021 9134 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

NOU! Tratamente de estetică facială disponibile la Dr. Leahu

1.TOXINA BOTULINICĂ

Ce este toxina botulinică?

Ai simțit asta pe pielea ta, timpul nu iartă pe nimeni și odată cu înaintarea în vârstă ridurile încep să fie tot mai proeminente. De aceea, ai nevoie să apelezi la diferite servicii de estetică, de care poți dispune chiar în cadrul clinicii Dr Leahu! Toxina botulinică, în termeni populari botoxul, este o injecție cosmetică care te ajută să îți recapeți aspectul tânăr și ferm al pielii. Procedura de injectare a toxinei botulinice este una simplă și nu necesită perioadă de recuperare. Pacientul poate reveni la activitățile sale zilnice imediat după ce părăsește cabinetul. Acest tratament cosmetic nonchirurgical nu este dureros și durează doar câteva minute, având efecte estetice extraordinare!

Ce tratăm cu toxina botulinică?

ridurile dinamice de pe frunte;
ridurile dintre sprâncene sau ridurile de încruntare;
ridurile de la colțul exterior al ochilor, denumite și talpa gâștii;
ridurile Bunny care apar ca urmare a încrețirii repetate a nasului;
ridurile din jurul gurii;
șanțurile Marioneta care pleacă de la colțurile gurii spre mandibulă;

2. ACIDUL HIALURONIC

Ce este acidul hialuronic?

Injectarea cu acid hialuronic este o altă procedură estetică remarcabilă, de care poți beneficia la Clinicile Dr Leahu. Acidul hialuronic este o substanță care se găsește în corpul uman, inclusiv la nivelul țesutului pielii și care ajută la menținerea apei și hidratarea fibrelor de colagen și elastină. Odată cu trecerea anilor concentrația de acid hialuronic din piele începe să scadă, rezultatul fiind o piele mai uscată, vizibil îmbătrânită, deloc estetică. Tratamentul cu acid hialuronic redă elasticitatea pielii, umple ridurile fine și corecteză anumite imperfecțiuni. Această procedură estetică este una simplă, nedureroasă. Rezultatele se pot vedea imediat și durează între 6 și 24 de luni.

Ce tratăm cu acidul hialuronic?

ridurile de expresie;
ridurile statice;
conturul nedefinit al buzelor;
pierderea volumului natural al pomeților;
aspectul de față căzută;
șanțurile nazogeniene;
șanțul periorbital, șanțul lacrimilor;
ridurile de la nivelul obrajilor și ridurile de pe gât;
în general orice rid, orice zonă tegumentară îmbătrânită;
pielea care nu mai este estetică, îmbătrânită, lipsită de luminozitate;

3. LIFTING CU FIRE

Ce este liftingul cu fire?

Îți dorești o piele frumoasă, estetică, fără riduri și un contur frumos al feței, dar nu ești dispusa să apelezi la bisturiu? Poți apela la Clinicile Dr Leahu! Liftingul cu fire este o procedură estetică minim invazivă cu ajutorul căreia vei obține garantat un chip mai tânăr cu până la 10 ani, fără durere și fără cicatrici, totul în doar câteva minute. Avantajul major al tratamentului este acela că se poate asocia și cu alte proceduri estetice chirurgicale sau nechirurgicale. Nu există efecte secundare sau reacții adverse.

Tipuri de fire:

Liftingul se poate realiza cu două tipuri de fire, de rejuvenare și de tracțiune. Firele de rejuvenare induc procese de întinerire locală prin sinteza de colagen. Rezultatele estetice pot dura între 6 luni și un an, în funcție de numărul de fire folosite.

Firele de tracțiune sau firele cu cârlige tratează etajul inferior al feței, cu extensie spre cervical (zona gatului). Acestea crează un efect de lifting și oferă elasticitatea si fermitatea datorită a pielii. Efectul durează între 9 luni și 3 ani.

Ce tratăm cu liftingul cu fire?

ridurile de pe frunte;
ridurile de pe gât și decolteu;
aspectul de față căzută;
bărbia dublă sau gușa, deloc estetică;
liniile adânci ce unesc colțurile gurii cu nasul;
ridurile dintre sprâncene sau ridurile de încruntare;
conturul, aspectul nedefinit al mandibulei;
șanțurile Marioneta care pleacă de la colțurile gurii spre mandibulă;

4. PEELING CHIMIC

Ce este peelingul chimic facial?

