search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal it fr

Turism dentar la Clinicile Dentare Dr. Leahu

Turism dentar - sănătate reală și experiență excepțională!

Turismul dentar s-a dezvoltat rapid în ultima perioadă, din nevoia pacienților de a beneficia de tratamente stomatologice și implanturi dentare de calitate, dar la un preț corect.

Îți oferim acum posibilitatea, prin programul de Turism Dentar pe care îl desfășurăm, ca într-un singur sejur să îți poți rezolva toate problemele dentare beneficiind de tratamente realizate cu o tehnologie modernă, materiale de calitate, medici stomatologi cu experiență, totul pentru sănătatea ta.

Îți punem la dispoziţie o gamă completă de tratamente stomatologice: implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare etc., medici specializaţi în toate ramurile stomatologiei, tehnologie modernă şi materiale de calitate conform standardelor europene, totul pentru sănătatea ta.

Turism dentar, la Clinicile Stomatologice Dr. Leahu din:

Prin programul de Turism Dentar beneficiezi de oportunitatea de a îmbina tratamentele stomatologice cu o frumoasă vacanţă pe meleagurile româneşti, în doar câteva zile. Datorită tehnicii noastre de lucru şi a aparaturii performante din dotare, nu vei petrece toată ziua pe scaunul stomatologului, indiferent de cât de complexă este urgența ta stomatologică.

Regăseşte-ţi zâmbetul în doar 24 de ore!

Pentru că ştim cât de preţios este timpul tău, îţi punem la dispoziţie programele de implant dentar Fast & Fixed şi One Visit Dentistry (CEREC – coroane și fațete dentare) prin care ai parte de un zâmbet funcţional în 24 de ore, printr-o singură intervenţie, la un preț pe care îl ştii de la început.

SKY Fast & Fixed de la Bredent

Dr. Ionuț Leahu le oferă pacienților veniți de peste hotare tratamente la standarde internaționale și prețuri accesibile, comparativ cu alte țări, în programul de turism dentar

Vrei să uiţi de protezele dentare clasice, incomode?

Numeroşi pacienţi, care şi-au pierdut sau sunt pe cale să-şi piardă toţi dinţii, îşi doresc o restaurare fixă fără a mai fi nevoiţi să suporte proceduri complicate de adiţie osoasă, ce presupun timp de aşteptare mai îndelungat şi costuri suplimentare. De aceea, noi îți recomandăm implanturi germane Bredent.

Avantajele majore ale utilizării sistemului de implanturi dentare SKY Fast & Fixed de la Bredent sunt:

 • Rapiditatea procedurii: un zâmbet complet funcţional în 24 de ore
 • Extracţie şi implantare într-o singură intervenţie
 • Planificarea timpului şi a costurilor
 • Intervenţie minim invazivă
 • Dinţi ficşi cu care poţi mânca imediat după operaţie

One Visit Dentistry (CEREC)

Sistemul CAD/CAM de la Cerec oferă posibilitatea de a realiza lucrări dentare rapide și restaurări de calitate, pentru un zâmbet perfect, în timp record

Uită de tratamentele stomatologice de lungă durată!

Sistemul inovator Cad/Cam, dezvoltat de Sirona CEREC, se bazează pe o cameră video performantă care captează cu acurateţe zona vizată. După realizarea designului computerizat, informaţia este transmisă aparatului de frezare, ce va realiza rapid şi precis restaurearea proiectată din ceramică de calitate, totul într-o singură şedinţă.

 • Aspect estetic excelent (faţete, coroane dentare)
 • Potrivire perfectă
 • Realizare rapidă. Nu necesită perioade lungi de aşteptare
 • Fără taxă de urgenţă stomatologică
 • Material biocompatibil
 • Amprenta digitală.

Turism dentar în România!

Beneficiază de tratamente stomatologice de calitate urmând pașii de mai jos:

 • Trimite-ne o radiografie dentară panoramică recentă la adresa de e-mail programari@drleahu.ro sau completează formularul de contact de pe site-ul nostru
 • Organizăm totul astfel încât sejurul medical să fie cât mai plăcut.

Vei beneficia de tarife preferenţiale la cazare, chiar în aceeaşi locaţie unde este amplasată clinica noastră stomatologică.

 • Prevenţie

La sfârşitul tratamentului stomatologic vei primi factura şi recomandările medicale necesare pentru a-ți menţine sănătatea dentară.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca dinții naturali. De aceea, sunt foarte importante vizitele regulate la medicul stomatolog.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

Avem politică de osteointegrare a implantului (dacă nu se vindecă corect un implant inserat la noi, îl înlocuim fără cost)

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă pregătire.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă o bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu noile tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de servicii de calitate.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore



  Atașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

  Dr. Leahu Dental Clinics

  021 9134