Tratamentul de canal la microscop

Tratamentul de canal asistat la microscop este recunoscut drept tratamentul prin care este ,,scos nervul dintelui” și reprezintă o intervenție stomatologică ce tratează afecțiunile pulpei dentare. Utilizarea microscopului oferă o precizie mult mai mare spre deosebire de varianta clasică, motiv pentru care rata de succes a acestui tratament crește.

Calitatea imaginii redată de instrumentul optic îi permite medicului endodont să vizualizeze cele mai fine detalii ale danturii tale, să depisteze canalele ascunse ale dintelui și să le curețe în profunzime.

Tratamentul endodontic la microscop este cel care salvează dintele natural de la extracție și îți oferă șansa unui zâmbet din nou sănătos. Intervenția nu implică dureri sau disconfort, totul realizându-se sub efectul anesteziei locale. 

Care sunt etapele tratamentului de canal la microscop?

1. Prima etapă constă în consultul stomatologic, pentru care vei avea nevoie și de o radiografie dentară. Medicul endodont va examina cavitatea orală, va identifica afecțiunile dentare și îți va propune un plan de tratament personalizat.

2. Dacă medicul specialist ți-a recomandat un tratament de canal la microscop, acesta va presupune îndepărtarea pulpei dentare afectate, urmată de curățarea în profunzime a dintelui și umplerea spațiului rămas gol cu un material special, totul doar într-o singură ședință.

Beneficii tratament endodontic:

  • Salvează dintele de la extracție;
  • Oferă siguranță, confort și un grad ridicat de precizie;
  • Tratamentul se realizează într-o singură ședință, economisind timp.


Avantajele tratamentului de canal asistat de microscop.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

Costul tratamentului de canal asistat la microscop

Cu ajutorul tratamentului de canal asistat la microscop îți salvezi dintele natural și te bucuri de o dantură sănătoasă și funcțională. În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, prețul unui astfel de tratament pornește de la 680 lei.

Serviciu Preț
Tratament la microscop Începând de la 680 lei
Retratament la microscop Începând de la 940 lei
Aplicare pivot fibră de sticlă 270 lei

Tratament de canal asistat la microscop în Clinicile Dentare Dr. Leahu din:

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

 

 

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9777