Ce spun pacienții clinicii stomatologice Dr. Leahu

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile clinicilor Dr. Leahu din București, Pitești, Timișoara, Turda, Oradea, Constanța, Iași, Sibiu, Ploiești și Galați și au fost foarte mulțumiți. De la implanturi dentare, la proteze dentare, coroane și fațete dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat. Datorită lor, medicii dentiști din cabinetele stomatologice ale Dr. Leahu se  specializează permanent pentru a obține doar cele mai bune rezultate.

Testimoniale video cu părerile pacienților

Pacienții ne recomandă! (1/7)

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești de la sora mea, care și-a făcut o lucrare aici și a fost foarte mulțumită de rezultatele pe care le-a obținut. Văzând rezultatele și profesionalismul cu care a fost tratată, am decis să dau o șansă acestei clinici. Totul a fost foarte ușor, fără dureri și mi-a fost explicat pas cu pas ce am de făcut. Mi-au fost înlăturate niște carii care mă deranjau și arătau inestetic. Pe lângă faptul că durerea a dispărut, mi-a redat încrederea de a zâmbi fără a-mi fi rușine. Recomand cu mare drag, tot personalul este foarte primitor și îți este explicat tot procesul pas cu pas și costurile tratamentelor”, domnul Alexandru.

,,Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt nr. 1 în România ca pregătire și competență. Mă confruntam cu paradontoză și îmi doream dinți ficși, nu proteză. Aveam nevoie de adiție de os la mandibulă și maxilar. Tot personalul este calificat, o echipă super de medici din generația tânără cu multă răbdare și pregătiți profesional. Fetele de la recepție foarte drăguțe și am fost tot timpul informată prin telefon,  chiar fiind în altă țară. În clinică mi s-au făcut tratamente parodontale, implanturi și procedurile toate cu privire la inserarea acestora, fără durere. Mă simt foarte bine și mă bucur că acum am o dantură frumoasă și pot să zâmbesc, să mănânc fără probleme. Aici nicio problemă, oricât ar fi de complicată, nu rămâne nerezolvată”, doamna Maria.

,,Locuiesc în Irlanda și de curând am venit la controlul periodic, la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Acum vreo 3 ani am avut probleme cu dantura și am ales să beneficiez de sistemul de implanturi dentare ,,Dinți ficși în 24 de ore”. Având o paradontoză severă, mi s-a oferit un plan de tratament cu implanturi dentare. Intervenția a presupus extracția dinților irecuperabili, inserarea implanturilor dentare, a doua zi montarea lucrărilor provizorii, iar după 6-7 luni mi s-a pus lucrarea finală. Apoi am venit la controale periodice, din 6 în 6 luni. Sunt foarte mulțumit de tot personalul, de amabilitatea și profesionalismul medicilor. Consider că această clinică este de un nivel mondial, ceea ce am văzut aici de la dotarea clinicii, curățenia exemplară și până la promptitudinea întregului personal denotă cât de siguri sunt oamenii prin serviciile oferite. Un alt lucru care m-a impresionat este că domnul Dr. Ionuț Leahu formează medici tineri și îi ajută să evolueze și să exceleze în a le oferi pacienților cu totul o sănătate dentară perfectă. Recomand cu încredere la toate cunoștințele, nu am nici măcar un reproș de făcut nimănui. Felicitări întregului personal. Mulțumesc!” Emil Ene

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Internet. Problemele dentare ale fiului meu m-au făcut să vin la dumneavoastră. Sunt foarte mulțumită de modul în care Andrei a fost tratat. Doamna Dr. Diaconu Ioana-Diana este foarte cuminte, răbdătoare și vorbește foarte frumos cu copiii. O recomand pe dumneai și aceste clinici”, mama lui Andrei-Rareș.

