urma unui consult de rutină efectuat în Clinicile Dentare Dr. Leahu, medicul a semnalat mai multe probleme dentare. Am avut nevoie de obturații și tratamente pe canal, iar acum mă simt foarte bine. Am fost tratat cu răbdare, profesionalism și înțelegere, primind răspunsuri la toate întrebările pe care le-am adresat. Recomand tuturor clinicile, principalul motiv fiind profesionalismul de care au dat dovadă medicii”, Bogdan Covaci. 

,,Mă numesc Pecie Vicuta și am venit la Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești deoarece aveam probleme cu dantura. Astăzi am terminat tratamentele. Am rămas foarte mulțumită. Au un personal foarte activ, minunat. Țin să-i mulțumesc foarte mult Dr. Andreea Săndulescu pentru răbdarea și experiența cu care lucrează și personalului care o însoțește. Vă mulțumesc din suflet!”

,,Am venit cu încredere la clinica Dr. Leahu din Timișoara pentru a-mi trata cariile și pentru coroane dentare. Sunt foarte mulțumit de modul în care am fost tratat. Am beneficiat de obturații, tratamente pe canal, igienizare și coroane. Acum după tratamente mă simt foarte bine. Recomand cu siguranță pentru încredere și mult profesionalism. Costurile sunt bune”, Florin Podina.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777