Peelingul chimic facial este o procedură estetică, dermato-cosmetică, ce îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii, corectează petele și stimulează producția de colagen. Rezultatul este un ten mai luminos, mai curat și vizibil întinerit. Peelingul chimic superficial este ideal pentru curățarea și exfolierea tenului și poate fi realizat pe toate tipurile de piele. Această procedură estetică, desfășurată în cadrul Clinicilor Dr Leahu, este una simplă, nu necesită anestezie și nu doare. Pacientul poate resimți un ușor disconfort la nivelul pielii, însă acesta va dispărea în scurt timp. Este necesară o singură programare la clinica Dr Leahu și nu există perioadă de recuperare. După intervenție se recomandă curățarea și hidratarea corespunzătoare a pielii.

Ce tratăm cu peelingul facial?

ridurile fine;
un ten lipsit de luminozitate;
depigmentarea inestetică a tenului;
urmele lăsate de acnee, pielea care nu este estetică;

Ce tratăm cu terapia Vampir?

ridurile fine;
liniile din jurul gurii și nasului;
cicatricile post-acneice;
porii dilatați;
conturul feței;

5. TERAPIA VAMPIR (PRP)

Ce este terapia Vampir?

Tratamentul cu plasmă proprie îmbogăţită cu trombocite (terapie PRP), cunoscut și sub numele de terapia Vampir, este o procedură estetică ce constă în recoltarea unei cantități mici de sânge care, în urma unui proces de prelucrare, se injectează la nivelul feței pacientului. Rezultatul este o piele mai tânără, cu mai puține riduri și mai estetică. Procedura este realizată în 30 – 40 de minute și necesită o anestezie simplă locală.

Tratamentul nu presupune o perioadă lungă de recuperare și nu lasă cicatrici. La recomandarea medicul estetician se poate folosi și în combinație cu alte tratamente și proceduri chirurgicale.

Procedura estetică are ca efect primordial creșterea calității tegumentului, adică îmbunătățește elasticitatea, grosimea, vascularizația, hidratarea tegumentului, toate acestea printr-un procedeu lipsit de riscuri ce face apel la capacitatea de regenerare proprie a organismului nostru.

Dr. Adrian Nicolae Alexandru

Doctorul Adrian Nicolae Alexandru a absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti in anul 2000. În anul 2002 a inceput specializarea in Clinica de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, devenind medic specialist in 2008 si medic primar in 2013.

Din 2007 ocupa postul de Asistent Universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Facultatea de Medicina – catedra de Chirurgie Plastica Microchirurgie Reconstructiva. Cursurile de pregatire din tara si din strainatate, in domeniul chirurgiei plastice si al celei estetice, activitatea din chirurgia plastica reconstructiva si activitatea din chirurgia estetica au dus la conturarea unui nivel inalt de profesionalism, precum si la o permanentă perfecţionare profesională.

Dr. Adrian Nicolae Alexandru

Tratamente

ServiciuPret
Consultatie dermatologie estetica  150 lei
Nefertiti lift1400 lei
Tratamentul ridurilor profunde cu acid hialuronic1380 lei
Supliment acid hialuronic in tratamentul ridurilor profunde  690 lei
Retus gratuit in tratamentul ridurilor profunde cu acid hialuronic      0 lei
Refacere volumetrie pometi / fata2300 lei
Refacere volumetrie pometi / fata – flacon suplimentar  920 lei
Refacere volumetrie pometi / fata – retus gratuit in limita a 0.25 m      0 lei
Lifting facial cu fire resorbabile PDO – 10 fire  920 lei
Lifting facial cu fire resolbabile PDO – supliment peste 20 fire , pret/fir    69 lei
Lifting facial cu fire de tractiune – 4 fire barb1380 lei
Lifting facial cu fire de tractiune – fir suplimentar  276 lei
Lifting facial cu fire de tractiune – happy lift  552 lei

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente de estetică facială într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Dacă nu doriți să apelați la metodele chirurgicale, care implică folosirea bisturiului, aceste tratamente de estetică facială injectabile sunt soluția eficientă pentru obținerea unui ten vizibil întinerit.

Soluții diverse

La Clinica Dr. Leahu Caramfil efectuăm tratamente minim-invazive pentru toate tipurile de ten, astfel încât tu să te poți bucura de un aspect tânăr și ferm al pielii.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a serviciilor.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Dr. Adrian Nicolae Alexandru, Medic Primar Chirurgie Plastică și Reconstructivă, va fi la dispoziția ta pentru o consultație personalizată și alegerea celui mai bun tratament de estetică facială adaptat nevoilor tale.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Clinica Dr. Leahu Caramfil vă oferă o gamă variată de tratamente de estetică facială menite să atingă obiectivele tale de frumusețe.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri estetice nechirurgicale, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de oreGDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.