,,Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt nr. 1 în România ca pregătire și competență. Mă confruntam cu paradontoză și îmi doream dinți ficși, nu proteză. Aveam nevoie de adiție de os la mandibulă și maxilar. Tot personalul este calificat, o echipă super de medici din generația tânără cu multă răbdare și pregătiți profesional. Fetele de la recepție foarte drăguțe și am fost tot timpul informată prin telefon,  chiar fiind în altă țară. În clinică mi s-au făcut tratamente parodontale, implanturi și procedurile toate cu privire la inserarea acestora, fără durere. Mă simt foarte bine și mă bucur că acum am o dantură frumoasă și pot să zâmbesc, să mănânc fără probleme. Aici nicio problemă, oricât ar fi de complicată, nu rămâne nerezolvată”, doamna Maria.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Google, iar ceea ce m-a determinat să-mi rezolv problemele dentare aici a fost dotarea clinicii cu aparatura modernă. Am făcut tratamente cu implanturi dentare în partea superioară și în partea inferioară. Mă simt foarte bine și sunt mulțumit. Recomand clinica pentru profesionalism și dotarea clinicilor”, domnul Cezar.

,,Mă numesc Angelescu Georgeta și sunt pacienta doamnei Dr. Vladu Andreea, de la clinica Dr. Leahu Pitești. Am ales această clinică în detrimentul altor clinici datorită doamnei doctor care m-a cucerit de la prima interacțiune pe care am avut-o cu dânsa. Am urmat un tratament complex cu implanturi și dantură fixă în 24 de ore. Totul a decurs conform așteptărilor și doamna doctor m-a ajutat să am un zâmbet și o dantură perfectă. Fetele de la recepție m-au ajutat de fiecare dată când am avut nevoie de orice informație, fiind tot timpul amabile. Tot personalul clinicii este extraordinar. Recomand cu drag tuturor această clinică și le mulțumesc pentru tot suportul acordat.”

,,Mă numesc Bivolaru Georgeta și sunt din Curtea de Argeș. Am auzit de clinica Dr. Leahu de la prietena mea și am făcut o programare, am constatat că am probleme foarte grave. Am cunoscut cel mai bun și frumos om din lume, și anume Dr. Andreea Săndulescu. La recomandările dumneai am urmat tratamentul fast&fixed la maxilar și mandibulă. Sunt foarte mulțumită și mulțumesc tuturor din clinică. Astăzi am terminat tratamentul, doamna doctor mi-a fixat lucrările și sunt foarte mulțumită.”

,,Numele meu este Loredana Borș și de un an de zile sunt pacienta doamnei Dr. Rizea. Echipa de la clinica Dr. Leahu din Pitești este extraordinară și mereu dă dovadă de un profesionalism desăvârșit și fiecare pacient e tratat cu grijă și mai ales empatie și înțelegere. Mulțumesc doamnei Dr. Rizea pentru răbdare, blândețe, empatie și tot timpul acordat până în momentul de față. Ne vedem în curând pentru următoarea etapă de tratament!”

,,Mă numesc Camelia Săndulescu și împreună cu soțul meu suntem pacienții clinicii Dr. Leahu Pitești, din anul 2018. Aș dori să-i mulțumesc pe această cale domnei Dr. Vladu pentru răbdarea și profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul tratamentului efectuat și pentru răspunsurile concise și precise explicate, cât și întregii echipe. Mulțumim anticipat și doamnei și domnului Raicu, doamnei Mirela Frincu, pentru ajutorul acordat și soluționarea cât mai rapidă și exactă a tratamentului propus.”

,,Recomandările foarte bune și multitudinea de filmulețe văzute pe YouTube, m-au determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aveam probleme cu dantura și am decis să-mi înlocuiesc dinții pierduți cu implanturi. Printre tratamentele efectuate au fost extracțiile, obturațiile de canal și o adiție de os, deoarece a fost necesară pentru implant. Mă simt perfect și am mai multă încredere în mine”, Diana Bulai.

,,Mă numesc Ceban Ramona și sunt mama Mariei. Am citit de Clinicile Dentare Dr. Leahu pe Internet, iar recenziile m-au convins să-i fac prima programare la dentist Mariei, care este acum pacienta doamnei Dr. Diaconu Diana. Prima ei vizită la dentist a fost un adevărat succes, datorită modului admirabil în care domnișoara doctor lucrează și tratează micii pacienți. O recomandăm din suflet și Maria așteaptă cu nerăbdare următoare programare.”

