Un nou capitol al povestii noastre – Clinica Dr.Leahu Caramfil

 


De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 10 iulie 2017

Vizualizat de 1.253 utilizator/i

Sub deviza Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat,  Clinica Dr. Leahu Caramfil vine in sprijinul oamenilor ocupati . Traim in secolul vitezei si,  de foarte multe ori, sanatatea este pusa pe ultimul plan. Dar daca nu mai este nevoie sa facem acest lucru? Daca o buna sanatate orala vine la pachet cu timp castigat pentru tine si familia sau prietenii tai?

NOUA Clinica Dr. Leahu Caramfil  pune la dispozitia pacientilor 8 sali de tratament, 2 Sali de planificare digitala si un centru de imagistica 3D digital. Restaurarea intregii danturi in 24 de ore cu sistemul fast&fixed, sistem one day implant,  coroane si fatete dentare din ceramica integrala realizate  intr-o ora prin tehnologia CEREC CAD/CAM, tratamente complexe efectuate la microscop, depistarea suspiciunii de cancer oral in numai 2 minute cu VELSCOPE, stomatologie laser cu EPIC BIOLASE, vindecare de 7 ori mai rapida cu tehnologia PRGF Endoret, ortodontie, radiologie digitala, servicii stomatologice de urgenta.

In Clinicile Dr. Leahu s-a folosit pentru prima oara in Romania, in 2013, cel mai nou sistem de refacere si vindecare a tesuturilor, de 7 ori mai repede, PRGF ENDORET. Iar din 2015, dr. Ionut Leahu este Referent Bredent   Fast and Fixed, anul acesta reteaua de clinici fiind pe primul loc din Romania cand vine vorba de aceasta procedura.

Peste 1, 5 milioane de euro a fost valoarea investitiilor realizate de Clinicile Dr. Leahu pentru noul sediu din nordul Capitalei. Cea de-a patra clinica dentara premium Dr. Leahu Caramfil  isi are sediul intr-o cladire cu  o  suprafata de peste 900 de mp   si, ca si in celelalte 3 clinici din retea, si aici pacientii beneficiaza de servicii integrate de stomatologie, la standarde ridicate de calitate si de  cele mai noi și revouționare echipamente și tehnologii existente în piața serviciilor de stomatologie  din lume.

FAST&FIXED

Tehnica Sky fast&fixed de la Bredent reprezintă alternativa pacienților care își doresc dinți ficși, rapid și fără complicații, în doar 24 de ore. Intervenția presupune inserarea a 4 implanturi dentare în mandibulă și 6 în maxilar, pe care urmează să fie apoi poziționată o proteză fixă, ce nu poate fi îndepărtată decât de medicul dentist. Implanturile dentare rapide fast&fixed presupun 3 proceduri stomatologice diferite, executate în doar 24 de ore: extracție dentară, inserarea de implant dentar și protezarea imediată cu punte fixă. Medicul chirurg realizează extracțiile dentare, apoi inserează implanturile – în această etapă se poate realiza și augumentarea osoasă dacă este necesar, urmând amprentarea și lucrarea provizorie.   După integrarea implanturilor în os se poate atașa lucrarea finală cu care pacientul poate consuma tot ce dorește.

IMPLANTOLOGIA DIGITALIZATA: ONE DAY IMPLANT

Tratamentul  implanto-protetic computerizat reprezinta un nou concept bazat pe o tehnologie de avangarda si inalta precizie, pentru rezultate clinice estetice, eficiente si de lunga durata.

Prin planificarea computerizata a interventiei, se asigura stabilitatea primara a implantului si amplasarea tridimensionala a acestuia, tinand cont atat de oferta osoasa cat si de viitoarea restaurare protetica. Prin aceasta analiza, medicul poate oferi o solutie completa  intr-o singura etapa clinica, se reduc etapele de tratament, este redusa suferinta postoperatorie a pacientului, astfel crescand calitatea vietii acestuia.

Imbinand informatiile furnizate de tomografia computerizata cu detaliile oferite de scanarea intraorala sau a modelelor, prin intermediul platformei electronice R2Gate, devine posibila planificarea optima atat a inserarii implantului dentar cat si a solutiei protetice personalizate.

