Vrei să îţi recapeţi funcţionalitatea dinţilor în mai puţin de 24 de ore?

 


De: | Etichete: , , , , | Comentarii: 0 | 22 ianuarie 2018

Vizualizat de 1.006 utilizator/i

Tot mai multi pacienți – atât romani, cât și din afara țării – trec pragul Clinicilor dentare Dr. Leahu pentru a beneficia de tratamentul cu implanturi dentare Sky fast&fixed. Acest lucru se datorează numeroaselor beneficii pe care le oferă acest sistem, prin intermediul căruia persoanele cu dinți lipsă primesc o dantură nouă în doar 24 de ore. Bazat pe o tehnică revoluționară, tratamentul cu implanturi dentare Sky fast&fixed permite soluționarea rapidă și permanentă a problemelor dentare. În plus, oferă un aspect natural, identic cu cel al dinților naturali.

Această soluție este ideală pentru cei care au dinţi irecuperabili sau care nu mai pot susţine o lucrare fixă pe proteze dentare. Procedura este recomandată și pacienților care şi-au pierdut toţi dinţii şi care îşi doresc o dantură fixă, cu care pot mânca și pot zâmbi din nou fără să se simtă stânjeniți. Tehnologiile de ultimă generație și progresul medicinei dentare îți permit acum să-ți recapeți zâmbetul perfect și să obții o dantură funcțională în cel mai scurt timp și fără durere! Iată care sunt particularitățile sistemului Sky fast&fixed:

  1. Rapiditate

Cu ajutorul sistemului de implanturi dentare Sky fast&fixed, pacientul obține un zâmbet complet funcţional într-o singură ședință la medicul dentist. Acesta își poate relua viața socială la scurt timp după ce părăsește cabinetul și poate mânca imediat după operaţie. Un tratament dentar complex realizat într-o singură intervenţie!

  1. Durată de viață lungă

În Clinicile dentare Dr. Leahu, garanția pentru implanturile dentare Sky fast&fixed este pe viață. Totalitatea procedurilor de întreținere și reparație ale implanturilor este gratuită timp de doi ani de zile, astfel, oferim timp pacientului să conștientizeze cât de importantă este atenția pe care o acordă igienei orale în întreținerea implanturilor dentare.

  1. Costuri reduse

Tratamentul cu implanturi dentare Sky fast&fixed poate fi considerat de către unele persoane costisitor. Într-adevăr pe termen scurt acesta are un preț mai ridicat, însă este o soluție foarte economică pe termen lung. Îngrijite corespunzător, implanturile dentare pot rezista o viață întreagă. Costul acestei proceduri este unul mai ridicat, deoarece nu oricine o poate realiza. Tratamentul cu implanturi dentare Sky fast&fixed este realizat de specialiști cu experiență care folosesc tehnologie avansată și materiale de cea mai bună calitate, iar costul este fix si este comunicat de la primul consult.

  1. Numărul mic de implanturi dentare

Sistemul Sky fast&fixed este un proces modern în implantologia dentară, care înseamnă extracție, montare implant și protezare imediată cu punte fixă într-o zi. Numărul optim de implanturi dentare este 10, 6 pe maxilar și 4 pe mandibulă. Toate intervențiile au loc într-o singură zi, iar pacientul este sedat conștient, astfel încât să nu simtă nimic. Sedarea conștientă este o sedare ușoară, fără risc pentru sănătatea generală.

Vă așteptăm în oricare din Clinicile dentare Dr. Leahu la un control! Pentru programări ne puteți suna la numărul de telefon 021 9134. Alege să zâmbești, alege fast&fixed pentru o viață!

 

 

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134