,,Mă numesc Lixăndroiu Veronica și sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Vladu. De clinica Dr. Leahu Pitești am aflat de la sora mea. Am venit cu probleme foarte mari de parodontoză, dantura mea era un dezastru. Îi mulțumesc foarte mult doamnei doctor pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Eu sunt foarte mulțumită de dânsa și o recomand cu toată încrederea că face o treabă minunată. Mulțumesc și întregii echipe. Recomand din toată inima!”

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Internet. Am văzut că sunt multe recenzii bune și am venit pentru câteva obturații și o igienizare. Totul a fost foarte ok, fără durere sau alte neplăceri. Mă simt foarte bine și totul a decurs ok. Recomand clinica din Timișoara pentru că staff-ul este foarte amabil, iar dotările din clinică sunt conform normelor”, Bogdan Dumitriu.

,,Am auzit de Clinica Dentară Dr. Leahu Ploiești de pe Facebook, în urmă cu 2 ani. Printre altele, o colegă de facultate a spus că medicii noștri lucrează foarte bine. Sunt foarte mulțumită de tratamentele efectuate, de extracții și mai ales de implanturile inserate, care au fost 6 în partea de sus și 6 jos. M-am simțit bine, nu am avut probleme, am putut mânca bine și lucrarea a fost foarte bine realizată. Doamna Dr. Diculescu este foarte dedicată și este un doctor extraordinar”, Eugenia Răduță.

,,Am auzit de Clinica Dentară Dr. Leahu Ploiești de la o cunoștință. Ceea ce m-a determinat să vin cu băiatul aici a fost profesionalismul și grija acordate pacienților. Sunt mulțumită de tratamentele efectuate, care au fost numeroase: extracții, sigilări, menținătoare de spațiu și coronițe. Totul a fost bine. Recomand clinica pentru profesionalism, grijă și punctualitate”, mama lui Ianis Drăgan.

,,De Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești am aflat de pe Internet. Am citit recenziile și erau foarte bune și am hotărât să vin la un consult. Am avut lucrare pe dinții de sus care mi se mișcau, la fel și pe doi dinți de jos. Mi s-au făcut implanturi dentare și mă simt foarte bine. Numai zic de cum am fost tratată. Recomand clinica pentru seriozitate și profesionalism. Mulțumesc pentru serviciile oferite și pentru atenția acordată”, Maria Rizescu.

,,Mă numesc Vâlceanu Paul, pacientul doamnei Dr. Săndulescu Andreea și pot spune că sunt foarte încântat că am ales clinica Dr. Leahu Pitești. M-am documentat foarte mult înainte de a veni aici. Am citit pe Internet despre clinici și părerile pacienților. Am avut de făcut implanturi și de pus coroane dentare. Am fost foarte mulțumit de modul cum am fost tratat și informat de tot personalul clinicii și recomand cu toată încrederea clinica Dr. Leahu.”

,,Mă numesc Florin Begeata, pacient la clinica Dr. Leahu Pitești, la doamna Dr. Cristina Rizea. Mă declar foarte onorat și mulțumit că am avut parte de un tratament foarte frumos și plin de profesionalism. Am auzit de clinica Dr. Leahu de la o cunoștință care a urmat tratamente în clinică. Profesionalismul și experiența m-au făcut să aleg clinica. Am urmat tratamente precum: obturații de canal și un retratament de canal la microscop. Recomand cu încredere tuturor apropiaților mei și celor care au frică de dentist această clinică, pentru profesionalismul de care a dat dovadă.”

,,Mă numesc Chiriță Marian Norais și sunt pacient al clinicii Dentare Dr. Leahu Pitești, la doamna Dr. Rizea Cristina. Am auzit de această clinică de la părinții mei care au participat și ei în cadrul acestor servicii. Am venit la această clinică pentru problemele legate de dantură. După câteva servicii oferite de clinica Dr. Leahu am fost foarte mulțumit. Nu numai pentru serviciile oferite, ci și pentru personalul foarte drăguț și prietenos. Tratamentele pe care le-am urmat au fost pentru carii la câteva măsele. După urmarea tratamentelor am fost foarte mulțumit. Aș recomanda această clinică tuturor pentru serviciile excelente.”

