search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
 • Engleză
 • Română
it

Turism dentar la Clinicile Dentare Dr. Leahu

Turism dentar - sănătate reală și experiență excepțională!

Turismul dentar s-a dezvoltat rapid în ultima perioadă, din nevoia pacienților de a beneficia de tratamente stomatologice și implanturi dentare de calitate, dar la un preț corect.

Îți oferim acum posibilitatea, prin programul de Turism Dentar pe care îl desfășurăm, ca într-un singur sejur să îți poți rezolva toate problemele dentare beneficiind de tratamente realizate cu o tehnologie de ultimă generație, materiale de top, medici stomatologi cu experiență, totul pentru sănătatea ta.

Ai nevoie de un tratament complex pentru a-ţi recăpăta zâmbetul, dar costurile din țara de reședință sunt prea ridicate?

Acum, în Clinicile stomatologice Dr. Leahu am dezvoltat, special pentru tine, tratamente stomatologice care te vor ajuta să economisești până la 50% în comparaţie cu acelaşi tratament oferit de dentiștii din ţara ta, oferindu-ți servicii de calitate la prețul corect.

Îți punem la dispoziţie o gamă completă de tratamente stomatologice: implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare etc., medici specializaţi în toate ramurile stomatologiei, tehnologie de ultimă oră şi materiale de calitate conform standardelor europene, totul pentru sănătatea ta.

Actrita Kristanna Loken, cunoscuta pentru rolul din Terminator 3, ne-a vizitat la clinica stomatologica Dr. Leahu Rin Grand Hotel – Centru de Excelenta in Implantologie Dentara si a fost placut impresionata! Datorita tehnologiei utilizate aici, tot mai multi pacienti straini aleg sa mearga la o clinica stomatologica marca Dr. Leahu.
Prin programul de Turism Dentar beneficiezi de oportunitatea de a imbina tratamentele stomatologice cu o frumoasa vacanta pe meleagurile romanesti, in doar cateva zile.
Odata cu promovarea turismului dentar, a crescut si numarul de straini care trec pragul clinicilor stomatologice Dr. Leahu pentru implanturi dentare, la costuri cu peste 50% mai mici decat in tara de origine si cu planuri de servicii mult mai rapide. In cadrul proiectului de turism dentar, strainii imbina utilul cu placutul: isi repara dantura cu cele mai inovatoare sisteme de implanturi dentare si au ocazia sa viziteze si o tara straina. Iata un caz de pacient strain care a ales Dr. Leahu pentru implanturi dentare si este pe deplin satisfacut de decizia luata.
Aparatura medicala de ultima generatie si curatenia din clinici m-au impresionat de la prima vizita. Medicii sunt tineri dar in acelasi timp profesionisti, deschisi la tot ce inseamna tratamente moderne. Vin din Napoli si distanta nu a reprezentat o problema. Ca de obicei, sejurul a fost organizat in totalitate, de la transportul de la aeroport si cazarea in aceeasi cladire, pana la intampinarea efectiva in clinica si suport in limba italiana. Voi reveni cu drag! (Mario Carannant)

Prin programul de Turism Dentar beneficiezi de oportunitatea de a îmbina tratamentele stomatologice cu o frumoasă vacanţă pe meleagurile româneşti, în doar câteva zile. Datorită tehnicii noastre de lucru şi a aparaturii performante din dotare, nu vei petrece toată ziua pe scaunul stomatologului, indiferent de cât de complexă este urgența ta stomatologică.

Regăseşte-ţi zâmbetul în doar 24 de ore!

Pentru că ştim cât de preţios este timpul tău, îţi punem la dispoziţie programele de implant dentar Fast & Fixed şi One Visit Dentistry (CEREC – coroane și fațete dentare) prin care ai parte de un zâmbet funcţional în 24 de ore, printr-o singură intervenţie, la un preț pe care îl ştii de la început.

SKY Fast & Fixed de la Bredent

Dr. Ionuț Leahu le oferă pacienților veniți de peste hotare tratamente la standarde internaționale și prețuri accesibile, comparativ cu alte țări, în programul de turism dentar

Vrei să uiţi de protezele dentare clasice, incomode?

Numeroşi pacienţi, care şi-au pierdut sau sunt pe cale să-şi piardă toţi dinţii, îşi doresc o restaurare fixă fără a mai fi nevoiţi să suporte proceduri complicate de adiţie osoasă, ce presupun timp de aşteptare mai îndelungat şi costuri suplimentare. De aceea, noi îți recomandăm implanturi germane, numărul 1 în lume – Bredent.

Avantajele majore ale utilizării sistemului de implanturi dentare SKY Fast & Fixed de la Bredent sunt:

 • Rapiditatea procedurii: un zâmbet complet funcţional în 24 de ore
 • Extracţie şi implantare într-o singură intervenţie
 • Planificarea timpului şi a costurilor
 • Intervenţie minim invazivă
 • Dinţi ficşi cu care poţi mânca imediat după operaţie

One Visit Dentistry (CEREC)

Sistemul CAD/CAM de la Cerec oferă posibilitatea de a realiza lucrări dentare rapide și restaurări de calitate, pentru un zâmbet perfect, în timp record

Uită de tratamentele stomatologice de lungă durată!

Sistemul inovator Cad/Cam, dezvoltat de Sirona CEREC, se bazează pe o cameră video performantă care captează cu acurateţe zona vizată. După realizarea designului computerizat, informaţia este transmisă aparatului de frezare, ce va realiza rapid şi precis restaurearea proiectată din ceramică de cea mai bună calitate, totul într-o singură şedinţă.

 • Aspect estetic excelent (faţete, coroniţe)
 • Potrivire perfectă
 • Realizare rapidă. Nu necesită perioade lungi de aşteptare
 • Fără taxă de urgenţă stomatologică
 • Material biocompatibil
 • Amprenta digitală.

Turism dentar în România!

Beneficicieaza de tratamente stomatologice de calitate şi economiseşte până la 50%, urmând paşii de mai jos:

 • Trimite-ne o radiografie dentară panoramică recentă la adresa de e-mail programari@drleahu.ro sau completează formularul de contact de pe site-ul nostru
 • Organizăm totul astfel încât sejurul medical să fie cât mai plăcut.

Vei beneficia de tarife preferenţiale la cazare, chiar în aceeaşi locaţie unde este amplasată clinica noastră stomatologică. Transportul de la aeroport este gratuit!

 • Garanţie şi prevenţie

La sfârşitul tratamentului stomatologic vei primi factura, garanţia şi recomandările medicale necesare pentru a-ți menţine sănătatea dentară.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de oreAtașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134