021 9134 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Totul despre albirea dentară: doare, afectează dinții, cât ține rezultatul

 

Albirea dentara

De: | Etichete: , | Comentarii: 0 | decembrie 6th, 2018

Vizualizat de 148 utilizator/i

În timp, dantura noastră își pierde din strălucire și tot mai multă lume apelează cu succes la tehnica albirii dentare. Există o percepție general greșită conform căreia albirea dentară strică smalțul dinților. Totuși, ce este albirea dentară și cât este de sigură?

Colorarea dinților poate să apară din cauza băuturilor și alimentelor pe care o persoană le consumă. Alimentele și băuturile care pot afecta albul dinților sunt băuturile carbogazoase care conțin coloranți, cafeaua, vinul roșu, ceaiul sau fructele de pădure. Tutunul este și el dușmanul albului dinților.

În clinicile stomatologice Dr. Leahu, pacienții au la dispoziție ultima tehnologie în materie de albire dentară. Numele aparaturii este Lampa ZOOM, acesta fiind un dispozitiv prin care pacientul poate obține cele mai bune, rapide şi durabile rezultate în materie de albire.

Spre deosebire de alte metode profesionale de albire a dinților, Lampa Zoom oferă rezultate net superioare, care se păstrează un timp îndelungat, în doar 60 de minute. În funcție de stadiul de îngălbenire, dinții celor care folosesc tratamentul cu Lampa ZOOM vor fi seminficativ mai albi.

„Procedura nu distruge smalțul dinților. Această procedură nu provoacă durere pentru că se realizează sub anestezie locală. În primele 24 de ore pacientul poate simți o ușoară presiune la schimbările de temperatură”, spune medicul stomatolog Roxana Paraschiv, din cadrul Clinicilor Dr. Leahu.

Stadiul de albire final depinde foarte mult de gradul de albire al persoanei supuse procedurii. „Lampa Zoom albește până la 8 nuanțe. Trebuie punctat faptul că nu toată lumea poate avea parte de albire dentară. Este nevoie de o consultație de specialitate în prealabil deoarece există și contraindicații cum ar fi bolile parodontale, afecțiuni ale smalțului, plombe sau carii pe dinții frontali, vârstă mică și sarcină”.

Cât timp își vor păstra dinții albul?

Timpul de menţinere a rezultatelor variază în funcţie de alimentaţia adoptată şi a tabieturilor personale așa cum sunt țigările sau cafeaua. Medicii stomatologi recomandă repetarea tratamentului o dată pe an, pentru a păstra un efect optim dorit.

Vrei să-ți faci albire dentară și cauți o echipă de profesioniști? Nimic mai simplu. Sună la numărul de telefon 021 9134 și un specialist al Clinicilor Dentare Dr. Leahu te va consilia.

Rețeaua Dr. Leahu cuprinde astăzi șase clinici, patru în București, una în Pitești și una în Timișoara.

Dr. Ionut Leahu

Dr. Ionut Leahu

Owner & Medic Dentist, competenţă Implantologie Orală la Dr. Leahu Dental Clinics
Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea.
Dr. Ionut Leahu

Ultimele postari ale lui Dr. Ionut Leahu (vezi toate)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te și primești
automat e-book-ul!Cum faci ca prichindelul tău
să aibă dinți sănătoși?

Sfaturi Practice

Abonează-te la newsletter și primești
GRATUIT e-book-ul nostru!
close-link
clinica stomatologica Dr. Leahu

Părerea ta este importantă pentru noi!

Ai nevoie de o informație anume?
Nu ai găsit-o pe site? Vrem să te ajutăm!

Sunați la 0753 938 938

Dr. Ionut Leahu

Dr. Ionut Leahu

Owner & Medic Dentist, competenţă Implantologie Orală la Dr. Leahu Dental Clinics
Pentru mine, pacientul fericit este partenerul care mă ajută să îmi duc mai departe visul. Împreună, continuăm povestea.
Dr. Ionut Leahu

Ultimele postari ale lui Dr. Ionut Leahu (vezi toate)

close-link
GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.