,,Am auzit de Clinica Dentară Dr. Leahu Timișoara de la alți pacienți. Renumele clinicii și expertiza medicilor m-au făcut să urmez câteva tratamente dentare aici. Sunt foarte mulțumită. Problemele s-au rezolvat cu promptitudine și responsabilitate. Recomand clinica pentru încrederea în echipa de medici competenți”, Axinia Corcheș.

,,Din descrierile făcute despre expertiza grupului, multitudinea clinicilor și în special experiența dobândită în lucrul cu pacienții care au prostatic Valve și anticoagulant, m-au determinat să vin să-mi rezolv problemele dentare la Clinicile Dentare Dr. Leahu. Sunt foarte mulțumită pentru lucrarea făcută, pentru profesionalismul tuturor și calitatea lucrărilor. Mi s-au tratat dinții afectați de cariile dentare și mi s-au inserat 9 implanturi în locul dinților pierduți. Întreaga dantură a fost evaluată și tratată. Mă simt foarte bine cu lucrarea. Arată excepțional de bine. Pentru mine calitatea lucrărilor a fost pe primul loc, așa că sunt mulțumită de costul pe care l-am suportat”, Letiția Miloslav.

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești dintr-un search pe Google. Review-urile, rating-ul, siguranța și calitatea m-au determinat să fac tratamente stomatologice în această clinică. Am făcut o igienizare profesională, câteva obturații și tratamente de canal. Sunt mai mult decât mulțumit. Zero complicații până acum”, Ștefăniță Rotaru.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova de la colegi. Ceea ce m-a determinat să aleg aceste clinici a fost profesionalismul. Am urmat tratamente cu implanturi dentare și sunt mulțumit. Mă simt foarte bine, de aceea recomand clinica”, Adrian Gitan.

,,Cu emoții copleșitoare am pășit în clinica Dr. Leahu, în urmă cu circa 1 an. Aceleași emoții le am și astăzi, întrucât îmi este frică de dentiști. Am descoperit, însă, o echipă de oameni extraordinari, profesioniști și răbdători. Referitor la medicul care s-a ocupat de dantura mea, Dr. Andreea Vladu, pot spune că pentru mine a fost mai mult decât mă așteptam și țin să îi mulțumesc pentru dăruirea, implicarea, calmitatea și răbdarea pe care le-a avut cu mine. Cu mulțumiri și maximă prețuire”, Alexandrescu George.

,,Mă numesc Din Mihai și sunt pacientul doamnei Dr. Andreea Săndulescu, de la clinica Dr. Leahu din Pitești. Am auzit de clinică de la prieteni, rude și cunoștințe, care au urmat tratamente aici. Am urmat tratamentul cu implanturi dentare și reabilitarea totală a danturii. Totul a decurs foarte bine și sunt foarte mulțumit de rezultatul obținut, de profesionalismul doamnei doctor și al tuturor angajaților acestei clinici. Vă mulțumesc pentru tot efortul pe care l-ați depus pentru ca eu să-mi recapăt zâmbetul. Recomand cu drag clinica, serviciile și tot personalul clinicii Dr. Leahu Pitești”, Mihai Din.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova de la colegi. Ceea ce m-a determinat să aleg aceste clinici a fost profesionalismul. Am urmat tratamente cu implanturi dentare și sunt mulțumit. Mă simt foarte bine, de aceea recomand clinica”, Adrian Gitan.

,,Am auzit de pe Facebook  de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara. Am văzut și la televizor câteva emisiuni cu domnul Dr. Ionuț Leahu și m-a convins. Fiind o clinică mare, acest lucru mi-a dat mai multă încredere. Mă confruntam cu câteva măsele lipsa de sus și de jos. Am urmat mai multe tratamente dentare, printre care cele de canal, parodontale, implanturi și coronițe. Mă simt foarte bine. Recomand cu încredere pentru că tot personalul este foarte drăguț, cu multă răbdare, profesionalism, iar acest lucru oferă persoanelor multă încredere”, Rodica Nîrb.

,,Recomand cu multă încredere Clinicile Dentare Dr. Leahu deoarece sunt singurele în care am beneficiat de profesionalism și promptitudine. Doamna Dr. Andreea Săndulescu este extrem de răbdătoare, iar ținta dumneai este satisfacția totală a pacientului. Am apreciat în mod deosebit faptul că doamna doctor a avut mare grijă de dinții mei propri și a lucrat în așa fel încât aceștia să facă un tot unitar cu dinții noi, adică cu implanturile. Rezultatul este impresionant atât din punct de vedere clinic, cât și estetic. Am primit foarte multe complimente pentru noul meu zâmbet”, Elena Stancea.

,,Am fost pacientul doamnei Dr. Andreea Săndulescu și al domnului Dr. Robert Lungu de la Clinica Dr. Leahu Pitești. Am fost foarte impresionat de dăruirea, răbdarea și profesionalismul acestora. Restul personalului, începând cu doamnele de la recepție și doamnele asistente, este, de asemenea, foarte amabil. Nu veți fi dezamăgiți dacă apelați la această clinică, deoarece veți beneficia de servicii de calitate”, Marian Stancea.

,,Am auzit de la un coleg de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova.  Profesionalismul și răbdarea doamnei Dr. Alice Petrache m-a determinat să vin cu băiatul pentru câteva tratamente stomatologice, anume: obturații, extracții și sigilări ale molarilor. Andi se simte foarte bine acum”, mama lui Andi Murgu.

,,Am mers în mai multe clinici, dar în clinica Dr. Leahu Craiova mi s-au rezolvat toate problemele cu care am venit. Am urmat tratamente pentru carii și mi-am pus coronițe dentare. Am fost mulțumită de personal și de doamna Dr. Alice Petrache. Mă simt foarte bine. M-a ajutat foarte mult că am știut costurile de la bun început”, Andreea Neagoe.

,,Auzindu-l pe domnul Dr. Leahu la televizor, pe Pro TV, m-am hotărât să vin să beneficiez de profesionalismul clinicilor din Craiova și să-mi tratez parodontoza. Până acum am realizat o igienizare profesională a întregii danturi, o terapie parodontală și câteva extracții. Mă simt foarte bine și sunt mulțumită. Consider că este cea mai bună clinică, de aceea am recomandat și colegilor de la muncă să vină aici”, Mariana Niculae.

,,Ceea ce m-a determinat să aleg clinica Dr. Leahu Craiova a fost profesionalismul medicilor. Mă confruntam cu parodontoză, iar aici mi s-au putut salva câțiva dinți prin terapie parodontală. Ulterior, am putut face implanturi dentare și acum mi-am pus și coronițele pe implanturi. Sunt foarte mulțumită și mă simt foarte bine cu implanturile”, Sabina Dincă.

,,Mă numesc Mariana Ionescu și sunt mama pacientei Alexandra Ionescu, în vârstă de 5 ani și jumătate, care a venit pentru prima dată în clinica Dr. Leahu, la vârsta de 2 ani. Fiind foarte mulțumită de modul de abordare, seriozitatea și profesionalismul dumneavoastră, am revenit cu drag și astăzi. Doamna Dr. Cristina Rizea ne-a fermecat din prima secundă, reușind să lege o prietenie cu fetița mea, care era ușor speriată de vizita la dentist (prima vizită cu amintiri). Pe lângă această barieră, doamna doctor a reușit printr-un temperament excepțional să sigileze toate cele 8 măsele într-o singură ședință. Felicitări și vom reveni cu încredere pentru viitoarele controale! Mulțumim!”

,,Mă numesc Ionescu Elena și sunt pacienta doamnei Dr. Andreea Săndulescu, de la clinica Dr. Leahu Pitești. Sunt foarte mulțumită de rezultatul final al lucrării. Interacțiunea cu doamna doctor a fost pe măsura așteptărilor. M-a sfătuit și mi-a oferit toate informațiile de care am avut nevoie pe întreg parcursul planului de tratament. Mi-am ales cea mai bună variantă de lucrare. Recomand cu drag tuturor pacienților Clinica Dr. Leahu!”

,,Am adus fetița pentru că îi apăruse carii pe dințișori. Dr. Mihaela Pârlog i-a făcut câteva obturații și sunt foarte mulțumită. Sofia nu mai acuză dureri și se simte mai bine acum. N-aș vrea să pierd empatia și seriozitatea cu care este tratată aici. Copilul meu vine cu zâmbetul pe buze la programări”, mama Sofiei Burlacu.

,,L-am văzut pe Dr. Leahu la TV, mi-a plăcut și am luat decizia de a veni la clinică. Problema a fost rezolvată. Am fost foarte mulțumită de serviciile clinicii, de Dr. Răzvan Valet, care lucrează cu devotament, milostenie pentru pacient, înțelegere și multă știință de carte și profesionalism. Eu fiind un pacient dificil. După tratament mă simt perfect pentru că pot mânca. Le-am recomandat clinica tuturor prietenelor mele cu vârsta cuprinsă între 72 și 82 ani. Recomand tuturor de câte ori pot, eu însămi am 78 de ani”, Mariana Sârbu.

,,Am auzit de Academia Spațială Dr. Leahu de la o prietenă. Doamna Dr. Asma este cea mai bună și i-a salvat dințișorii băiețelului meu rapid de cariile dentare prin sigilări. Sunt mulțumită de modul în care am fost tratați și de faptul că se simte foarte bine acum. Recomand clinica datorită condițiilor și pentru doamna doctor”, mama lui Cezar Costea.

,,Ceea ce m-a determinat să vin la Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova a fost proximitatea și profesionalismul, dar și aparatura modernă. Sunt foarte mulțumit de cum am fost tratat. Până acum am făcut o igienizare dentară profesională și câteva obturații. Mă simt foarte bine. Personalul a fost foarte amabil. Recomand clinica.” Ante Roguljic

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de la sora mea, care este pacientă. Argumentele ei m-au determinat să vin să-mi rezolv problemele dentare la mandibulă. Am făcut o intervenție chirurgicală complexă, ce a implicat inserarea a 6 implanturi dentare, iar a doua zi montarea lucrării provizorii fixe, cu care voi sta 6 luni, pentru a se vindeca osul și gingia. M-am recuperat destul de repede după operație. Sunt foarte mulțumit și mă simt bine”, Daniel Murgulet.

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu mi-am făcut abonament medical. După verificarea recenziilor de pe rețelele sociale, am ales să vin pentru a-mi trata cariile și pentru igienizarea periodică. Sunt mulțumită de tratamentele urmate, problemele mele au fost rezolvate de fiecare dată și nu au apărut altele. Recomand clinica pentru profesionalismul medicilor și al personalului care mi-a oferit de fiecare dată încredere.” Aleksandra Bjelakovic

,,Ceea ce m-a determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova au fost informațiile citite pe Internet despre ele că sunt mari și au aparatură modernă. Până acum am făcut o igienizare și câteva obturații dentare. Mă simt bine. Recomand clinica datorită profesionalismului și a personalului amabil”, Denisa Grigore.

,,Locuim în Irlanda de peste 20 de ani. În urma unui search pe Internet am ajuns la concluzia să venim în România. Tehnologia avansată, medicii specialiști și tratamentele revoluționare de înaltă calitate, ne-au făcut să ne oprim la Clinicile Dentare Dr. Leahu din București. Atât eu, cât și soțul am avut niște proceduri mai complexe: implanturi, sinus lifting, adiție de os, plus coroane. Suntem foarte mulțumiți de toate procedurile, nu am simțit durere. Recomandăm cu încredere serviciul de implantologie, cât și celelalte. De la prima consultație am fost foarte încântați de Dr. Ionuț Leahu, care ne-a dat o mare încredere de a merge mai departe. Mulțumim și domnului Dr. Alex Dragu și asistentei Crinuleț, cum îi spunea el. Recomandăm toate serviciile cu mare încredere. Suntem foarte mulțumiți de finalul lucrărilor, chiar dacă la noi a fost procedura mai lungă, s-a meritat! Vă mulțumim și vă felicităm pentru clinicile pe care le-ați deschis pe teritoriul României. Mult Succes!” – Violeta & Marcel Onufrei

,,Damian se confrunta cu carii și pentru că nu stătea pe scaunul stomatologic, am ales să venim la Academia Spațială Dr. Leahu și să intervenim cu sedare. Sunt mulțumită de modul cum a fost tratat. Copilul meu a fost foarte fericit după tratamentul făcut. Recomand clinica aceasta pentru professionalism. Legat de costuri, au fost suportabile, mi s-au prezentat toate informațiile aferente”, mama lui Damian.

