Ți s-au propus implanturi zigomatice? Vino la Clinicile Dr. Leahu pentru o a 2-a opinie!

 

Barbat care tine un telefon cu imaginea unor implanturi ancorate in oasele pometilor
Specialiștii noștri în implantologie dentară recomandă implantul zigomatic pentru pacienții care suferă de atrofii severe ale oaselor maxilare, dar și pentru cei care doresc o lucrare fixă rapid, într-o singură ședință

De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 5 noiembrie 2018

Vizualizat de 1.016 utilizator/i

Implanturile zigomatice sunt unele dintre cele mai complexe intervenții care se pot efectua doar într-o clinică stomatologică dotată cu o tehnologie de ultimă generație. Acestea se adresează pacienților al căror os maxilar s-a retras și nu mai pot beneficia de implanturile clasice.

Tot mai mulți români își doresc să renunțe la proteza mobilă în favoarea unei proteze fixe. Însă, cei care nu au masă osoasă suficientă, au acum șansa unei intervenții ample prin care își pot reface dantura definitiv. Este vorba despre implanturile zigomatice care se inserează în oasele zigomatice. Acestea pornesc de la nivelul osului alveolar, străbat sinusul și se fixează chiar în oasele pomeților.

A doua părere contează!

Dacă ți-a fost propusă o astfel de intervenție și nu ești sigur de calea pe care vrei să o urmezi, Clinicile Dentare Dr. Leahu îți pun la dispoziție în mod gratuit o comisie medicală de specialiști care o să îți ofere o a doua opinie când vine vorba despre implanturi zigomatice. Ce trebuie să faci?

Trimite radiografia ta dentară la adresa de mail opiniezigomatice@drleahu.ro și vei primi răspuns în maximum 24 de ore. Nu uita! Orice pacient are dreptul să aleagă! În plus, fiecare pacient trebuie să primească sănătate reală și să aibă parte de o experiență excepțională.

Care sunt avantajele unei astfel de intervenții chirurgicale?

Implanturile zigomatice au anumite avantaje față de implanturile clasice. „Acest tip de implant le oferă pacienților posibilitatea de a avea o lucrare fixă o viață. Pentru că totul se face într-o singură intervenție, timpul de vindecare este considerabil mai redus decât în cazul implanturilor clasice”, explică medicul Ionuț Leahu.

Acesta adaugă: “Nu există intervenții ulterioare, precum operația de descoperire a implantului dentar și nu este nevoie de o operație chirurgicală suplimentară, de adiție osoasă”.

Implanturile zigomatice

Foto: nobelbiocare.com & Foto radiografie: cliniciledrleahu.ro

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777