Zâmbește…dacă mai ai cu ce!

 


De: | Etichete: , , | Comentarii: 0 | 25 iulie 2017

Vizualizat de 147 utilizator/i

Campanie de conștientizare a efectelor nocive ale fumatului asupra sănătății orale

Clinicile DR. Leahu în parteneriat cu Stop Smoking România și cu sprijinul Centrului de consiliere pentru renunțarea la fumat din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta lansează  Campania de conștientizare a efectelor nocive ale fumatului asupra sănătății orale: Zâmbește… dacă mai ai cu ce!

Statisticile sunt îngrijorătoare. Peste 70% dintre pacienţii care au diverse forme de CANCER ORAL sunt fumători, iar riscul  unui fumător de a dezvolta această boală este de 6,85 ori mai mare decât al unui nefumător,  rata de supraviețuire la 5 ani fiind de mai puțin de 50%. De asemenea cariile dentare sunt de 3 ori mai frecvente la fumatori iar boala parodontala are un risc de aparitie de 4 ori mai mare .

Dr. Ionuț Leahu: Am văzut în cariera mea pacienți extrem de tineri care rămăseseră fără dinți din cauza fumatului. Mai mult decât atât, statisticile spun că la fiecare 15 minute, un român moare din cauza fumatului. Cred că este momentul să luăm atitudine. Să te lasi de fumat pur şi simplu, fără niciun un ajutor din exterior, nu funcţionează pentru toată lumea.  Tocmai de aceea venim în sprijinul  pacienților cu aceste parteneriate. Pentru a-i ajuta să înfrângă acest viciu. Le recomandăm tuturor celor care apelează la clinicile noastre pentru implanturi sau alte intervenții, să renunte întâi la fumat pentru ca apoi să înceapă o nouă viață din toate punctele de vedere.

Sansele de a reuşi sunt mai mari dacă se combină voinţa de a renunţa la viciu cu câteva şedinţe de consiliere psihologică.  Iar medicamentele cu nicotină (gumă, pastile, plasturi) dublează şansele. Toate acestea sunt oferite  în cadrul programului naţional „Stop fumat!“ al Centrului de consiliere pentru renuntarea la fumat din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta. De asemenea Stop Smoking    aduce în România  auriculoterapia, o procedura care durează 15 minute și nu provoacă niciun fel de disconfort.

Clinicile Dr. Leahu oferă și o serie de beneficii celor care renunță la  fumat, și anume prețuri speciale la implanturi acestea fiind  cea mai bună soluție de restaurare dentară atunci când ai pierdut un dinte și îți dorești un zâmbet complet funcțional.

Un zâmbet frumos este un zâmbet sănătos!

Dr. Ionut Leahu

Întreabă medicul:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134