,,Am auzit de Clinica Dr. Leahu Timișoara de pe Internet. Mi-am inserat 12 implanturi dentare și acum am lucrarea protetică finală. Mă simt bine și sunt mulțumit”, Florin Pruntea.

„Aveam nevoie de implanturi dentare în partea superioară și în partea inferioară, iar atunci au început căutările mele pe internet, pentru a afla care este clinica potrivită unde pot beneficia de acest serviciu. Atunci am descoperit Clinicile Dentare Dr. Leahu. Aparatura modernă întâlnită aici a fost primul factor de încredere pentru a accepta planul de tratament propus. Situația mea nu a fost una simplă la prima vedere, deoarece sunt diabetic, dar medicii din cadrul clinicii sunt profesioniști și mi-au oferit toate indicațiile necesare pentru ca afecțiunea pe care o am să nu fie un impediment în a obține o dantură sănătoasă. Sunt foarte mulțumit de rezultat și mă simt foarte bine acum după tratament. Recomand Clinicile Dentare Dr. Leahu deoarece medicii sunt pregătiți să răspundă tuturor nevoilor pacienților.”

„Un prieten a fost la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara pentru implanturi și mi-a recomandat și mie să vin aici. Eu aveam nevoie de aparat dentar, iar serviciile oferite au fost perfecte, iar problema mea a fost rezolvată într-un mod excepțional. După fiecare tratament stomatologic mi-au fost recomandate medicamentele exacte, de care aveam nevoie, astfel încât să nu apară nici-o problemă. Mă simt minunat! Am recomandat clinica și apropiaților. Principalele motive fiind: personalul prietenos și mereu săritor. Raportul calitate-preț este perfect.”

,,Ceea ce m-a determinat să aleg Clinicile Dentare Dr. Leahu Ploiești a fost profesionalismul și seriozitatea. Am urmat tratamente pentru parodontoză și implanturi dentare. Mă simt super, am încredere în zâmbetul meu acum și mă alimentez cum trebuie”, Claudiu Ioniță.

,,Clinica Dentară Dr. Leahu Ploiești mi-a fost recomandată de un pacient. Am venit la un control, iar apoi Dr. Leahu m-a sfătuit să-mi schimb lucrarea veche. Momentan am făcut igienizare dentară, implanturi și tratamente pe canal. Mă simt ok și nu aș vrea să pierd empatia medicilor din clinică”, Florica Marin

,,Am aflat de Clinicile Dentare Dr. Leahu Craiova de la televizor. Aveam probleme cu dantura și am ales sistemul de implanturi dentare Dinți ficși în 24 de ore. Mă simt foarte bine și recomand pentru profesionalism”, Petrică Moraru.

,,Am ales clinica Dr. Leahu Pitești pentru implant la maxilar. Am fost mulțumită după tratament. Mă simt foarte bine după implanturi. Recomand celor apropiați să vină pentru serviciile acordate”, Ioana Duculescu.

,,Am ales clinica Dr. Leahu Craiova pentru domnișoara Dr. Alice Petrache și suntem foarte mulțumiți. Băiețelului meu i s-au făcut câteva plombe și se simte foarte bine. Clinica este foarte curată și o recomandăm pentru personalul foarte amabil”, mama lui Eduard Gioroiu.

,,Clinicile Dentare Dr. Leahu mi-au fost recomandate de un pacient. Am venit pentru implanturi dentare și sunt super mulțumită. Deși am urmat un tratament ce a implicat sistemul fast&fixed, mă simt foarte, foarte bine. În viața mea s-a schimbat totul. Recomand clinica la toată lumea cu mare drag, pentru profesionalism, încredere și dragoste”, Daniela Florea.

,,Locuiesc în zona clinicii Dr. Leahu Craiova și am venit să-mi pun implanturi dentare. Am urmat un tratament complex, mai exact un pachet fast&fixed cu implanturi dentare. Mă simt excelent și recomand această clinică”, Stelian Predoi.

,,Mă numesc Tudor Dumitru și sunt pacientul doamnei Dr. Andreea Săndulescu, din cadrul clinicii Dr. Leahu Pitești, pe care o recomand în special cu toată încrederea, la fel și pe domnul Dr. Robert Lungu cu care am colaborat pe tot parcursul planului de tratament și căruia îi mulțumesc foarte mult pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Mulțumesc fumos și domnișoarei Andrada Spînu, pentru tot suportul și sprijinul acordat pe tot parcursul planului de tratament. Mulțumesc, de asemenea, personalului din cadrul recepției pentru comunicarea extraordinară și pentru că mi-au oferit toate informațiile de care aveam nevoie. Nu în ultimul rând și asistentelor pentru susținere și atenția acordată”, Dumitru Tudor.

,,Am ales Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru profesionalism. Am venit cu o problemă la un dinte, după care a urmat un tratament stabilit conform necesităților mele. Printre tratamentele efectuate au fost obturații, coronițe și terapia parodontală. Sunt mulțumită de cum am fost tratată și mă simt foarte bine. Recomand clinica datorită confortului, dotării cu aparaturi moderne, profesionalismului, personalului tânăr, amabil, receptiv la necesitățile pacientului și conduitei exemplare”, Ioana Neghină.

,,La Clinicile Dentare Dr. Leahu beneficiez de un abonament stomatologic oferit de serviciu. Am efectuat tratamente precum obturații, detartraj, parodontale și ortodontice. Mă simt foarte bine. Personalul este amabil”, Cristina Chirilă.

,,Mi-am pierdut dinții din cauza tratamentului pentru cancer și am purtat proteze dentare, astfel m-am hotărât să-mi pun dinți ficși, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Timișoara. Am beneficiat de un sistem de implanturi dentare atât jos, cât și sus, cu ajutorul procedurii Dinți ficși în 24 de ore. Mă simt completă acum. Recomand clinica pentru profesionalism și calitate”, Aneluța Hurwood.

,,Am aflat din media de Clinicile Dentare Dr. Leahu Timișoara. Tratamentele dentare realizate pentru Ariana sunt în regulă și se simte foarte bine. Recomand clinica pentru serviciile stomatologice ale copiilor”, mama Arianei Micu.

,,Am auzit dintr-o recomandare de doamna Dr. Alice Petrache. Am fost foarte mulțumită de modul în care a fost tratată fetița mea aici. Întâmpina probleme cu cariile dentare și acum se simte foarte bine. Recomand clinica pentru profesionalism”, mama lui Miriam Hobeanu.

,,Am auzit de Clinicile Dentare Dr. Leahu de pe Internet, iar recomandările pacienților și faptul că sunt medici diferiți pentru fiecare specializare în parte m-au determinat să aleg să încep soluționarea problemelor mele dentare aici. Nu consider că un singur medic ar trebui să le facă pe toate, nu ai cum să excelezi. De când au început să apară problemele dentare, am mers frecvent la stomatolog pentru soluționarea acestora, dar nu mi s-a oferit o variantă potivită pentru ele, ci doar s-au agravat. Mi-a fost teamă de intervenția chirurgicală, dar comunicarea bună pe care am avut-o cu medicii din această clinică m-a determinat să merg mai departe cu procedura. Intervenția a decurs normal, mi s-au extras restul de dinți distruși, care din păcate nu au mai putut fi salvați și am primit implanturi dentare pentru a putea beneficia de niște lucrări fixe, încă de-a doua zi. Recuperarea a fost foarte rapidă și fără complicații. Lucrările provizorii pe care le-am primit de-a doua zi după intervenție au fost foarte ok, m-am descurcat foarte bine cu ele și am putut zâmbi. Am respectat indicațiile medicilor de a evita mâncarea solidă și lucrurile au funcționat bine. Am lucrările finale de 2 ani și mă simt foarte bine cu ele, sunt extrem de ușoare și le simt ca fiind dinții mei . Merg periodic la controale, păstrez o igienă cât mai bună și folosesc și dușul bucal. Am avut o comunicare foarte bună cu medicii care m-au sfătuit ce este mai bine pentru mine. Recomand cu încredere Clinicile Dr. Leahu Ploiești, personalului nu îi pot acorda decât nota 10 plus”, Nicolae Miroiu.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134