Cu ajutorul echipamentelor de inalta fidelitate : scanner  si printer 3D, aparatura de frezaj computerizat si o platforma electronica de varf , obtinem ghiduri chirurgicale pentru inserarea implanturilor dentare, bonturi protetice personalizate, coroane provizorii si restaurari protetice definitive.

Conceptul ONE DAY IMPLANT, solutia optima  pentru realizarea implantului dentar cu incarcare protetica  imediata, are la baza analiza CT-ului si a modelelor scanate si ofera prin intermediul software-ului R2GATE, planificarea  tratamentului intr-o singura etapa implanto-protetica.

COMPUTER TOMOGRAF

CT este metoda principala si indispensabila pentru diagnosticare si stabilirea planului de tratament in implantologie . Cu ajutorul tomografiei computerizate se pot masura dimensiunile osului in care urmeaza a fi introdus implantul, se poate simulare de pozitionare a implantului in cele trei planuri de sectionare. Tomografia computerizata dentara  ofera medicului toate informatiile de care are nevoie pentru realizarea unei manopere cu succes.

DESIGN DIGITAL AL ZAMBETULUI

Design-ul digital al zambetului este instrument revolutionar in planificarea tratamentelor. Este un procedeu computerizat ce simuleaza rezultatul final al tratamentului, permitand astfel vizualizarea rezultatelor procedurilor ce urmeaza a fi efectuate chiar inainte de prima ședinta de tratament. Sunt folosite principii de estetica  faciala corelate cu reguli de estetica dentara, ale zambetului si gingiilor in functie de fizionomia fiecarui pacient. Astfel, medicul împreună cu pacientul, pot pune la punct detaliile viitoarei lucrări dentare și evalua calitățile estetice ale acesteia.

CEREC CAD/CAM PROTETICA DIGITALA

Prin intermediul acestei tehnologii digitale, aparatul realizează un design personalizat fiecărui caz clinic în parte. Este un sistem  revolutionar care ofera solutii premium si  rapide.   Cu tehnologia CEREC nu mai ai nevoie de amprentă, de lucrări provizorii şi sărim peste drumul la tehnician. Totul pentru ca tu să primeşti pe loc un design personalizat al formei dintelui.

Aparatul slefuiește coronița în numai 9 minute, iar tu nu trebuie să stai în clinică mai mult de două ore. La sfârșit te poți lăuda cu noul  dinte. Este o soluţie de restaurare fără metal, perfect biocompatibilă care respectă în totalitate proprietăţile smalţului dentar, de accea arată şi se comportă ca un dinte natural.

Așadar, este o metodă precisă, ai dintele reconstruit într-o singură ședință, scapi de alergii, de gustul metalic și de respirația urât mirositoare dată de restaurările care conțin metal, nu există riscul să se înnegrească gingia, are rezistență mare în timp, iar costurile sunt mai mici comparativ cu un dinte realizat prin metoda tradițională.  Și unde mai pui că într-o oră pleci acasă cu un zâmbet nou.

PRGF ENDORET 

PRGF -Endoret apeleaza la principiul biocompatibilitatii. Rata de success pentru implanturile dentare este in acest fel de    100%  . Practic, PRGF Endoret activeaza plasma cu acele proteine din sangele pacientului, proteine responsabile de vindecarea tesuturilor. Plasma este extrasa prin centrifugarea si procesarea unei cantitati mici de sange de la pacient, folosind aparatura specializata. Prin aceasta tehnologie este eliminat   riscul de inflamatie, infectii si complicatii post-operatorii. Durerea este cu mult diminuata si pacientul isi poate folosi mult mai rapid functia masticatorie, fara sa aiba parte de neplaceri.

Toate investitiile sunt pentru a oferi servicii integrate, ca pacientul sa nu fie pus pe drumuri, sa castige timp si sa i se dea toate optiunile.

