021 9134 Locatii   stegulet it stegulet en stegulet ro
Linie telefonică cu tarif normal

Turism dentar la clinicile stomatologice Dr. Leahu

Sănătate şi turism dentar la preţuri fără concurenţă!

Turismul dentar s-a dezvoltat rapid in ultima perioada din nevoia pacientilor de a beneficia de tratamente stomatologice și implanturi dentare de calitate dar la un pret corect.

Îti oferim acum posibilitatea, prin programul de Turism Dentar pe care il desfasuram ca intr-un singur sejur sa iti poti rezolva toate problemele dentare beneficiind de tratamente realizate cu tehnologie de utlima generatie, materiale de top, medici stomatologi cu experiență, totul pentru sanatatea ta.

Ai nevoie de un tratament complex pentru a-ţi recăpăta zâmbetul, dar costurile din țara de reședință sunt prea ridicate?

Acum, în clinicile stomatologice Dr. Leahu am dezvoltat, special pentru tine, tratamente stomatologice care te vor ajuta să economisești până la 50% în comparaţie cu acelaşi tratament oferit de dentiștii din ţara ta, oferindu-ți servicii de calitate la prețul corect.

Îți punem la dispoziţie o gamă completă de tratamente stomatologice : implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare etc.,  medici specializaţi în toate ramurile stomatologiei, tehnologie de ultimă oră şi materiale de calitate conform standardelor europene, totul pentru sănătatea ta.

Prin programul de Turism Dentar beneficiezi de oportunitatea de a îmbina tratamentele stomatologice cu o frumoasă vacanţă pe meleagurile româneşti, în doar câteva zile. Datorită tehnicii noastre de lucru şi a aparaturii performante din dotare, nu vei petrece toată ziua pe scaunul stomatologului, indiferent de cât de complexă este urgența ta stomatologică.

Regăseşte-ţi zâmbetul în doar 24 de ore!

Pentru că ştim cât de preţios este timpul tău, îţi punem la dispoziţie programele de implant dentar Fast & Fixed şi One Visit Dentistry (CEREC – coroane și fațete dentare) prin care ai parte de un zâmbet funcţional în 24 de ore, printr-o singură intervenţie, la un preţ pe care îl ştii de la început.

SKY Fast & Fixed de la Bredent

fast&fixed

Vrei să uiţi de protezele dentare clasice, incomode?

Numeroşi pacienţi, care şi-au pierdut sau sunt pe cale să-şi piardă toţi dinţii, îşi doresc o restaurare fixă fără a mai fi nevoiţi să suporte proceduri complicate de adiţie osoasă, ce presupun timp de aşteptare mai îndelungat şi costuri suplimentare. De aceea, noi îți recomandăm implanturi germane, numărul 1 în lume – Bredent.

Avantajele majore ale utilizării sistemului de implanturi dentare SKY Fast & Fixed de la Bredent sunt:

 • Rapiditatea procedurii: un zâmbet complet funcţional în 24 de ore
 • Extracţie şi implantare într-o singură intervenţie
 • Planificarea timpului şi a costurilor
 • Intervenţie minim invazivă
 • Dinţi ficşi cu care poţi mânca imediat după operaţie

One Visit Dentistry (CEREC)

cerec

Uită de tratamentele stomatologice de lungă durată!

Sistemul inovator Cad/Cam, dezvoltat de Sirona CEREC, se bazează pe o cameră video performantă care captează cu acurateţe zona vizată. După realizarea designului computerizat, informaţia este transmisă aparatului de frezare, ce va realiza rapid şi precis restaurearea proiectată din ceramică de cea mai bună calitate, totul într-o singură şedinţă.

 • Aspect estetic excelent (faţete, coroniţe)
 • Potrivire perfectă
 • Realizare rapidă. Nu necesită perioade lungi de aşteptare
 • Fără taxă de urgenţă stomatologică
 • Material biocompatibil
 • Amprenta digitală.

Turism dentar în România!

Beneficicieaza de tratamente stomatologice de calitate şi economiseşte până la 50%, urmând paşii de mai jos:

 • Trimite-ne o radiografie dentară panoramică recentă la adresa de e-mail programari@drleahu.ro sau completează formularul de contact de pe site-ul nostru
 • Organizăm totul astfel încât sejurul medical să fie cât mai plăcut.

Vei beneficia de tarife preferenţiale la cazare, chiar în aceeaşi locaţie unde este amplasată clinica noastră stomatologică. Transportul de la aeroport este gratuit!

 • Garanţie şi prevenţie

La sfârşitul tratamentului stomatologic vei primi factura, garanţia şi recomandările medicale necesare pentru a-ți menţine sănătatea dentară.

ALEGE CLINICILE LEAHU

PROCEDURI NEDUREROASE

Tehnica de lucru şi aparatura modernă ne permit să realizăm tratamente pe implant dentar într-o ambianţă confortabilă pentru tine.

INTERVENȚII DE SUCCES

Implanturile dentare funcţionează şi se simt exact ca un dinte natural. De aceea, este foarte importantă atât igiena orală zilnică, ci şi vizitele regulate la medicul dentist.

DINȚI ÎNTR-O ZI

Poţi pleca acasă cu dinţi provizorii, chiar în aceeaşi zi.

GARANȚIE

Punem în serviciul tău experienţa acumulată, tehnologia şi materialele de ultimă generaţie, pentru a-ţi asigura cea mai înaltă calitate a implanturilor dentare.

În funcţie de implantul ales, îţi oferim garanţie între 10 şi 30 de ani.

Beneficiile CLINICILOR LEAHU

DOCTORI SPECIALIZAȚI

Te scăpăm rapid, sigur şi fără dureri, de orice problemă dentară ai avea, graţie unei echipe tinere, aflate în permanentă profesionalizare.

TRATAMENTE PERSONALIZATE

Stabilim diagnosticul şi alegem împreună tratamentul ce îţi oferă cea mai bună alternativă de rezolvare a problemei dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Suntem întotdeauna la curent cu cele mai inovatoare tehnici şi proceduri stomatologice, ca tu să ai parte doar de cele mai bune servicii.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore

Atașează radiografia (opțional)
[Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile!close-link
GDPR
×
Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator.