search
021 9134 Locatii
Linie telefonică cu tarif normal
  • en
  • ro
it


SERVICII

Clinicile dentare Dr. Leahu reprezintă prima opțiune a pacienților care își doresc să scape rapid, sigur și fără dureri de orice afecțiuni dentare.

Vino la Clinicile Dr. Leahu Victoriei, Clinicile Dr. Leahu Caramfil, Centrul de Excelență în Implantologie Dentară Dr. Leahu Rin Grand Hotel, Clinica Dentară pentru copii Dr. Leahu Pipera, Clinicile Dr. Leahu Pitești, Clinicile Dr. Leahu Timișoara și Clinicile Dr. Leahu Turda.


IMPLANTURI DENTARE

În clinicile stomatologice dr. Leahu, specialiștii noștri în implanturi dentare îți devin parteneri de nădejde în obținerea zâmbetului la care ai visat.

Tehnologia de ultimă generație ne ajută să îți oferim tratamente cu implant dentar ce au o rată de succes de 100%*, pentru ca tu să îți recapeți încrederea în tine și să zâmbești mai mult. Dacă și tu ai nevoie de un tratament cu implant dentar, programează-te:

021 9134

*Garantăm osteointegrarea implantului


URGENȚE STOMATOLOGICE

Telefon: 021 9134.

Vă primim în 30 de minute* pentru orice urgență stomatologică.

SUNĂ ACUM

*in timpul orarului clinicilor

Clinicile dentare Dr.Leahu oferă soluţii integrate

În timp ce unii doar tratează, cabinetele noastre stomatologice îți asigură sănătatea dentară

Te așteptăm cu servicii personalizate.

Programează-te acum!

Nicolae Bota, unul dintre pacientii dr. Leahu clinici dentare, si-a dorit sa isi recapete zambetul de odinioara, moment in care a ales cea mai buna, rapida si eficienta solutie – implanturi dentare Fast&Fixed. Dr. Ionut Leahu, medic specialist in implanturi dentare, a gasit solutia perfecta, care i-a oferit pacientului nostru zambetul complet functional de altadata – cu ajutorul tehnologiei Fast&Fixed, care i-a oferit dinti ficsi in doar 24 de ore. Insa mai multe despre rezultatul obtinut, in videoclipul de mai sus.
Pacientii ne recomanda pentru tratamentele inovatoare cu implanturi dentare din clinicile noastre! Dna. Dinu si dl. Anton sunt doar doi dintre pacientii care au ales sa isi rezolve problemele dentare cu ajutorul solutiei rapide fast&fixed, implanturi dentare de calitate germana. Mai mult, si pacientii straini aleg clinicile dentare dr. Leahu pentru serviciul de turism dentar, in cadrul caruia se bucura de implanturi dentare rapide, dar pot vizita si o tara straina.
Nu ai curajul sa zambesti atunci cand ai ocazia? Iti este rusine de propriul tau zambet? In aceeasi situatie se afla si Costela Neacsu, astazi insa zambeste din nou cu incredere, cu ajutorul implanturilor SKY fast&fixed

Pentru sănătatea ta dentară, specialiștii din clinica stomatologică dr. Leahu îți prezintă sfaturi din cabinete și modalitățile de tratament (implant dentar, aparate dentare, coroane și fațete dentare etc.), pentru ca tu să primești toate informațiile chiar înainte să ajungi la noi.

„Efectiv nu am ce să reproșez. Am avut parte de o intervenție SKY fast&fixed și implanturi zigomatice. Nu am luat nici măcar un algocalmin după intervenție. Nu am găsit niciunde condițiile pe care le-am găsit la Clinicile Dr. Leahu. Mă felicit în fiecare zi pentru alegerea făcută!” Victoria Vieriu

„Am fost extrem de încântată de rapiditatea cu care s-au găsit soluții la problemele dentare pe care le aveam. Recomand cu încredere tuturor să vină la Clinicile Dr. Leahu!” Mărioara Cristea

„Sunt cu adevărat profesioniști, exact ca în străinătate. Domnul Dr. Leahu este exact ca un prieten, îți dă încredere, curaj, chiar dacă vii cu teamă. Recomand Clinicile Dr. Leahu!” Dumitrel Ionescu

Aceștia sunt doar câțiva dintre pacienții clinicilor Dr. Leahu care se bucură de tratamente cu implant dentar. Le mulțumim că au avut încredere în noi și au ales clinicile noastre pentru implanturile dentare inovatoare disponibile: Bredent Sky, Bredent Fast&Fixed și Inno.

Formular de programare

Completeaza campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de oreAtașează radiografia (opțional) [Mărimea maximă a fișierului: 10MB]

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134