search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • ro
it

Tot ce trebuie să știi despre fațete dentare. Dr. Dragu: „Trebuie să ne asigurăm că zâmbetul frumos este și sănătos” | VIDEO

 

Dinți înainte și după de fațetare
Fațete dentare

De: | Etichete: , , , | Comentarii: 0 | 28 martie 2019

Vizualizat de 407 utilizator/i

Pentru a avea un zâmbet impecabil, mulți oameni apelează la fațetele dentare. Dar, ce sunt fațetele dentare? Ei bine, fațetele dentare reprezintă un înveliș subțire din porțelan, realizat special pentru fiecare pacient, care se plasează pe suprafața dintelui pentru a îmbunătăți aspectul estetic sau pentru a proteja dintele.

Datorită tehnologiei CEREC CAD/CAM, pacienții pot beneficia de dinți mai albi și drepți și mai durabili, rapid, într-o singură ședință, fără tratamente dureroase.

„Când vream un zâmbet mai frumos, apelăm la fațete dentare. Cum procedăm? Ceramica integrală intră într-un aparat care este frezat până când ajunge fațeta sau coroană . Tot procesul acesta este 100% digital și nu mai există eroare”, a punctat medicul stomatolog Ionuț Leahu în cadrul matinalului de la Antena Stars.

Medicul Alexandru Dragu  a completat: „Înainte de a pune fațete, trebuie dinții îndreptați cu ajutorul aparatului dentar. Trebuie să ne asigurăm că zâmbetul frumos este și sănătos. Întreaga cavitate bucală se poate îndrepta în două zile”.

Spre deosebire de dinții naturali, fațetele ceramice nu se pătează de la cafea și țigări. Dacă sunt întreținute corespunzător și pacientul vine periodic la control, fațetele dentare au o durată de viață de 15-20 ani.

Ce nuanță pot să aleagă pacienții? „Noi, ca medici, le recomandăm pacienților să aibă o nuanță cât mai aproape de culoarea lor naturală a dinților. Trebuie să ținem cont de forma feței pacientului, de tenul acestuia, dar, evident, și de dorința pacientului”, a punctat medicul protetician Alexandru Dragu.

Vrei fațete dentare? În cadrul Clinicilor Dr. Leahu poți să găsești medici profesioniști care să pună pe primul loc sănătatea pacientului. Pentru programare sunați la numărul de telefon 021 9134.

Dr. Ionut Leahu
Dr. Ionut Leahu
Owner & Medic Dentist, competenţă Implantologie Orală la Dr. Leahu Dental Clinics
Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea.
Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134