search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Trei aparate revoluționare pe care trebuie să le aibă o clinică stomatologică

 

De: | Etichete: , , , , , , , , , , , , , , | Comentarii: 0 | 18 mai 2016

Vizualizat de 1.280 utilizator/i

Medicina înseamnă evoluție și de la un an la altul apar pe piață aparate revoluționare menite să-i ajute pe pacienți, dar și pe medici. Iată trei aparate de ultimă generație care ar trebui să se găsească în toate clinicile stomatologice care se respectă:

  1. VElSCOPE

Specialiștii au inventat un aparat care poate depista în câteva minute eventuale celule canceroase. Cancerul oral poate afecta tot ce ține de gură și cavitatea bucală, precum buzele, cerul gurii, gingiile, limba, laringe, faringe.

Singurul aparat din România, aprobat de Health Canada şi de Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru depistarea cancerului oral, poartă numele de VELSCOPE. Aparatul este revoluționar deoarece poate depista prezenţa cancerului în fază incipentă.

  1. Microscopul Carl Zeiss

Microscopul Carl Zeiss este o necesitate pentru orice clinică care se respectă. Cu ajutorul acestuia, medicul endodont poate să stabilească un diagnostic concret în diferite afecțiuni. Microscopul are imensul avantaj că poate mări de până la 25 de ori imaginea și permite medicului să vadă cele mai fine detalii ale pacientului. Conform cifrelor,  folosirea microscopului în procedurile stomatologice crește rata de succes a tratamentelor cu până la 90%.

  1. Lampa ZOOM

Lampa ZOOM este un aparat ce atinge perfecțiunea în materie de albire dentară. Cu ajutorul acesteia, pacientul care dorește albirea poate pleca acasă mulțumit deoarece obține rezultate bune, rapide și durabile. Ce înseamnă eficiența lămpii în cifre? Pacienții pot obține dinți mai albi cu 6 nuanţe, în doar 60 de minute. În plus, albirea cu Lampa ZOOM nu are efecte adverse.

 

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134