Endodonție microscopică – Tratament de canal la microscop

Salvează dintele de la extracție! La Clinicile Dr. Leahu o echipă de specialiști în endodonție lucrează cu aparatură de ultimă generație pentru a-ți păstra dintele natural cu ajutorul tratamentelor de canal asistate la microscop. Rapid, sigur, fără durere.

eBook - Tratament de canal

Ghid complet despre obturația de canal sau „scoaterea nervului”

Te salvăm rapid de complicaţii şi dureri ale dinţilor printr-o formulă de lucru complexă, ce asigură calitate în stabilirea diagnosticului şi a tratamentului – folosind microscopul.

Acest microscop are avantajul de a putea fi folosit în aproape toate tratamentele stomatologice, datorită performanţelor sale optice  (măreşte de până la 25 de ori imaginea), fapt ce a modificat prognosticul ca singură soluţie terapeutică extracţia dintelui.

Doar folosind microscopul, medicul endodont din cabinetele stomatologice Dr. Leahu poate să stabilească un diagnostic concret al afecţiunilor, să trateze corect şi complet canalele după îndepărtarea nervului şi să realizeze proceduri complicate, imposibile cu ochiul liber.

Calitatea imaginii şi redarea cu fidelitate a culorilor îi permite endodontului vizualizarea celor mai fine detalii, foarte importante pentru diagnostic şi tratament. Este metoda cea mai eficientă de a depista canale ascunse, de a verifica curăţarea canalelor radiculare şi de a identifica mai uşor instrumente fracturate sau uitate (ace pe canale), perforaţii, inflamaţii, boli gingivale etc.

Tratamentele endodontice standard, realizate fără microscop, nu se încheie mereu cu succes. Spre exemplu, pot apărea complicaţii din cauza anatomiei rădăcinilor şi a canalelor, care pot fi uneori extrem de subţiri, curbate, calcificate sau chiar imposibil de găsit şi tratat cu ochiul liber. În cazul unui tratament stomatologic repetat, lucrurile se complică din cauza materialelor deja existente pe canale sau a perforaţiilor.

Spre deosebire de endodonţia standard, materialele moderne şi folosirea microscopului în procedurile stomatologice cresc rata de succes a tratamentelor cu până la 90%.

Medic stomatolog al clinicii Dr Leahu folosind cu succes microscopul Seliga pentru realizarea unui tratament endodontic la microscop

Folosirea microscopului în endodontia microscopică oferă un diagnostic și un tratament concret

Beneficiile endodonției microscopice în funcţie de proceduri:

 • Implanturile dentare – verificarea conturului gingival şi facilitarea procedurilor de sinus lift;
 • Chirurgia dentară – posibilitatea de a face incizii de mici dimensiuni, de a realiza suturi foarte fine pentru o vindecare mai rapidă şi dureri postoperatorii reduse;
 • Parodontologie – îndepărtarea în totalitate a ţesutului necrotic în timpul operaţiilor;
 • Pentru terapie – îndepărtarea în totalitate a dentinei alterate, adaptarea marginală a obturaţiilor;
 • Pentru proteze dentare – verificarea canalelor şi a adaptării lucrărilor dentare;


Avantajele tratamentului de canal asistat de microscop

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca dinții naturali. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele moderne, pentru a-ţi asigura tratamente stomatologice de calitate.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă pregătire.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă o bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu noile tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de servicii bune.

Tratament de canal (endodonție), la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu din:

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134