Dr. Ionut Leahu, CEO: Ce înseamnă deschiderea celei de-a patra clinici? Inseamnă să ducem stomatologia la un alt nivel.  Un nivel bazat pe performanta, tehnologie, empatie, respect, pasiune și viitor. Noua clinica ofera servicii medicale integrate  iar calitatea actului medical este garantată de către o echipă formată din medici de elită ce vor oferi servicii medicale de excepţie, caracterizate prin promptitudine şi profesionalism, precum şi de aparatura medicală de ultimă generaţie. Cele mai multe persoane nu sunt conștiente de problemele dinților și ale gingiilor, și nu reușesc să le detecteze în stadii incipiente, lucru care duce în cele din urmă la probleme grave sau boli. Satisfacția pacientului este unicul scop al lanțului de clinici Dr. Leahu, iar acest lucru este valabil și pentru noua clinică din Caramfil.

Pentru clinica de pe strada Nicolae Caramfil a fost necesara o investitie de 1,5 milioane euro. Pretul cladirii a fost de 1,1 milioane euro, iar pentru amenajari a fost investita suma de 150.000 euro. Totodata, costul echipamentelor medicale  a ajuns in jurul valorii de 250. 000  de euro.

Toate investitiile sunt pentru a oferi servicii integrate, ca pacientul sa nu fie pus pe drumuri, sa castige timp si sa i se dea toate optiunile.

Dr. Ionut Leahu, CEO: Nevoia de extindere a venit, ca de fiecare dată, firesc, pe fondul programului încărcat și a cererii tot mai mari de programări. Unii pacienți erau nevoiți să aștepte și două săptămâni pentru a beneficia de o  programare. Dorim să le oferim cele mai bune servicii, dar și cea mai bună experiență, într-un timp util pentru ei, aşa că această durată de aşteptare nu ar fi putut să ne mulţumească.

 #echipadeexceptie

Cea mai importanta componenta a unei clinici o constituie factorul uman, acesta fiind si modelul prin care medicul Ionut Leahu a adunat in jurul sau o echipa de peste 40 de medici specialisti. O echipa multidisciplinara   capabila sa raspunda celor mai complicate   situatii intotdeauna cu cel mai mare nivel de calificare, o echipa pentru care pacientul este INTOTDEAUNA pe primul plan. Echipa de medici din Clinicile Dr. Leahu pune accent pe educarea pacientilor in prevenirea si tratarea tuturor afectiunilor stomatologice, construind astfel o relatie stransa intre medic si pacient.

Pentru ca echipa este  cea care stă la baza reușitelor, Clinicile Dr. Leahu investesc constant în tineri prin programele de internship pe care le desfasoara.   Acestia au ocazia să intre în contact cu toate ramurile stomatologiei și să descopere drumul pe care vor merge mai târziu, pot lucra cu cele mai moderne tehnologii din domeniu și au șansa de a face parte dintr-o echipă de profesioniști.

IMPLICARE SOCIALA

Sanatatea orala-problema de sanatate publica prioritara

Clinicile Dr. Leahu  se implica activ in proiecte menite sa ajute pacientii. Lantul de clinici dentare are contract cu CNAS prin care copiii au gratuitate pentru serviciile stomatologice. In acest context,  a fost initiata prima dezbatere din Romania pe tema sanatatii orale. Obiectivul dezbaterii a fost creșterea alocării bugetare pentru asistența medicală stomatologică la nivelul CAS, implementarea unui program national de preventie in domeniul sanatatii orale adresat copiilor, facilitarea accesului românilor la servicii stomatologice, creșterea sumelor alocate lunar cabinetelor medicale pentru serviciile stomatologice furnizate copiilor și persoanelor cu venituri reduse și acoperirea unui număr mai mare de servicii care pot fi decontate si realizarea unor campanii de informare și conștientizare asupra sănătății orale, inclusiv realizarea și difuzarea în mediul audio vizual a mesajelor de interes public.

 biectivul principal al Clinicilor Dr. Leahu este sa ajunga in urmatorii trei ani pe primul loc in topul companiilor din Romania specializate in domeniul stomatologic.

Dr. Ionut Leahu, CEO: Vom fi pe primul loc atunci cand 51% din oamenii care merg la dentist se vor trata in cadrul clinicilor Dr. Leahu.

 

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134