search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • ro
it

Tratament stomatologic pentru pacienți cu dizabilități

Bolnavii de autism, schizofrenie sau epilepsie pot fi tratați în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu

Și cei care suferă de autism, schizofrenie sau epilepsie se pot confrunta cu probleme stomatologice, la fel ca restul oamenilor. În toate cele opt Clinici Dentare Dr Leahu din București și din țară (cinci în București, o clinică în Pitești, o clinică în Timișoara, o clinică în Turda, una în Oradea și alta în Constanța) pot beneficia de tratament stomatologic de calitate bolnavii de autism, schizofrenie sau epilepsie.

Metodele folosite de medicul dentist pentru persoanele cu dizabilități

Procedurile stomatologice se realizează în cazul acestor pacienți numai în urma sedării, a inhalosedării sau a sedării conștiente.

Întrucât comunicarea dintre medic și pacient este extrem de importantă, medicii echipei Dentare Dr. Leahu vor avea grijă ca pacienții să se simtă în largul lor în cabinetul stomatologic, indiferent de problema de sănătate cu care se confruntă. Medicii se ocupă de consilierea părintelui sau al tutorelui, iar tratamentul este realizat în condiții optime, într-o singură ședință.

Clinicile Dentare Dr. Leahu dispun de aparatură specializată, de ultimă generație, pentru ca pacientul să se simtă în siguranță și procedurile să fie realizate cu succes.

Dr. Ionuț Leahu

„Plecăm de la premisa că nu există pacient cu probleme de natură stomatologică a cărui rezolvare să nu o găsească în clinicile noastre din București și din țară. Tocmai de aceea, am privit tratarea acestor pacienți ca pe o provocare și, de ce nu, ca pe un gest de umanizare. Am încercat să înțelegem și să depășim barierele de care se lovesc și să-i ajutăm. Vom continua acest lucru și pe viitor”

Testimoniale pacienți

“Nu este ușor pentru un copil cu autism să meargă la stomatolog. Acești copii nu au răbdare să stea prea mult timp cu gura deschisă și trebuie sedați. Mulți dintre medici refuză din start să îi trateze, iar alții nu au experiență cu ei și nu ne primesc. Dumneavoastră ați făcut-o și vă mulțumim”

Cojocaru Daniela, mama unui copil autist în vârstă de 18 ani

“Este destul de dificil să porți o conversație cu ea și cu atât mai greu să o aduci pe scaunul stomatologic. Mulți medici au refuzat să intervină pentru că le era frică. Le este teamă de felul în care ar putea reacționa pacientul. Am avut mare noroc cu clinica dumneavoastră, iar fiica mea nu doar că nu se teme, ci chiar vine cu plăcere”

Diaconescu Dorina, mama unei fete cu probleme schizofrenice

Echipa de medici si asistenta in timpul unui tratament stomatologic, pentru un pacient cu dizabilitati
Orice caz este tratat cu grijă și atenție de către medicii stomatologi din cadrul clinicilor Dr. Leahu
Echipa de medici dentisti specialisti in lucrul cu pacienti cu dizabilitati, in timpul interventiei
Medicii din clinicile stomatologice Dr. Leahu au experiență în tratarea celor mai dificile cazuri, chiar cu în cazul pacienților cu dizabilități

Ce este autismul?

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologica, în care persoanele afectate au dificultăți în a dezvolta relații sociale normale, pot utiliza un limbaj anormal sau lipsit de nuanțe, uneori nu pot comunica deloc și se comporta în moduri compulsive.

Ce este epilepsia?

Epilepsia este o boală cronică ce cauzează crize epileptice recurente, neprovocate. Epilepticii pot avea crize, timp în care nu conștientizează ce li se întâmplă.

Ce este schizofrenia?

Schizofrenia este o tulburare mentală cronică și severă care afectează modul în care o persoană crede, simte și se comportă. Persoanele cu schizofrenie pot avea un comportament extrem de dezordonat, care afectează activitatea zilnică.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de oreAtașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134