Endodonție microscopică – Tratament de canal la microscop

Tu ce mai știi de dintele tău? Te așteptăm în Clinicile Dentare Dr. Leahu, unde cu ajutorul microscopului dentar primești un diagnostic concret al afecţiunilor tale stomatologice și dai o nouă șansă dinților naturali. Tratamentul de canal asistat la microscop este realizat cu o precizie mult mai mare, spre deosebire de varianta clasică, motiv pentru care rata de succes crește.

Calitatea imaginii redată de instrumentul optic îi permite medicului endodont să vizualizeze cele mai fine detalii ale danturii tale, care sunt extrem de importante pentru diagnostic și tratament. Astfel, sunt depistate canalele ascunse ale dintelui și sunt curățate în profunzime.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

Medic stomatolog al clinicii Dr Leahu folosind cu succes microscopul Seliga pentru realizarea unui tratament endodontic la microscop

Folosirea microscopului în endodontia microscopică oferă un diagnostic și un tratament concret

Beneficii tratament endodontic:

  • Siguranță și confort, asistate de microscop;
  • Salvezi dintele;
  • Câștigi timp, tratamentul fiind realizat într-o singură ședință;


Avantajele tratamentului de canal asistat de microscop.

eBook - Tratament de canal

Ghid complet despre obturația de canal sau „scoaterea nervului”

Preț pentru tratament de canal la microscop

Cu ajutorul tratamentului de canal îți salvezi dintele natural și te bucuri de o dantură sănătoasă, funcțională și estetică. Cunoscut ca tratamentul pentru ”scoaterea nervului”, acesta asigură prevenirea sau tratarea infecțiilor care au ca punct de plecare interiorul dintelui. De cele mai multe ori, tratamentul endodontic este necesar atunci când pulpa dentară, adică nervul dintelui, este afectată din cauza unei carii dentare grave sau când dintele a suferit un traumatism.

În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, prețul unui tratament endodontic pornește de la 690 lei. Pentru mai multe informații referitoare la prețurile serviciilor stomatologice, poți consulta tabelul de mai jos, dar și pagina destinată din site, aici.

Cât costă să scoți nervul unui dinte sau a unei măsele – în detaliu

Serviciu Preț
Tratament la microscop de la 690 lei
Retratament la microscop de la 690 lei
Aplicare pivot fibră de sticlă 270 lei

Cum se face planul de tratament pentru obturațiie de canal și stabilirea tarifelor

Pentru a afla ce presupune tratamentul pentru scoaterea nervului și tratarea dintelui pe canal, te așteptăm la o consultație la medicul endodont. În cadrul acestui consult, vei primi toate informațiile cu privire la costul total al tratamentului enododontic. De asemenea, stomatologul te va îndruma să faci și o radiografie retroalveolară, pentru a vedea exact rădăcina dintelui.

Tratament de canal (endodonție), la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu din:

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134