Experiența pacienților la Centrul de Excelență regional Iași

 

cabinet clinicile dentare dr. leahu iasi
Clinicile Dentare Dr. Leahu din Iași oferă servicii stomatologice potrivite pentru orice tip de afecțiune orală.

De: | Etichete: , , , , , , | Comentarii: 0 | 9 februarie 2021

Vizualizat de 525 utilizator/i

Centrul de Excelență regional Iași este locul unde atât adulții, cât și copiii se bucură de o experiență excepțională și beneficiază de tratamente stomatologice care îi ajută să redescopere sănătatea reală. Tehnologia de ultimă generație utilizată în clinica Dr. Leahu din Iași, dar și echipa multidisciplinară de medici specialiști oferă tratamente moderne și potrivite pentru fiecare pacient.

Clinica pune la dispoziție pacienților 12 cabinete stomatologice, 2 centre proprii de radiologie dentară, un bloc operator și un etaj din cele 4 nivele dedicat copiilor. Astfel, pacienții de orice vârstă își pot recăpăta sănătatea și frumusețea danturii, într-un mediu care oferă siguranță și confort. Haideți să aflăm împreună care este părerea pacienților care au ales Centrul de Excelență regional Iași pentru a-și rezolva problemele dentare cu care se confruntă.

Domnul Mihai Lupu ne-a povestit cum a reușit să își depășească frica de stomatolog: „De obicei, atunci când mergeam la stomatolog îmi era foarte frică de intervențiile pe care urma să le fac. Cu toate acestea, la Clinicile Dentare Dr. Leahu din Iași am fost surprins că m-am simțit foarte relaxat. Profesionalismul domnului Dr. Andrei Luță și a întregii echipe mi-a inspirat foarte multă încredere. De aceea, urmează să încep un plan de tratament complex și să îl aduc și pe băiețelul meu pentru a rezolva din timp micile afecțiuni dentare. Recomand cu încredere!”, Mihai Lupu.

Medic clinicile Dr. Leahu Iasi in dreapta, pacient in stanga

Dr. Andrei Luță împreună cu domnul Lupu Mihai

Siguranța și confortul pacienților reprezintă o prioritate pentru echipa Centrului de Excelență regional Iași. Doamna Florina Anton ne-a povestit cum s-a simțit în cadrul primei vizite la clinică și care a fost prima impresia după consultul stomatologic: „Pot să spun că am fost impresionată de modul profesionist în care pacienții sunt tratați la Centrul de Excelență regional Iași. În cadrul primei consultații am simțit că mă aflu cu adevărat pe mâinile unui specialist. Domnul Dr. Marcu Vlad mi-a explicat totul foarte clar și mi-a prezentat în detaliu planul de tratament pe care îl recomandă. Am încredere și voi reveni cu drag să încep tratamentul”, Florina Anton.

Dr. Marcu Vlad in stanga si Florina Anton in dreapta

Dr. Marcu Vlad împreună cu doamna Florina Anton

Transparența, sinceritatea și explicarea pas cu pas a etapelor încă de la prima consultație sunt detaliile care fac diferența atunci când vine vorba de alegerea planului de tratament potrivit. Doamna Ionescu Beatrice ne-a mărturisit că modul în care i-a fost prezentat planul de tratament de către echipa medicală a ajutat-o să hotărască că este momentul potrivit pentru a face o schimbare. „M-am simțit foarte bine la Clinicile Dentare Dr. Leahu Iași, întreg personalul este foarte amabil, astfel totul a decurs perfect. Mi-a plăcut foarte mult modul în care doamna Dr. Sorina Păduraru mi-a explicat problemele dentare pe care le am și pașii tratamentului care mi se potrivește cel mai bine. Drept urmare, voi reveni în clinică să încep tratamentul. Recomand cu încredere tuturor”, Beatrice Ionescu.

Dr. Sorina Paduraru in dreapta, pacienta in stanga

Dr. Sorina Păduraru împreună cu doamna Ionescu Beatrice

Atunci când vine vorba de copiii noștri, cu toții ne dorim să ne le putem oferi cea mai bună îngrijire, pentru ca aceștia să se dezvolte corect și să fie sănătoși. Doamna Gafita, mama lui Vladimir, unul dintre micuții pacienți ai Clinicii Dentare Dr. Leahu din Iași, ne-a povestit că la început, atunci când a venit pentru prima oară cu copiii la stomatolog, s-a temut de felul în care vor reacționa, iar apoi a fost surprinsă de deschiderea copiilor față de echipa medicală. „Când am venit pentru prima oară în clinica Dr. Leahu din Iași cu cei doi copii ai mei mi-a fost teamă de modul în care ei vor reacționa. Pot să spun că totul a decurs perfect. După consultul lui Vladimir, fetița cea mare mi-a spus că își dorește și ea să meargă la doamna Dr. Bianca Iovoaia. Cu siguranță vom reveni pentru a rezolva micile probleme dentare a celor mici. Recomand cu încredere această clinică.” mama lui Vladimir Gafita

Dr. Bianca Iovoaia si pacient pe care il tine in brate

Dr. Iovoaia Bianca împreuna cu micuțul nostru pacient Vladimir Gafita

De asemenea, domnul Trocin, tatăl pacientei Carla, ne-a povestit cât de plăcut surprins a fost de reacția fetiței sale la prima vizită în clinică. „Am venit cu fetița noastră, Carla, la Centrul de Excelență regional Iași pentru un prim consult stomatologic și totul a fost nesperat de bine. La început am avut mari emoții, nu știam dacă cea mică va reuși să se acomodeze, de aceea am fost plăcut surprinși să vedem cât de repede s-a împrietenit Carla cu doamna Dr. Bianca Iovoaia. Suntem foarte mulțumiți, pentru că am găsit un loc unde fetița noastră să se simtă în largul ei și să vină cu plăcere. Vom recomanda cu încredere această clinică ori de câte ori vom avea ocazia”,  tatăl Carlei Trocin.

colaj de doua poze cu dr. Bianca Iovoaia in dreapta si pacienta in stanga

Dr. Iovoaia Bianca împreună cu micuța pacientă Carla Trocin

Dacă ești în căutarea unei echipe de medici specialiști, care să te ajute pe tine și pe familia ta să vă recăpătați sănătatea danturii și frumusețea zâmbetului, te așteptăm la Centrul de Excelență regional Iași. Mediul plăcut, atât pentru adulți, cât și pentru copii, dar și tehnologia și aparatura medicală de ultimă generație te vor ajuta să revii cu plăcere la dentist și să faci din vizitele periodice la stomatolog motiv de relaxare. Ne găsești pe strada Vasile Lupu, nr. 95 F, Iași, de luni până vineri, între orele 09:00 – 21:00. Pentru programări și informații suplimentare ne poți contacta la numărul de telefon: 021 91 34.

Dr. Ionut Leahu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Dr. Leahu Dental Clinics

021 9134